Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

Prieš keletą metų man kažkoks neaiškus asmuo skambinėdavo ir kai pakeldavau ragelį paleisdavo Alos Pugačiovos dainas. biggrin.gif Nežinojau kaip reaguoti. Ir taip būdavo kelis kartus per dieną, kol kartą nepradėjau rėkti, kad liautųsi. Dingo. Taip ir nesužinojau, kas taip smaginosi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 03, 20:29)
2 kartus čia centre šią vasarą būna. Prieina toks vyrukas toks virš 20.(man 17 greitais bus) sako kiek valandų? Atsakau, sako o aš tai M(pasako vardą neplatinsiu verks galvargšasXD) nu pasakau, tebunie. Sako nu bendraut mėgstu, o tu iš kur esi,aš tai iš ten ir ten. Sakau iš toli. (nu suprastų gi atsikabink žmogau). Sako tai gal numerį duosi? Sakau kam tau mano numeris? Sako nu gi bendraut mėgstu.
Tai pasakiau ačiū ne, ir nuėjo.

Pirmą kartą dar mikčiojo.

Antrą kartą čia jau neseniai buvo, stoviu, laukiu pažįstamos prieina ta spats sako "kiek valandų?" mane jau juokas ima, pasakiau.
Sako:
- aš tai M, o tavo  koks vardas?
Mane jau nervint pradeda, sakau
- O koks tavo reikalas. - ir užsidedu ausines.

Nueina.

p.s. čia dar reiktų vmatyti, kaip po biški iš šono prisėlina ir sako "Kiek valandų?" biggrin.gif

Na tiesiog pirmą kartą, dar bandžiau kažkaip mandagiai draugiškai, bet jau antram pokalbiui prasidėjus neištvėriau.Keistas toks žmogus pasirodė

Geras doh.gif prie manęs 40 aute porą kartų lindo toks vaikinukas apie 20 metų vis klausdamas, kiek valandų doh.gif
Tai pirmą kartą atsisėdo šalia, paklausė "Kiek valandų", atsakiau ir toliau įnikau į knygą. Bet jam tai neatrodė kliūtis mane kalbint. Pasakiau, kad nenusiteikus bendraut, tai nieko nebesakė. Išsitraukė obuolį ir garsiai čepsėdamas suvalgė (negaliu pakęst čepsėjimo!!!! blink.gif blink.gif blink.gif ).
Antrą kartą kai prisėdo šalia, dar pagalvojau, kad kažkur matytas. Kai paklausė, kiek valandų, vos nesusižvengiau biggrin.gif atsakiau, tai pasakė savo vardą, pasakė, kad jis lenkas (lyg tai man būtų didelis skirtumas ir aš tuoktis su juo ketinčiau) ir paklausė, ar aš lietuvė doh.gif paklausė, ar mes galėtume draugaut unsure.gif doh.gif nu tai aš iškart paskelbiau, kad esu susituokus, draugystės nedomina (nors su juo turbūt nesusidėčiau, net jei pasauly iš vyrų būtų likęs tik jis..), tai jis pasiūlė mums tapti tiesiog draugais bigsmile.gif kad ir koks puikus tas jo sumanymas buvo- atsisakiau biggrin.gif sekančioj stotelėj išlipo. Nuo to laiko, darbo dienomis apie 13:40 nebelipu į 40 autiką, renkuosi kitus maršrutus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 05, 15:22)
Geras doh.gif prie manęs 40 aute porą kartų lindo toks vaikinukas apie 20 metų vis klausdamas, kiek valandų doh.gif
Tai pirmą kartą atsisėdo šalia, paklausė "Kiek valandų", atsakiau ir toliau įnikau į knygą. Bet jam tai neatrodė kliūtis mane kalbint. Pasakiau, kad nenusiteikus bendraut, tai nieko nebesakė. Išsitraukė obuolį ir garsiai čepsėdamas suvalgė (negaliu pakęst čepsėjimo!!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif ).
Antrą kartą kai prisėdo šalia, dar pagalvojau, kad kažkur matytas. Kai paklausė, kiek valandų, vos nesusižvengiau biggrin.gif atsakiau, tai pasakė savo vardą, pasakė, kad jis lenkas (lyg tai man būtų didelis skirtumas ir aš tuoktis su juo ketinčiau) ir paklausė, ar aš lietuvė doh.gif

