Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Sveikos user posted image
Nebegaliu tylėt, atlekiu paplepėt nustūmus visus darbus į šonus doh.gif Negaliu sakyti kad nesirašė, dar ir kaip rašėsi, tik va laiko vis pritrūkdavo doh.gif Pas mane "pagerintas" PMS, o dar pilnatis, tai toks ūpas prie darbų, kad nors per naktis darbuokis doh.gif reik paskubėt kol mm nepasibaigė, o tai paskui bus didelis tiiiingiuuuu.
Ajuka ir bice sveikit, čia jums vietoj vaistukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
STT suprantu tavo nerimą ir baimes. Tikiu kad viskas tau bus gerai. Tavo Žemyna sėdi dabar ir pirštukus skaičiuoja biggrin.gif Rytoj lauksim iš tavęs naujienų.
Ajuka kokia tavo mergytė šaunuolė, jau sėdi thumbup.gif Nepajusi kaip lakstyt pradės biggrin.gif
Žydra smagu jau su savo gražuolyte pašnekėt gali biggrin.gif
Bim smagu kad sveikatytė po truputį grįžta thumbup.gif
Nu jo sandrynja, lauki lauki pirmų mažylio žingsnių, o kai pradeda vaikščiot tai tik spėk gaudyt ir nuo visko saugot biggrin.gif Manoji tai jau seniai visas spinteles kur pasiekia išvertus, tai dabar jau net nebelenda į jas, nes nebeįdomu irnesakyk.gif Va neseniai išmoko duris atsidaryti, tai ir sėdi skladuke - tai lupenas, tai stiklainius dėlioja, tai į raugintus agurkus įsisuka lotuliukas.gif
Kalbėjot kad sapnuojat dvynukus ir aš juos taip gražiai sapnavau kai su mažąja nėščia buvau. Sapnavau kad ant medinės prieplaukos supamoj kėdėj dvynukus maitinau, o aplink toks skaidrus vanduo ir taip gražu... Kai pagimdžiau mažąją sapnuose vis to antrojo ieškojau doh.gif Vis sapnavau kad nešuosi tokį mažytį mažytį vaikelį, o paskui jis man dingsta ir aš jo niekaip negaliu rasti doh.gif
Vaivos juosta smagu kad pas tave nuotaikos geresnės thumbup.gif Tu su savo mergyte man tokios gražios atrodote.
Dėl ženklų - tai pas mus daug vienodų - vyras su Juste yra garsiai lojantys šunys (liūtai gimę šuns metais), aš jautis gimęs žiurkės metais, Giedrutė buvo dvynys gimęs taip pat žiurkės metais, Rimantė ir mano tėvas žuvys gimę kiaulės metais, mano mama - vandenis gimęs tigro metais.
Vdapr pritariu tavo minčiai dėl gyvenimo džiaugsmo.
Kaži kur zyzi dingusi, jau šimts metų be šių metų kaip čia nesirodo. Kaip jai sekasi, kaip jos saulytė auga?
Atsakyti
jo tikrai, kur musu zyzi pradingo? dar as kasko pasigedau, bet niekaip neprimastau ko?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 22, 18:46)
Ajuka medalis tau uz lazanijos recepta first.gif
mazgius musu ziauriai nevalgo, iskepiau lazanijos, tai suvalge apsilaizydamas iki trupinio kiek ideta ( per mazai idejau, bet jau idet per nauja dar nebevalgo)

nu saunu bigsmile.gif dziaugiuos, kad tiko ir patiko bigsmile.gif mergytes, davai visos po savo firmini receptuka ir turesim skaniu patiekaliuku kruva, seiminyksciai bus laimingi essen.gif

man po pirmo gmdymo svori atgaut drastiska kefyro dieta, o sikart nieko nereikejo tongue.gif maitint tik lelka pienuku, per 4 men svorio neliko ir sumazejo net per daug, tai dabar bandau atgaut gera forma rydama barankas, sausainius ir pan ... kol kas neblogai sekas, svoris bent nebekrenta hihihi.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 09 22, 20:33)
Kalbėjot kad sapnuojat dvynukus

as pralenkiau jus, sapnavau pries pora naktu, kad laukiuos trynuku doh.gif ir sapne galvoju, kad nesugebesiu susitvarkyt si ketvertuku doh.gif

beje nevarykit ant aviniu, mano MB avinas, ir mano mama avinas kazkaip as su jais labai gerai sutariu blush2.gif beje, as dvinys blush2.gif tai man bepigu, as su visais sutariu tongue.gif

negaliu as dar isivaizduot, kad Ariele vaikscios blush2.gif nu neitiketina man atrodo .. kaip tik svarstau apie vaikstynes, buvau isitikinus pirkt, dabar nebezinau, paiskaiciau SM, tai ir nebezinau, gal nereik ir man ju .. Kaip jus daret?

Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 09 22, 21:24)
as pralenkiau jus, sapnavau pries pora naktu, kad laukiuos trynuku  doh.gif ir sapne galvoju, kad nesugebesiu susitvarkyt si ketvertuku  doh.gif
negaliu as dar isivaizduot, kad Ariele vaikscios  blush2.gif nu neitiketina man atrodo .. kaip tik svarstau apie vaikstynes, buvau isitikinus pirkt, dabar nebezinau, paiskaiciau SM, tai ir nebezinau, gal nereik ir man ju ..  Kaip jus daret?

Aš tai nekokia gaspadinė, netraukia manęs puodai blush2.gif Mano vyras skaniau valgyt daro essen.gif
A vdrug iš tikro trynukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar daug smagių akimirkų tavęs laukia Ajuka 4u.gif
O dėl vaikštynės - tai mano mažoji joje pradėjo anksti važinėtis, gal nuo 6 ar 7 mėn. Kai padėdavau ant grindų tai ji ilgai neišsidėdavo tuoj apvirsdavo ir į ašaras, nespėdavau sodinti doh.gif O vežime jau bijojau laikyti, ant grindų nešliaužiojo. Žaislus padėdavau ant dėžės, o ji privažiuodavo ir pasiimdavo ką norėjo, reikėjo tik išlaidytus juos surinkti. Šliaužioti pradėjo gal kokių 11 mėn. va tada ir iškėliau iš vaikštinės. Esu girdėjusi kad tokie vaikai pradeda vėliau vaikščioti. Mano Justė pradėjo vaikščioti 1m ir 1 mėn., vaikštynėje nebuvusi, Giedrutė - 1 m. ir 2 mėn., irgi vaikščiojo su vaikšyne, o Rimantė - lygiai metų, t. y. anksčiausiai.
Atsakyti
Sveikos,
dešimtą pas KR wub.gif mergos, mirštu iš laimės wub.gif
QUOTE(bim @ 2008 09 22, 19:06)
na mergos, as savo vaiko niekaip negaliu primaitynt varskia, aplamai ji pas man pieno produktus nemiegsta.siandien prikiepiau varskieciu ir mastau na kaip susiart ta varskieti jai, ir sugalvojau, padariau toki skanu padaziuko, tai sukapojo net tris blinelius, tai tokia patenkinta esu!!!

baik parintis. maniškis irgi varškės nei į burną, tik Jonuko dviejų rūšių sūrelius valgo ir Nesquik su pienu varo. VISKAS.
kai norės pavalgys. galų gale yra milijonai analogų kaip vaikui duot pieno produktų.
mane mano vaikas irgi nervuoja iki begalybės. valgo tik sriubas, šašlykus, picas ir salotas kopūstų. VSIO.
ai čia ilga istorija. bet išgirstumėt tai pakrauptumėt apie mano valgytojo norus ir principus

QUOTE(Valery @ 2008 09 22, 20:32)
Labas vakaras  bigsmile.gif

STT, na as turbut buvau jauna ir neismanele  blush2.gif As kai pas Daunoraviciu ejau, tai nesitikejau, kad ziures, todel nieko ir nemokejau  blush2.gifO ka ten, tik kakleli apziurinejo, o antra karta pajunge pilva prie radiatoriaus  biggrin.gif ir klause vaiko tonusus.Paskui tik po gimdymo sumokejome apie 800 kazkur, buvom paruose ir daugiau, jeigu gimdymas koks sudetingas butu, ale labai greitai ir lengvai pagimdziau, pats daktaras mane gire, kad "graziai" pati gimdau
Dabar turbut ir stavkes pasikeite, tu KR paklausk, jis patars 

Tada ir pas KR vaiksciojau kaip priklauso, tik kai pagimdziau, paskambijau, perspejau, kad jau yra 
Ai, apie Šilkūną, tai ji irgi tipo vedejas buvusiam raudonajam kryžiuje(nežinau kaip daba vadinasi)  Irgi draugelis, kaip supratau, bet nepatiko jis man  KR siaip daug daktaru pazista  bigsmile.gif Ir pediatra, man minejo, kad gera turi, tipo jei reikes

