Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

Buvo man 17 ar 18 metų, tada neturėjau vaikino ir dažnai eidavau į pasimatymus. Kartą pakvietė mane toks tipas, apie kurį dabar ir papasakosiu. Per pirmą pasimatymą atėjau laiku ir laukiu jo. Tada matau, jis ateina, bet ne pas mane, o pasislepia už kampo. Galvoju, nu negi aš tokia baisi, kad reikia nuo manęs slėptis? tada po kokių 10 minučių prieina ir sako - truputį slapčia tave stebėjau, žiūrėjau tavo reakciją į vėlavimą. Aš šiaip tolerantiška, nedarau jokių išvadų, priimu viską kaip yra. Mes sutariam eit į tokią kavinę, einam. Jis siūlo susikibti už rankų. Sako, parodykim visiems, kad mes kartu. Aš nenoriu, sakau, nemanau, kad jiems rūpi. Bet jis įsiikinęs, kad visi į jį žiūri. Sėdim kavinėj, jis pasakoja apie save. Kur studijuoja? niekur, jį išmetė. Dėstytojai jo nemėgo, prieš jį susimokė. Kodėl nemėgo? Nes jis už juos protingesnis, tai pavydi, jis padarė didžiulį mokslinį atradimą, dėstytojas norėjo pasisavinti, jis neleido, tai va taip ir nutiko. Kokį atradimą? Ša, tyliau! Juk žmonės klausosi. Kartą jis yra pasakojęs draugui, atrodė, jog niekas negirdi, bet po to jį kažkodėl ėmė persekioti Amerikos slaptosios tarnybos. Net bandė nužudyti. Bet laimė, kad jis turi keletą antgamtinių sugebėjimų, tai jų dėka sugebėjo išvengti šios baisios lemties. Kokių? Na pavyzdžiui, jis sugeba pasiversti bet kokiu žmogumi ir priversti kitus žmones daryti bet ką. Kitus vėliau atskleis, dabar pavojinga. Pavalgom, jis siūlo eiti į geriausią Vilniaus restoraną. Einam. Jis pasakoja, kad nė viena mergina nėra jo verta ir jis išsirinko mane iš daugybės pretendenčių. Atsiduriam geriausiame Vilniaus restorane. Va čia yra geriausias restoranas, bet jis dabar neturi pinigų, todėl galima tik pažiūrėti į interjerą. Jis nežino, ką daugiau veikti. Man jau pats laikas namo. Ar būsi mano mergina, klausia atsisveikindamas. Ar būsi? Ar būsi? Gerai, gerai, atsakau, nes kitaip neatsikabina. Po to dar du pasimatymai, kurių metu sužinau, kad jis labai talentingas, todėl negauna darbo, nes kiti žmonės jam pavydi. Dar sako, kad man labai pasisekė, nes aš jam nepavydžiu. Dėl šito jis tikrai neklysta. Po to nusprendžiu, kad mano akiratis jau pakankamai prasiplėtė ir nebeatsakau į jo žinutes, nebekeliu ragelio, kai jis skambina. Užtat dabar psichiatrijos kursą bus lengviau mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 07 18, 18:40)
Buvo man 17 ar 18 metų, tada neturėjau vaikino ir dažnai eidavau į pasimatymus. Kartą pakvietė mane toks tipas, apie kurį dabar ir papasakosiu. Per pirmą pasimatymą atėjau laiku ir laukiu jo. Tada matau, jis ateina, bet ne pas mane, o pasislepia už kampo. Galvoju, nu negi aš tokia baisi, kad reikia nuo manęs slėptis? tada po kokių 10 minučių prieina ir sako - truputį slapčia tave stebėjau, žiūrėjau tavo reakciją į vėlavimą. Aš šiaip tolerantiška, nedarau jokių išvadų, priimu viską kaip yra. Mes sutariam eit į tokią kavinę, einam. Jis siūlo susikibti už rankų. Sako, parodykim visiems, kad mes kartu. Aš nenoriu, sakau, nemanau, kad jiems rūpi. Bet jis įsiikinęs, kad visi į jį žiūri. Sėdim kavinėj, jis pasakoja apie save. Kur studijuoja? niekur, jį išmetė. Dėstytojai jo nemėgo, prieš jį susimokė. Kodėl nemėgo? Nes jis už juos protingesnis, tai pavydi, jis padarė didžiulį mokslinį atradimą, dėstytojas norėjo pasisavinti, jis neleido, tai va taip ir nutiko. Kokį atradimą? Ša, tyliau! Juk žmonės klausosi. Kartą jis yra pasakojęs draugui, atrodė, jog niekas negirdi, bet po to jį kažkodėl ėmė persekioti Amerikos slaptosios tarnybos. Net bandė nužudyti. Bet laimė, kad jis turi keletą antgamtinių sugebėjimų, tai jų dėka sugebėjo išvengti šios baisios lemties. Kokių? Na pavyzdžiui, jis sugeba pasiversti bet kokiu žmogumi ir priversti kitus žmones daryti bet ką. Kitus vėliau atskleis, dabar pavojinga. Pavalgom, jis siūlo eiti į geriausią Vilniaus restoraną. Einam. Jis pasakoja, kad nė viena mergina nėra jo verta ir jis išsirinko mane iš daugybės pretendenčių. Atsiduriam geriausiame Vilniaus restorane. Va čia yra geriausias restoranas, bet jis dabar neturi pinigų, todėl galima tik pažiūrėti į interjerą. Jis nežino, ką daugiau veikti. Man jau pats laikas namo. Ar būsi mano mergina, klausia atsisveikindamas. Ar būsi? Ar būsi? Gerai, gerai, atsakau, nes kitaip neatsikabina. Po to dar du pasimatymai, kurių metu sužinau, kad jis labai talentingas, todėl negauna darbo, nes kiti žmonės jam pavydi. Dar sako, kad man labai pasisekė, nes aš jam nepavydžiu. Dėl šito jis tikrai neklysta. Po to nusprendžiu, kad mano akiratis jau pakankamai prasiplėtė ir nebeatsakau į jo žinutes, nebekeliu ragelio, kai jis skambina. Užtat dabar psichiatrijos kursą bus lengviau mokytis biggrin.gif

