Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Labas vakaras,

ka veikiat mergelkos? smile.gif
as jau teviskej tupiu, su mamuku vyna gurksnojam. as tai dar arbatos puodeli apsikabinus sedziu, nes visai nesilta. schmoll.gif

ajuka, gerk daug imbierines arbatos. superinis vaistas nuo persalimo (kokie 2 a.s. imbiero milteliu + citrinos + medaus). arbata bus aitroka, bet zinok labai gerai su virusiukais ir bakterijom kovoja. o jeigu koseji ir skauda gerkle, tai gali net paimt puse saukstelio imbiero milteliu su trupuciu medaus ir nuryt (tik labai atsargiai, neikvepk i plaucius, butinai sumaisyk su medum, nes gali paspringti).

visoms gero vakariuko
Atsakyti
Labas rytas
aš į dušą ir į egzą biggrin.gif
geos dienelės visoms - kaifuosiu nors vieną šeštadienį nuo veiklos thumbup.gif ax.gif

ikiuks
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(STT @ 2008 09 19, 19:57)
drinks_cheers.gif  vat auklėt juos tai jooooo - čia tu teisi.
Žinau pagal save - visur atbulai ir atvirkščiai.... bet dauguma vaikų taip, nieko nepadarysi. vat aš tai turiu egzempliorių......
Avinas ožio metais ir tryliktą dieną......
O gims žiurkė skorpionė.... blyn. pasisekė man su vaikais doh.gif

Sekmes tau egze 4u.gif

Mano mama ir mano vyras veziai thumbup.gif Ir anytinas, biggrin.gif ir gera dalis draugu doh.gif thumbup.gif

Mano Polina gaidzio metais gimes avinas doh.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 09 20, 08:07)
Labas rytas  bigsmile.gif
Sekmes tau egze  4u.gif

Mano mama ir mano vyras veziai  thumbup.gif Ir anytinas,  biggrin.gif  ir gera dalis draugu  doh.gif  thumbup.gif

Mano Polina gaidzio metais gimes avinas  doh.gif  blink.gif

sveikute, kaip laikais.
pasakok, kas geresnio.
kaip mažoji tavo?
gal nusprendei anksčiau pas KR? wub.gif
oi, kaip aš laukiu antradienio pas jį rolleyes.gif

joooo, avinai biškį neužsispyrę..... oj bjaurus ženklas.....
o gims dar skorpė.... blyn.... mamytei teks ant senatvės pasigydyt naujoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 20, 07:27)
sveikute, kaip laikais.
pasakok, kas geresnio.
kaip mažoji tavo?
gal nusprendei anksčiau pas KR? wub.gif
oi, kaip aš laukiu antradienio pas jį  rolleyes.gif

joooo, avinai biškį neužsispyrę..... oj bjaurus ženklas.....
o gims dar skorpė.... blyn.... mamytei teks ant senatvės pasigydyt naujoj  biggrin.gif

As gerai visai.
Del KR, tai noreciau, nors pas mus dar reikia santykius issiaiskinti, ir tik tada kalba apie vaikus prasides....
unsure.gif
Atsakyti
Labukas visoms.
STT sekmes egze 4u.gif .
Bice, matai kokia as siandien ankstyva mirksiukas.gif . Isvaziuoju pas tevelius thumbup.gif . Teko anksciau atsikelt ax.gif .
Ligoniukems sveikateles bigsmile.gif
Na, o visoms gero savaitgalio. Tik neisileiskit liudeselio schmoll.gif
Prasau visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas!!! saulute uz lango linksma jau vien nuo to, nors salta! gero savaidgalio!!!!
stt, sekmes egze!!!
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 09 20, 08:41)
As gerai visai.
Del KR, tai noreciau, nors pas mus dar reikia santykius issiaiskinti, ir tik tada kalba apie vaikus prasides....
unsure.gif

su KR santykius aiškinsies? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 20, 09:11)
STT sekmes egze 4u.gif .
Bice, matai kokia as siandien ankstyva mirksiukas.gif . Isvaziuoju pas tevelius thumbup.gif . Teko anksciau atsikelt ax.gif .
Ligoniukems sveikateles bigsmile.gif
Na, o visoms gero savaitgalio. Tik neisileiskit liudeselio  schmoll.gif
Prasau visoms 4u.gif

ačiuks sandrynja 4u.gif
tau sėkmės kelionėje. 4u.gif

tik tu liūdesėlio irgi neįsileisk, ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 20, 09:15)
labas rytas!!! saulute uz lango linksma jau vien nuo to, nors salta! gero savaidgalio!!!!
stt, sekmes egze!!!

ačiū bim

o u kol dar nepasprukai greit pasakoji, kaip jauties, kas gero, kaip draugystė su klūziku?
kaip nora? kas šiaip geresnio?
kada meetą organizuosim ir tu atvyksi?
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 09 20, 08:07)

Mano mama ir mano vyras veziai  thumbup.gif Ir anytinas,  biggrin.gif

nu mano anyta ir vezys doh.gif ... dekui nzn kam kad mano vyras nepanasus i ja lotuliukas.gif , nors su anyta kai retai matomes sutariam gerai
STT egzas manau jau islaikytas kaip ir, nes eini su dvigubom smegenim, te baliona kad lengviau eit butu 4u.gif
einu jau pietus ruost ir leksim i Kauna siuliuku pritrukau ax.gif , dar reik plokstes pirkt, mb duru apdaila turi pabaigt , na ir sau dar koki lasinini megztini(stora) pirksiu nes darbe ziauriai salta. ryt bandysim organizuotis turistiaka i miska ir bulviu lauze kept essen.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 20, 09:29)

STT egzas manau jau islaikytas kaip ir, nes eini su dvigubom smegenim, te baliona kad lengviau eit butu 4u.gif

dėkui, tikiuos kad pavyks slyst mirksiukas.gif
už pusvalandžio varau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 20, 09:29)

ryt bandysim organizuotis turistiaka i miska ir bulviu lauze kept essen.gif

nu va gyvenimas staigiai pakoreguoja planus, ko gero teks i laidotuves vaziuot, nes is mb subaristu klubo nario sesuo mire neatsigavus is komos po avarijos(tik 18m) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 20, 08:19)
su KR santykius aiškinsies? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif Noreciau su juo pasiaiskinti wub.gif lotuliukas.gif

Bet ne, gal su vyru pirma unsure.gif cool.gif
Atsakyti