Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

man tas pats biggrin.gif lovoje salta ir perdaug vietos man vienaj joje biggrin.gif
Atsakyti
kol kas neužmiegam be vyro, o kai vaikai pradės "lakstyti", neužmigsim, kol ir jie neatsidurs savoj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
kai draugas budedavo naktimi, isties sunku uzmigti budavo, tai kompu zaisdzvau iki isnaktu, net telikas neidomu...
gerai,kad dabar nebebudi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 25 sausio 2010 - 22:29
As negaliu uzmigti, kai nezinau kur jis yra. Arba kai kazkur isvaziaves, ar su draugais. Nes jaudinuos, galvoju, ar laimingai sugris namo.
Bet kai jis darbe, tai uuu kaip miegu. biggrin.gif Isijungiu tv ar skaitau zurnala, knyga ir lepinuos - viena visoj lovoj biggrin.gif

Atsakyti
mane sita beta kankina lygiai kaip ir jus mielosios , negaliu uzmigt be vyro ir man tai tampa didziule beda doh.gif tos bemieges naktys veda is proto blink.gif
Atsakyti
Kadangi dabar esam atskirai kurį laiką, tai to pasekmė kad užmiegu dažniausiai apie 2h nakties, būna ir vėliau verysad.gif
Atsakyti
aš sunkiai užmiegu. Nuo draugysatės pradžios kai kartu miegodavom užmigdavom apsikabine tai taip ypratau ,kad be rankytės neužmiegu lotuliukas.gif anksciau kai vyrui naktinė pamaina būdavo taip ir laukdavau iki 6 kol gryš... bet jau kai nėra ir žinai kad neatsiras ka jau padarysi tenka užmikt apie kokias3
Atsakyti
Pamenu apie 3m negalejau uzmigti, bet po to vaikai, buitis ir t.t. o po 7m nebenoriu kartu miegoti ax.gif atpratau blush2.gif
PS. Kai laukiausiau 2 leliaus, jautriai miegodavau, o MB atsikeldavo tik po 6 zadintuvo skambucio i darba, tai iseidavo darbo d. i kt kambari miegoti, o kai gime lelius jis iseidavo, nes naktys buvo neramios doh.gif tai va, taip ir atpratom verysad.gif
Atsakyti
ir as be vyro uzmigt negaliu.... uj uj sunku ...nes jis mano radiatorius ir apsauginis nuo babaziu biggrin.gif
Atsakyti
tikiuosi ir manęs taip ilgėsis draugė wink.gif Smagu skaityti apie tokias meiles, šildo
Atsakyti
aš irgi niekaip negaliu užmigti be MB.. Nu niekaip neišeina nors tu ką g.gif schmoll.gif
Atsakyti
užmiegu, sunkiai, bet ką padarysi kai jo toks darbas,tenka miegoti vienai dažnai unsure.gif
Atsakyti