kažin,ar šitam žmogui tiesig kažkoks sutrikimas,ar jis nerealus fantazuotojas? nes tam "kiek valandų",tai tikrai liga...
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 07 18, 18:40)

Įtariu, kad šizofrenija unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 12, 00:45)
Na negi neturėjot juokingų gerbėjų? Kurie sekiojo iš paskos, o jums buvo dėl to gėda? Į kokias kvailas situacijas teko įsipainioti? Kaip atsifutbolinot nuo jų?

Tema jumoristinė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Bet gyvenimas būtent toks smile.gif
as atsimenu dirbau kazkada auto plovykloje... atvaziavo vaikinas islipo is savo bimbalo,pasake koki valyma padaryti automobiliui... viska padariau sakau jam viskas galite vaziuoti jis man:gal vaziuosi kartu?-sakau jam:ne aciu biggrin.gif . nu vienu zodziu lauke manes iki darbo pabaigos,daseke iki namu,pamate kur gyvenu... kita diena atvaziavo su gelemis kaip i pasimatyma,pasibelde i namo duris,o duris atidaro manasis... nu pabaiga galite issivaizduoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2005 06 15, 12:28)
nu cia jau netaupus cia skrudzas jau..... papasakojau tik keleta perliuku, o buvo ju daug.... pradzioje galvojau nesupratingas vaikinas... bet paskui kazkaip pasirode kad gal jis tokio auklejimo.... ai net nezinau... pvz viena karta guodesi, kad sesers vyras jam nesumokejo uz magnetolos sutvarkyma, net nepaklause kiek moketi, o jam pasakius kad jis uz aciu nedirba tai sesers vyras nusijuoke, tipo juoka isgirdes  blink.gif  blink.gif sako buciau nors 20 litu uzsidirbes, o dabar visa valanda uz aciu krapsciausi (jis nagingas budavo) ir pasiryzo daugiau seseriai nei jos seimai nieko niekada neremontuoti...... arba atejo viena karta lygtai normaliai apsirenges, tokie alyviniai baltiniai, ziuriu rankogaliai su raudonu siulu krastas stulpeliu atsiutas (ranka)... sako pagalvojau kad grazus baltiniai, gaila mesti, siulai gaila namie tik raudoni tebuvo, negi pirksiu del baltiniu kitus, tai biski keistai atrodo, bet gal net idomiau, o atrodo tragiskai, alyviniai baltiniai kuriu atspure rankogaliai atsiuti ranka ryskiai raudonu siulu...... ai.... visko neispasakosi.... galvociau nepritekliuose auges, bet ne, tevai gan pasiturintys, turejo nuosava nama, neblogus darbus.....

