Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(ajuka @ 2008 09 22, 11:41)
Sveikos,

as tai vaduojuos su sloga siandien, vakar jau visai neblogai jaucias, tai su MB vel sumaste zygi po apylinkes pasidaryt, tai sloga prikibo  doh.gif

Vdarp, gal pavaziuok kur nors, pabukit kokioj kitoj vietoj su seima ..  Atitrukimas nuo kasdienybes padeda sirdies skausmui rimti ..

gerk daug arbatos... gal greiciau sloga dings... 4u.gif

na ryt i Kauna susiplanavus lekti as... tai tikiuos biskiuka atitrukti... nors kazin ar gausis... nes antkapiuko reikalais pagrinde vaziuosim su vyru... ale po to dar i baze maziui siltesniu rubeliu vaziuosiu pirkti... dar pas puske uzsuksiu... tai gal atsigausiu biskiuka....
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 22, 12:49)
gerk daug arbatos... gal greiciau sloga dings...  4u.gif

na ryt i Kauna susiplanavus lekti as... tai tikiuos biskiuka atitrukti... nors kazin ar gausis... nes antkapiuko reikalais pagrinde vaziuosim su vyru... ale po to dar i baze maziui siltesniu rubeliu vaziuosiu pirkti... dar pas puske uzsuksiu... tai gal atsigausiu biskiuka....

va,koki geri planai thumbup.gif prasiblaskysi truputi 4u.gif
O as jau lekiu,ikis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazko sustojo mano kilogramai kristi... turbut jau vel atsipalaidavau... doh.gif reikia vel save i rankas suimti...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 22, 14:25)
Kazko sustojo mano kilogramai kristi... turbut jau vel atsipalaidavau...  doh.gif reikia vel save i rankas suimti...

O kaip tu juos meti??
Man irgi reik susiimt doh.gif Bet kai pradesiu dirbt,tai jauciu greit ir nukris,nes ten pastoviai ner kada valgyt ir prisivalgyt doh.gif Tik jau gryzus namo 21.30val prizadu nebevalgyti,kaip anksciau blush2.gif
Atsakyti
Bim, ačiū už receptą mirksiukas.gif , tikrai bandysiu. ( beje, sapnavau tave šiąnakt smile.gif - aukštą ir labai gražiai nestuke.gif ..... wub.gif Tu šviesi? Nes sapne buvai blondynka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 22, 16:54)
Bim, ačiū už receptą  mirksiukas.gif , tikrai bandysiu.  ( beje, sapnavau tave šiąnakt  smile.gif  - aukštą ir labai gražiai  nestuke.gif  .....  wub.gif  Tu šviesi? Nes sapne buvai blondynka  smile.gif .

nera uz ka, tikios patiks tas rieceptukas 4u.gif
jo as blondynka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 22, 16:00)
jo as blondynka blush2.gif

Nėr čia ko raudonuot smile.gif . Aš ir blond smile.gif flirt.gif

Čia net dvi bliondinės tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 22 rugsėjo 2008 - 15:23
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 22, 16:21)
Nėr čia ko raudonuot  smile.gif . Aš ir blond  smile.gif  flirt.gif

Čia net dvi bliondinės  tongue.gif

user posted image

Nu man jus tokios fainos wub.gif Baltapukes abidvi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 22, 15:45)
O kaip tu juos meti??
Man irgi reik susiimt doh.gif  Bet kai pradesiu dirbt,tai jauciu greit ir nukris,nes ten pastoviai ner kada valgyt ir prisivalgyt doh.gif  Tik jau gryzus namo 21.30val prizadu nebevalgyti,kaip anksciau blush2.gif

nepersivalgymu ir nevalgymu po 6... bet paskutiniu metu vis ka nors uzkramtau po 6... ir per savaite nei 1 kg nenukrito doh.gif O mesti pacios matet fotkese yra ka doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 22, 16:21)
Nėr čia ko raudonuot  smile.gif . Aš ir blond  smile.gif   flirt.gif

Čia net dvi bliondinės  tongue.gif

user posted image

ir labai grazios blondines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 22 rugsėjo 2008 - 16:11
QUOTE(ajuka @ 2008 09 22, 11:41)
STT, man pamenu su Ariele buvo gal 30 savaite kaip males ji para laiko be sustojimo, tai as jau emiau is proto eit, nuvaziavau i Antakalni, priverciau echo padaryt ir ka, pasirodo maze apsivertus buvo - atsisedo pilve  rolleyes.gif matai jai nepatogu buvo, tai ji vis bande ankstesne padeti atgaut. Ir ka, tada ta pacia diena aprimo, nuejus kita sav pas gyd, paaikejo, kad vel atsiverte zemyn galvyte 

užsispyrus mergina biggrin.gif
jaučiu mano irgi ne geresnė bus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 22, 17:10)
nepersivalgymu ir nevalgymu po 6... bet paskutiniu metu vis ka nors uzkramtau po 6... ir per savaite nei 1 kg nenukrito  doh.gif O mesti pacios matet fotkese yra ka  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As ir galvoju isbandysiu ta nevalgyma po 18val smile.gif O kaip tau svoris tada normaliai krenta jei visiskai nevalgai po sesiu? Nes prisiklausius visokiu nuomoniu g.gif g.gif Bet jauciu,kol pati nepabandysiu nesuzinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
del kudinimosi- puske ziauriai numete svorio ir klausiu kad dare, tai atsake kad nustojo est bliudais ir pradejo valgyt normaliai, ir po 6 nevalgo. per 2men 7kg. dabar dar biski numete ir pusmetis svoris negrizta
Atsakyti