QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 03, 20:29)
2 kartus čia centre šią vasarą būna. Prieina toks vyrukas toks virš 20.(man 17 greitais bus) sako kiek valandų? Atsakau, sako o aš tai M(pasako vardą neplatinsiu verks galvargšasXD) nu pasakau, tebunie. Sako nu bendraut mėgstu, o tu iš kur esi,aš tai iš ten ir ten. Sakau iš toli. (
nu suprastų gi atsikabink žmogau). Sako tai gal numerį duosi? Sakau kam tau mano numeris? Sako nu gi bendraut mėgstu.
Tai pasakiau ačiū ne, ir nuėjo.
Pirmą kartą dar mikčiojo.
Antrą kartą čia jau neseniai buvo, stoviu, laukiu pažįstamos prieina ta spats sako "kiek valandų?" mane jau juokas ima, pasakiau.
Sako:
- aš tai M, o tavo koks vardas?
Mane jau nervint pradeda, sakau
- O koks tavo reikalas. - ir užsidedu ausines.
Nueina.
p.s. čia dar reiktų vmatyti, kaip po biški iš šono prisėlina ir sako "Kiek valandų?"
Na tiesiog pirmą kartą, dar bandžiau kažkaip mandagiai draugiškai, bet jau antram pokalbiui prasidėjus neištvėriau.Keistas toks žmogus pasirodė
Geras

prie manęs 40 aute porą kartų lindo toks vaikinukas apie 20 metų vis klausdamas, kiek valandų
Tai pirmą kartą atsisėdo šalia, paklausė "Kiek valandų", atsakiau ir toliau įnikau į knygą. Bet jam tai neatrodė kliūtis mane kalbint. Pasakiau, kad nenusiteikus bendraut, tai nieko nebesakė. Išsitraukė obuolį ir garsiai čepsėdamas suvalgė (negaliu pakęst čepsėjimo!!!!

).
Antrą kartą kai prisėdo šalia, dar pagalvojau, kad kažkur matytas. Kai paklausė, kiek valandų, vos nesusižvengiau

atsakiau, tai pasakė savo vardą, pasakė, kad jis lenkas (lyg tai man būtų didelis skirtumas ir aš tuoktis su juo ketinčiau) ir paklausė, ar aš lietuvė

paklausė, ar mes galėtume draugaut

nu tai aš iškart paskelbiau, kad esu susituokus, draugystės nedomina (nors su juo turbūt nesusidėčiau, net jei pasauly iš vyrų būtų likęs tik jis..), tai jis pasiūlė mums tapti tiesiog draugais

kad ir koks puikus tas jo sumanymas buvo- atsisakiau

sekančioj stotelėj išlipo. Nuo to laiko, darbo dienomis apie 13:40 nebelipu į 40 autiką, renkuosi kitus maršrutus