Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

stt, as auksta pakankamai, mano ugys 1,76. aciu aisku bet manau tavo kelnes bus man labai trumposo balandinukesia pasiulysiu, gal kurei ir tiks! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 20 rugsėjo 2008 - 18:13
Sveikos, sielos drauges,

papasakosiu ir as ka veikiau siandien smile.gif visos cai pasakojat ax.gif

kazkaip labai greit diena praejo. buvau kaime pas senelius, pasisveciavau, dar i viena kita parduotuve uzejus buvau ir viskas. labai oras slykstus, lijo cia, tai neiko labai ir nenuveikiau.

deima, kai pas grybu noreciau!!!!!!! atvaziuoju pas tave i svecius blush2.gif lotuliukas.gif

stt, kada egzo ats zinosi? o gal jau iskart suzinojai?

kalbejot apie zodiakus. sakot avinai sunkiai auklejami, o sakyciau, kad jie visiskai neperauklejami lotuliukas.gif pazystu viena ax.gif (mano MB). tai jau kai uzsispirs, tai... doh.gif lotuliukas.gif o as tai zuviukas bigsmile.gif

kaip ajukos sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 20, 19:10)
stt, as auksta pakankamai, mano ugys 1,76. aciu aisku bet manau tavo kelnes bus man labai trumposo balandinukesia pasiulysiu, gal kurei ir tiks! mirksiukas.gif

tada tau ten bridžai bus.
pasiūlyk savo balandinukėm kokiom mažytėm
atiduosiu, nes vietą užima... o ir man jau manau jų nebeprireiks....

QUOTE(vadove @ 2008 09 20, 19:19)
Sveikos, sielos drauges,
papasakosiu ir as ka veikiau siandien smile.gif visos cai pasakojat ax.gif

kazkaip labai greit diena praejo. buvau kaime pas senelius, pasisveciavau, dar i viena kita parduotuve uzejus buvau ir viskas. labai oras slykstus, lijo cia, tai neiko labai ir nenuveikiau.

deima, kai pas grybu noreciau!!!!!!! atvaziuoju pas tave i svecius blush2.gif  lotuliukas.gif

stt, kada egzo ats zinosi? o gal jau iskart suzinojai?

kalbejot apie zodiakus. sakot avinai sunkiai auklejami, o sakyciau, kad jie visiskai neperauklejami lotuliukas.gif  pazystu viena ax.gif (mano MB). tai jau kai uzsispirs, tai... doh.gif  lotuliukas.gif  o as tai zuviukas bigsmile.gif

kaip ajukos sveikatele?

sveika, kaip fainiai laiką praleidai thumbup.gif

o mes grįžom po pirkinių....
varau lovon, gal grįšiu dar

o čia tuščia bigsmile.gif

išlaikiau egzą, jau rašiau - iškart pasakė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 20 rugsėjo 2008 - 18:34
QUOTE(STT @ 2008 09 20, 19:02)
faina bim

grybai wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tongue.gif  niammmmmm - iš kur gavo?

Pats prigrybavo thumbup.gif

QUOTE(vadove @ 2008 09 20, 19:19)
Sveikos, sielos drauges,

deima, kai pas grybu noreciau!!!!!!! atvaziuoju pas tave i svecius blush2.gif  lotuliukas.gif

Uzsuk,kaip tik viena porcija ir liko mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 20, 19:10)
stt, as auksta pakankamai, mano ugys 1,76.

Tada tau tinka manieji - aš 178 cm doh.gif . smile.gif

Ae visai neįsivaizduoju bim blush2.gif , pasirodyk kada, ką? ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 20, 19:33)

išlaikiau egzą, jau rašiau - iškart pasakė ax.gif

ne visis akli viska mato... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 20, 19:38)
Tada tau tinka manieji - aš 178 cm  doh.gifsmile.gif

Ae visai neįsivaizduoju bim  blush2.gif  , pasirodyk kada, ką?  ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Aha,tikrai Bim galetum pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 20, 19:34)
Pats prigrybavo thumbup.gif
Uzsuk,kaip tik viena porcija ir liko mirksiukas.gif  biggrin.gif

vaje kaip gerai... thumbup.gif atsiusk man pastu ax.gif nors skrandis pilnas nuo vaisiu visu, bet grybus, taui sprgciau, bet suvalgyciau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 20, 19:44)
vaje kaip gerai... thumbup.gif  atsiusk man pastu ax.gif  nors skrandis pilnas nuo vaisiu visu, bet grybus, taui sprgciau, bet suvalgyciau lotuliukas.gif  thumbup.gif

g.gif pastas jau nebedirba doh.gif Atsiusk savo balandi,iduosiu siuntinuka thumbup.gif O kol jis suskraidys,tai ir skrandy vietos atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 20, 19:43)
Aha,tikrai Bim  galetum pasirodyt mirksiukas.gif

taip tikrai, Bim pasirodyk!!!! Mes norim tave pamatyti!!!

mes tai visos gi pasirodem ir tu gali isivaizduot kai bendaruji su mum kaip kas atrodo.. o mes taves kai nematem, tai sunku isivaizduot.. laukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 20 rugsėjo 2008 - 18:54
Labas rytelis miegalės 4u.gif
mano lele mane nervuoja..... kažką ten daro su rankom nesuprantu.... bijau kad per daug duodasi.....
ką daryt....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 21, 07:35)
Labas rytelis miegalės 4u.gif
mano lele mane nervuoja..... kažką ten daro su rankom nesuprantu.... bijau kad per daug duodasi.....
ką daryt....

labukas
patarimas is patirties- daugiau aguonu pavalgyk bus ramesne smile.gif
kai pati maitinau sunuka 3men, per kucias pavalgiau aguonpienio, tai vaikas kai migo, tai keliaus nakti ir ciupinejau ar dar siltas doh.gif
Atsakyti