Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(divėja @ 2008 09 29, 16:07)
Saunuole thumbup.gif ilsekis 4u.gif  Nes matau,kad rytais vis dar negerumai vyksta smile.gif

seip, tie negerumai jau ir nebekankino, na nebent koks kvapas suerzindavo, o siandien tai isvis nei is sio nei isto. doh.gif
Atsakyti
Pas mane kugelis jau pakeptas vakarienei. Dar pyrago galėčiau prakept, bet lyja, baugu eit į sodą obuolių tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 29, 13:23)
as va pavemiau ryte, ir ziuriu man nuo to kaskoks keistas nuovargys atsirado, negaliu, akys limpa, galva nuo pagalves negaliu atpliest!!!

"Nėštukių džiaugsmai" cool.gif Ech, viską ištverčiau....

QUOTE(divėja @ 2008 09 29, 14:52)
Vadove ligoninej guli...kantrybes jai 4u.gif
O kitos kur??????
As va jau padariau balta misraine ir issiviriau rugstyniu sriubos tongue.gif  Tai dabar kapoju essen.gif

O kas Vadovei blink.gif

Aš tai 11 val iš lovos išsiritau šiaip ne taip tai dabar ir paprikas marinuoju ir kambarius plaunu ir dar sm spėju pabuvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 29, 15:45)
Pas mane kugelis jau pakeptas vakarienei. Dar pyrago galėčiau prakept, bet lyja, baugu eit į sodą obuolių  tongue.gif  .

skanu...

Skambino mano gine... Mano TA bus rytoj... is vienos puses gerai... o is kitos ne... nes jau turejo buti mano Angeliuko mirties priezasties isvados... o dabar tiriantis gydytojas niekaip neapsisprendzia del ko... oi kaip man tai geruoju nekvepia... labai bijau blogiausio...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 29, 16:45)
Pas mane kugelis jau pakeptas vakarienei. Dar pyrago galėčiau prakept, bet lyja, baugu eit į sodą obuolių  tongue.gif  .

Oi kaip noriu kugelio essen.gif .
Mergaiciukes parasykit kas kaip kepat obuoliu pyraga. Nes mano fantazija jau issiseme. Kaskart kepu vis kitaip, tai nelabai kaip man gaunasi, nors vyrai suraito tuoj viska...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 29, 15:09)
Atsiusk ir man baltos misraines... as ir manau kad jau reiktu kada pasidaryti, bet neprisiruosiu niekaip... nes MV ir Gabrieliukas jos nevcalgo jie valgo tik ryziu ta misraine, o as jos nelabai valgau...  doh.gif uzburtas ratas pas mus...  ax.gif

Parasyk adresa,atsiusiu mirksiukas.gif Negaila schmoll.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 09 29, 15:48)
O kas Vadovei blink.gif

Tyrimus daro,del sveikatos unsure.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 09 29, 16:09)
skanu...

Skambino mano gine... Mano TA bus rytoj... is vienos puses gerai... o is kitos ne... nes jau turejo buti mano Angeliuko mirties priezasties isvados... o dabar tiriantis gydytojas niekaip neapsisprendzia del ko... oi kaip man tai geruoju nekvepia... labai bijau blogiausio...

Tikekimes geriausio 4u.gif Nors isivaizduoju kaip tu nerviniesi...
Atsakyti
aš čia ax.gif
mokaus
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 29, 18:01)
aš čia ax.gif
mokaus

Ir vel tu mokais book.gif ? Na ir profesoriuke pagimdysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 29, 17:07)
Ir vel tu mokais book.gif ? Na ir profesoriuke pagimdysi lotuliukas.gif

gales is kart i univera lekt mokintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 29, 15:45)

Sveikos. Tai gal kaiminka pasikviesi ant to kugelio? lotuliukas.gif mirksiukas.gif
O aš tai sumačiau obuolių pyragą kept tai dabar laukiu kada iškeps. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 09 29, 16:32)
Tikekimes geriausio 4u.gif Nors isivaizduoju kaip tu nerviniesi...

jep.. tikejaus kad suzinosiu iki spa;io 1 d... o dabar tyrimai nusikelia dar iki spalio antros puses... kazkaip pradeda man sunkiai tiketis geriausio... atrodo, kad pats laikas man pradet save nuteikinet kad kito leliuko nebus musu seimoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 29, 18:28)
jep.. tikejaus kad suzinosiu iki spa;io 1 d... o dabar tyrimai nusikelia dar iki spalio antros puses... kazkaip pradeda man sunkiai tiketis geriausio... atrodo, kad pats laikas man pradet save nuteikinet kad kito leliuko nebus musu seimoj  verysad.gif

Nepanikuok dar, luktelk ir tikek, kad jusu angeliukas atsius jums stebukliuka kurio taip laukiat console.gif
Atsakyti