nu sakes juokiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 05, 14:22)
Nuo to laiko, darbo dienomis apie 13:40 nebelipu į 40 autiką, renkuosi kitus maršrutus doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Nepadės. Prie manęs jis pristojo prie CUPo, darbo valandomis, beje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 05, 14:22)
Geras doh.gif prie manęs 40 aute porą kartų lindo toks vaikinukas apie 20 metų vis klausdamas, kiek valandų doh.gif
Tai pirmą kartą atsisėdo šalia, paklausė "Kiek valandų", atsakiau ir toliau įnikau į knygą. Bet jam tai neatrodė kliūtis mane kalbint. Pasakiau, kad nenusiteikus bendraut, tai nieko nebesakė. Išsitraukė obuolį ir garsiai čepsėdamas suvalgė (negaliu pakęst čepsėjimo!!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif ).
Antrą kartą kai prisėdo šalia, dar pagalvojau, kad kažkur matytas. Kai paklausė, kiek valandų, vos nesusižvengiau biggrin.gif atsakiau, tai pasakė savo vardą, pasakė, kad jis lenkas (lyg tai man būtų didelis skirtumas ir aš tuoktis su juo ketinčiau) ir paklausė, ar aš lietuvė doh.gif paklausė, ar mes galėtume draugaut unsure.gif  doh.gif nu tai aš iškart paskelbiau, kad esu susituokus, draugystės nedomina (nors su juo turbūt nesusidėčiau, net jei pasauly iš vyrų būtų likęs tik jis..), tai jis pasiūlė mums tapti tiesiog draugais bigsmile.gif kad ir koks puikus tas jo sumanymas buvo- atsisakiau biggrin.gif sekančioj stotelėj išlipo. Nuo to laiko, darbo dienomis apie 13:40 nebelipu į 40 autiką, renkuosi kitus maršrutus doh.gif  biggrin.gif

mane, irgi tas pats kadrino. Irgi 40 marsruto stoteleje, Fabuose. pirmas klausimas"kiek valandu?". veliau pasisake, kad jis lenkas. varda pasake, berods is M. raides. Nesveikas kazkoks. Kita diena maciau ji centre stoteleje kitas mergas kadrinant "kiek valandu?"
Papildyta:
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 06, 15:02)
chi chi chi gal mums tas pats pasitaikė?XDD
toks trumpai kirptas.
mes tas irgi lenkas buvo, marekas? ar ne?

dabar prisiminiau MAREKAS. nu jo - cia jis etatinis kiek matau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 06, 23:01)
Tai garantuotai tas bus  biggrin.gif  vargšelis, nesiseka jam kažkaip, ne ant tų užtaiko gal, nors kur ten taikytis,jei kada dar pasitaikys (tfu tfu tfu) reik sakyt "vargšiuk,vargšiuk vis dar laikrodžio nenusipirkai?"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 05, 12:22)
Geras doh.gif prie manęs 40 aute porą kartų lindo toks vaikinukas apie 20 metų vis klausdamas, kiek valandų doh.gif
Tai pirmą kartą atsisėdo šalia, paklausė "Kiek valandų", atsakiau ir toliau įnikau į knygą. Bet jam tai neatrodė kliūtis mane kalbint. Pasakiau, kad nenusiteikus bendraut, tai nieko nebesakė. Išsitraukė obuolį ir garsiai čepsėdamas suvalgė (negaliu pakęst čepsėjimo!!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif ).
Antrą kartą kai prisėdo šalia, dar pagalvojau, kad kažkur matytas. Kai paklausė, kiek valandų, vos nesusižvengiau biggrin.gif atsakiau, tai pasakė savo vardą, pasakė, kad jis lenkas (lyg tai man būtų didelis skirtumas ir aš tuoktis su juo ketinčiau) ir paklausė, ar aš lietuvė doh.gif paklausė, ar mes galėtume draugaut unsure.gif  doh.gif nu tai aš iškart paskelbiau, kad esu susituokus, draugystės nedomina (nors su juo turbūt nesusidėčiau, net jei pasauly iš vyrų būtų likęs tik jis..), tai jis pasiūlė mums tapti tiesiog draugais bigsmile.gif kad ir koks puikus tas jo sumanymas buvo- atsisakiau biggrin.gif sekančioj stotelėj išlipo. Nuo to laiko, darbo dienomis apie 13:40 nebelipu į 40 autiką, renkuosi kitus maršrutus doh.gif  biggrin.gif

ir prie manes sitas buwo prisikabines fear.gif doh.gif pries pora menesiu sedejau parkely prie flagmano,skaiciau knyga.Ziuriu atslenka kazkoks ciuvelis ir sako:
-Labas,as lenkas blink.gif o tu lietuve?
-Nu ir .....sakau
-Kiek valandu? sako . kazkaip pagalvojau neaiskus tipas kzk,dar atkirs telefona,tai nenorejau traukt,atsakiau jog nezinau.
po to po minuteles tylos kokios...
-gal draugaujam?
nu sakes,galvoju doh.gif sakau tai kad as jau turiu drauga,tai sako bunam siaip draugais biggrin.gif
gerai kad greit atsikniso fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 28 liepos 2009 - 15:43
[quote=Juxt,2009 07 17, 14:15]
pamenu man vienas gerbėjas per "siuntų tarnybą" (kažkokį vaikėzą įpareigojo biggrin.gif ) įteikė 3 tulpes, karūnos šokoladą ir atvirutę, o atvirutėj parašyta:
Tavo akys kaip angliukai
Žiba velniška šviesa,
Tavo kūnas kaip žaisliukas
O daugiau aš nemačiau....
thumbup.gif lotuliukas.gif

Eilerastis topinis lotuliukas.gif Tokio neimanoma uzmirsti thumbup.gif
Atsakyti
tokioj linksmoj temoj pasisakysiu ir aš biggrin.gif

Buvau gal tik sulaukusi 14 metų, ir teko dalyvauti dideliame renginyje - vienos įmonės tokiame sąskrydyje gamtoje. Susirinko masė žmonių iš visos Lietuvos, gyvenome palapinėse, ten be visokių varžybų ir atrakcijų buvo taip pat kultūrinė programa kur dalyviai rodė kažkokius prisitatymus, numerius (kas grojo kas dainavo), ten ir aš sudalyvau sokiai.gif. Na viskas labai smagu, linksma ir t.t.

Kitą dieną prieina prie manęs vyras su moterimi . Pasiveda į šoną , ir pradeda dėstyti: vat gyvename mes tokiam ir tokiam mieste, turime 18 metų sūnų, jis neturi merginos, pastebėjome tave, ir pagalvojom kad gal tu galėtum tapti jo panele. Mes jam 18 gimtadienio proga nupirkome mašiną, mes turime tiek ir tiek kambarių butą, ir jam butą nupirktume, esam sutaupę jam xxxx tūkst bigsmile.gif Norėtume jus supažindinti.

Aš žinoma tuo metu šustra mergiotė buvau flirt.gif , bet bėda ta kad su bernais tik duodavausi dviračiais, lakstydavau po kiemus, eidavau žvejoti, buvau įsimylėjusi Robiną Hudą ir kai jį parodydavo - eidavau gamintis lanką lotuliukas.gif Iki kažkokių meilių, o tuo labiau 'piršlybų' toli švietė.

Tad tokia akistata su 'uošviais' mane švelniai tariant pribloškė . swoon.gif Net nežinau ką tuomet išlemenau, bet faktas kad atatupsta, atatupsta dėjau į kojas biggrin.gif

Neįsivaizduoju pagal kokius kriterijus tuomet jie 'marčią' atsirinko, ir ar žinojo kiek man metų g.gif

Bet kitą dieną smalsumas ėmė viršų blush2.gif tai paslapčiom tarp palapinių susiradau jų, ir už kampo žiūrėjau, kas ten per 'jaunikis' man būtų nuskilęs hihihi.gif Atsimenu, kad normalus simpatiškas šviesiaplaukis vaikinukas ... mastau.gif Tikrai ne kažkoks monstras kuriam grėstų senbernio dalia. Ir ką tie tėvai sau galvojo? g.gif
Atsakyti
Duodat merginos biggrin.gif thumbup.gif
Man pries kokius 4 metelius teko padirbet Airijoj vasarele (maisto fabrikas), aisku kaip priklauso baltas ilgas chalatas (zinoma per didelis keletu dydziu, is kur ten kas rupinsis kaip jis ant taves atrodo, gi laikina darbuotoja buvau) taip pat ilgi guminiai batai (beabejones per dideli), ir balta kepuraite (ta vienkartine, ir visi plaukai po ja). Va taip atrodziau darbe, nai nai, ka biggrin.gif. Dirbo ten daug kitatauciu beabejo, ir ''mano meile'' buvo mongolas toks biggrin.gif
Taigi, eiline diena, as dirbu prie linijos, o tas prieina prie manes (tada buvau isdirbus gal 3 dienas) ir sako, buk mano zmona, tu mano svajoniu moteris, pagimdysi man tris vaikus, na gerai, jei noresi maziau. Tavo nuostabus plaukai (as buvau su kepuraite ir per pertraukas budavau su ja, nzn kur jis mano plaukus galejo matyt iki tol, nes i darba tikrai su juo neatvykdavau biggrin.gif ) - angliskai aisku.
Nu as apsalau, kelios panos lietuves pradejo juoktis, o jis - nu sutik sutik. Sakau as turiu vaikina (ir turejau), o jis tai kas, nieko nereiskia, tada dadejau kad ir vaiku biggrin.gif nestuke.gif, na tuomet jau trumpam nutilo, kazka vel ziojos sakyt, bet reikejo eit dirbti. Po darbo jis lauke kol as persirengsiu mellow.gif tipo lydes mane iki autiko (darbas buvo vakarais, tai baigdavau 12 h nakties, tamsu, baisu ir pan o cia jis dar unsure.gif , na palauke ir eina sale, sakai aciu, nereikia lydet, jis tyli ir eina, pasijutau nekaip tada. vienintele is savo pamainos vaziuodavau su tuo autiku, tada dar neturejau pazystamu, zinojau kad jis ne su tuo autiku turi varyt, bet ka jus manot, ilipo i ta..bijojau ir islipt savo stotelej, bet jis nelipo ten.. Zodziu ir taip ilgai mane sekiodavo, laukdavo is po darbo bet nieko nesnekedavo daug, tada sugalvojau jam po akimis pasimaisyt su savo vaikinu, sakau gal atstos, taip ir buvo. biggrin.gif nors iki tol kol dirbau praeidamas uzmesdavo replika, buk zmona ir pan biggrin.gif
Va tokia ''meiles istorija'' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2009 07 28, 16:42)
ir prie manes sitas buwo prisikabines  fear.gif  doh.gif 

kaip keista... ir net baisu unsure.gif tiek paneliu mate ta pati Mareka...Ir tokiose skirtingose vietose g.gif Jis gal psichas? unsure.gif
kaip atrode?
Atsakyti