chi chi chi gal mums tas pats pasitaikė?XDD
toks trumpai kirptas.
mes tas irgi lenkas buvo, marekas? ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 06 liepos 2009 - 15:03
QUOTE(Stigma @ 2009 07 05, 14:22)
Tai pirmą kartą atsisėdo šalia, paklausė "Kiek valandų", atsakiau ir toliau įnikau į knygą. Bet jam tai neatrodė kliūtis mane kalbint. Pasakiau, kad nenusiteikus bendraut, tai nieko nebesakė. Išsitraukė obuolį ir garsiai čepsėdamas suvalgė (negaliu pakęst čepsėjimo!!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif ).
Antrą kartą kai prisėdo šalia, dar pagalvojau, kad kažkur matytas. Kai paklausė, kiek valandų, vos nesusižvengiau biggrin.gif atsakiau, tai pasakė savo vardą, pasakė, kad jis lenkas (lyg tai man būtų didelis skirtumas ir aš tuoktis su juo ketinčiau) ir paklausė, ar aš lietuvė doh.gif paklausė, ar mes galėtume draugaut unsure.gif  doh.gif nu tai aš iškart paskelbiau, kad esu susituokus, draugystės nedomina (nors su juo turbūt nesusidėčiau, net jei pasauly iš vyrų būtų likęs tik jis..), tai jis pasiūlė mums tapti tiesiog draugais bigsmile.gif kad ir koks puikus tas jo sumanymas buvo- atsisakiau biggrin.gif sekančioj stotelėj išlipo. Nuo to laiko, darbo dienomis apie 13:40 nebelipu į 40 autiką, renkuosi kitus maršrutus doh.gif  biggrin.gif

turbut labai patikai lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau supazindinta su tokiu vaikinu, tada jam buvo 25, man 22. buvo labai nelinkes leist pinigus, pvz pirma karta pakviete mane kartu vaziuoti sutikti nauju metu pas jo draugus, uzsukom i prekybos centra ka nors nusipirkti valgomo, geriamo, tai jis visai nenorejo uz tas prekes moket, po to vaziavom autobusu, tai pasiule be bilietelio vaziuot, nes gal kontrole nesugaus, jau net nekalbu kai vaziavau namo su taxi kartu ilipo kartu su manim ir bevazuojant paprase vairuotoja ji anksciau isleisti, o kai as grizau man uz viska teko sumoket man, negana to, jis pas mane kartais i svecius velai vakare uzvaziuodavo, viena karta atveze dovanu man balioneli nepripusta ( matyt cia buvo uzuomina, kad uztenka lauzytis, reik su juo greiciau permiegot doh.gif lotuliukas.gif ), tai sakau, ka man su tuo balioneliu daryt?, tai gal pripusk tu ji ar ka, nuejau i virtuve kavos uzkaist ir girdziu BUM!!! Ateinu i savo kambari ir ziuriu mano " kavalierius" visas israudes sedi, ant grindu baliono skutai aplink.... per velykas buvo uzsukes, tai padovanojo man plastmasini kiausini ant pagaliuko uzsmeigta... dar buvo pazedejes nusivezti mane uz miesto valgyti silkes, bet neuzilgo paskambino ir pasake,kad nepykciau, bet as nesu ta JO moteris ir viskas baigta smile.gif taigi buvau palikta tokio "saunaus "vaikino, tik vietoj to,kad liudeciau man buvo visai smagu smile.gif
Toks jausmas, kad pasakociau apie prisiminimus is vaiku darzelio, nors tuo metu mokiausi universitete, o ir jis buvo baiges mokslus.
Beje darzelyje irgi turejau meile, jis sake savo mamai, kad kai uzaugs nusipirks traktoriu ir ves mane ir gyvensim ilgai ir laimingai thumbup.gif