Nu, laikykis, mergyt  mirksiukas.gif

ačiū valery, kai grįšiu iš KR klausimų daugiau turėsiu

QUOTE(žvelsa @ 2008 09 22, 20:33)
STT suprantu tavo nerimą ir baimes. Tikiu kad viskas tau bus gerai. Tavo Žemyna sėdi dabar ir pirštukus skaičiuoja biggrin.gif Rytoj lauksim iš tavęs naujienų.

ačiū žvelsa, prasinešiu kai grįšiu

QUOTE(bim @ 2008 09 22, 21:23)
jo tikrai, kur musu zyzi pradingo? dar as kasko pasigedau, bet niekaip neprimastau ko?

vat ir aš kartais pagalvoju apie ją.
ir dar daug yra dingusių
nu saunu  bigsmile.gif dziaugiuos, kad tiko ir patiko  bigsmile.gif mergytes, davai visos po savo firmini receptuka ir turesim skaniu patiekaliuku kruva, seiminyksciai bus laimingi

iš manęs laabai ne kokia virėja
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 23, 01:06)
Aš tai nekokia gaspadinė, netraukia manęs puodai blush2.gif Mano vyras skaniau valgyt daro essen.gif

drinks_cheers.gif ir mano
Atsakyti
laas rytas!!!!
Atsakyti
labas rytas
Atsakyti
svarstau apie vaikstynes, buvau isitikinus pirkt, dabar nebezinau, paiskaiciau SM, tai ir nebezinau, gal nereik ir man ju ..  Kaip jus daret?

Mes turėjom - gavom dovanų. Naudot pradėjom kažkur nuo 7 mėnesio. Nepiktnaudžiavau ja, - 5-7 minutes pabūdavo ir viskas. Rankinukė mano Miglė blush2.gif .
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Cia as deima26 bye1.gif Pasikeiciau varda,metau ****** hihihi.gif O jei is tikruju,tai nusibodo tas 26 prie mano vardo,juk jau pasenus kelis kartus blush2.gif Bet kaip sauksit taip ir atsiliepsiu mirksiukas.gif
STT labai laukiam ziniu is KR bigsmile.gif (bet jauciu tik vakare sulauksim,nes kol aplakstys visa miesta,tol negrys lotuliukas.gif )
Geros dienos 4u.gif Grazus oras thumbup.gif
Atsakyti
Pamačiau naują vardą - ir jau su liūdnu nusiteikimu užėjau į skyrelį. O čia deimulka naujai persikrikštijo thumbup.gif . Gražus vardas wub.gif . ( aš irgi iki netekties buvau kitu vardu (*jolita*), o paskui Vaivutės atminimui persivadinau).
Atsakyti
Sveikutes,

diveja, as ir jau pamaniau, kad nauja angeliuko mamyte prisijunge ... gerai, kad cia tik tu tongue.gif

nu isisirgau siaubas cray.gif siandien isvis blogai ... o kaip tik orai pasitaise doh.gif blogiausia, kad Arielei nosis ima varvet ...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 23, 12:09)
Pamačiau naują vardą - ir jau su liūdnu nusiteikimu užėjau į skyrelį. O čia deimulka naujai persikrikštijo  thumbup.gif . Gražus vardas  wub.gif .  ( aš irgi iki netekties buvau kitu vardu (*jolita*), o paskui Vaivutės atminimui persivadinau).

Kazkaip norejosi pasikeisti.... blush2.gif Bet dziugu,kad tai ne dar viena angeliuko mamyte thumbup.gif
Man labai patinka R.Dambrausko ir Keros daina "Pasivyti veja" Ji mane kazkaip optimistiskai nuteikia ax.gif o ten ir dainuoja:"...isdzius ir asaros ir liudesys praeis,tikiu tas rytas tuoj ateis! Gal siandien pabandykim pasivyti veja,baltoj tamsoj rugpjucio naktyje..... As niekada stebuklais netikejau,vien tik tave nesiojau sirdyje....."
Man tas VEJAS wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 09 23, 12:16)
Sveikutes,

diveja, as ir jau pamaniau, kad nauja angeliuko mamyte prisijunge ... gerai, kad cia tik tu  tongue.gif

nu isisirgau siaubas cray.gif siandien isvis blogai ... o kaip tik orai pasitaise  doh.gif blogiausia, kad Arielei nosis ima varvet ...

Nu cia kas per ligos puola? verysad.gif Laikykis,gydykis,sveik:4u:
Atsakyti