Esu istekejusi dabar uz puikaus vyro, tik ner nei traktoriaus, nei silkes uz miesto valgyt nenuveza... smile.gif
Atsakyti
Sauni temele, taip nuotaika pakele 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 06, 16:02)
chi chi chi gal mums tas pats pasitaikė?XDD
toks trumpai kirptas.
mes tas irgi lenkas buvo, marekas? ar ne?

vardo nepamenu, bet įtariu, kad gali būti tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif trumpai kirptas doh.gif o dar tas kabinimo būdas "kiek valandų" doh.gif nu žodžiu, beviltiškai ieško merginos vaikinukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 06, 22:37)
vardo nepamenu, bet įtariu, kad gali būti tas pats lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif trumpai kirptas doh.gif  o dar tas kabinimo būdas "kiek valandų"  doh.gif nu žodžiu, beviltiškai ieško merginos vaikinukas unsure.gif

Tai garantuotai tas bus biggrin.gif vargšelis, nesiseka jam kažkaip, ne ant tų užtaiko gal, nors kur ten taikytis,jei kada dar pasitaikys (tfu tfu tfu) reik sakyt "vargšiuk,vargšiuk vis dar laikrodžio nenusipirkai?" lotuliukas.gif

Atsakyti
pamenu man vienas gerbėjas per "siuntų tarnybą" (kažkokį vaikėzą įpareigojo biggrin.gif ) įteikė 3 tulpes, karūnos šokoladą ir atvirutę, o atvirutėj parašyta:
Tavo akys kaip angliukai
Žiba velniška šviesa,
Tavo kūnas kaip žaisliukas
O daugiau aš nemačiau....
thumbup.gif lotuliukas.gif

tai buvo prieš kokius 8-9 metus, šitas puikiai surimuotas eiles vis dar primenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 07, 01:01)
Tai garantuotai tas bus  biggrin.gif  vargšelis, nesiseka jam kažkaip, ne ant tų užtaiko gal, nors kur ten taikytis,jei kada dar pasitaikys (tfu tfu tfu) reik sakyt "vargšiuk,vargšiuk vis dar laikrodžio nenusipirkai?"  lotuliukas.gif

haha, mane sitas pats irgi neseniai taip pat "kabino" lotuliukas.gif paklause, kiek valandu, atsakiau kad nezinau. Tada pradejo pasakot, kad vaziuoja i Regitra teisiu laikytis, kad mokosi profkej kazka su masinom biggrin.gif dar manes klause, kur as mokausi. Paskui sako "uzsirasyk mano telefono nr" lotuliukas.gif sakau "nereikia", o jis "tai tikrai nereikia? uzsirasyk..." zodziu, as muzika tuomet klausiau ir sedejau nusisukus i langa, nekreipiau demesio visiskai, tai jis pasedejo pasedejo ir nuejo prie kitos paneles atsisedo ir girdziu "kiek valandu?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif trukt uz vadziu - vel is pradziu.. Siaip juokinga buvo, bet dabar kai paskaiciau, kad cia su dauguma jis taip "pazindinasi", tai galvoju, gal jam kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 05, 15:22)

oi šitas gi jau pagarsėjęs biggrin.gif šiaip, kiek teko girdėt jis kažkokią psichikos ligą turi..prie vienos pažįstamos darbe (o dirba ji laikrodžių parduotuvėj) dažnai pristoja laiko pasiklaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 17, 16:15)
Tavo akys kaip angliukai
Žiba velniška šviesa,
Tavo kūnas kaip žaisliukas
O daugiau aš nemačiau....

Dievuleliau, kas per eilerastis! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti