Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

issimiegojau!!! pagaliau atsigavau, praknarkiau dvi valandas, o dukriukas ta laika, atsisedus prie mamos galvos sedejo ir knegutes varte!!! tai atsigavus jaucios!
as kiepiau oboliu piraga, vadinasi zidiskas, obuoliu piragas. bet parasisiu receptuka veliau, nes dabar einu i dusa, o jau po jo parasysiu!!!
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 29, 17:07)
Ir vel tu mokais book.gif ? Na ir profesoriuke pagimdysi lotuliukas.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 09 29, 17:11)
gales is kart i univera lekt mokintis  lotuliukas.gif

nu jooo lotuliukas.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 09 29, 17:28)
jep.. tikejaus kad suzinosiu iki spa;io 1 d... o dabar tyrimai nusikelia dar iki spalio antros puses... kazkaip pradeda man sunkiai tiketis geriausio... atrodo, kad pats laikas man pradet save nuteikinet kad kito leliuko nebus musu seimoj  verysad.gif

ei ei mergyt, kaip tu taip.... verysad.gif
nors ir man tokios mintys plūdo kažkada po netekties, kad viskas, kad nedavė ir nebereikia ir pan.... laikas
tik daugiau taip nekalbėk, oki unsure.gif ?
bus taip kaip bus po metelių gerų ir viskas. tu nežinai nei kas bus nei kaip....
aš nemaniau, kad bus taip kaip dabar yra.....

o aš matyt šeimos sėkmės receptą atradau - prašveičiau krūvą 'draugų', nebeturiu šalia arba ateinančio pavydo ir kažkaip kitaip dabar... kartais liūdniau pasidaro, vyras pabamba, kad mažai bendraujam, bet man nebereikia. aš noriu būti tik su savo šeima ir daugiau nieko.
Atsakyti
jep.. tikejaus kad suzinosiu iki spa;io 1 d... o dabar tyrimai nusikelia dar iki spalio antros puses... kazkaip pradeda man sunkiai tiketis geriausio... atrodo, kad pats laikas man pradet save nuteikinet kad kito leliuko nebus musu seimoj  verysad.gif

nu cia dabar? blink.gif nono.gif nekelk bangu be reikalo ir nesinervink, juk dar atsakymo nezinai
o jei ir nebus, na ir kas turi dziaugsmeli ir popinsi kaip tik ismanydama, greit mars megzt kad blogos mintys nesisuktu galvoj
ir man nepavyksta pastot, nu visai nesiparinu, nebus - nereiks, save palepinsim daugiau, nors aisku baisiai norisi to mazucio siltucio leliuko apsikakojusio smile.gif ir visokio kitokio ir to fontano pareinancio kai keiti pampersus... nu bet nera
paziurek kiek dar tu turi metu rezerve, tikrai kokiais 7 metais daugiau nei as
nors kitos sneka, kad negrazu gimdyt 40m, nu jei bus tikrai neatsisakysiu bigsmile.gif kad ir 42
Atsakyti
oboliu piragas;
obuoliu 5, 6 vnt. rugstus
cinamono 1 v. s.
cukraus 2 v. s.
brendzio 3 v. s.

3 kiausini, kambario temperaturos
1 1/4 puodelio cukraus
200 g. sviesto, kambario temperaturos
1 citrina
200 g. grietines, kambario temperaturos
350 g. miltu
2 1/2 a. s. kepimo milteliu
1/8 a. s. druskos!!!
pagaminimas dar veliau, nes einu dukra maudyt ir megucio paguldisiu!
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 29, 18:34)
nu jooo lotuliukas.gif

ei ei mergyt, kaip tu taip.... verysad.gif
nors ir man tokios mintys plūdo kažkada po netekties, kad viskas, kad nedavė ir nebereikia ir pan.... laikas
tik daugiau taip nekalbėk, oki unsure.gif ?
bus taip kaip bus po metelių gerų ir viskas. tu nežinai nei kas bus nei kaip....
aš nemaniau, kad bus taip kaip dabar yra.....

o aš matyt šeimos sėkmės receptą atradau - prašveičiau krūvą 'draugų', nebeturiu šalia arba ateinančio pavydo ir kažkaip kitaip dabar... kartais liūdniau pasidaro, vyras pabamba, kad mažai bendraujam, bet man nebereikia. aš noriu būti tik su savo šeima ir daugiau nieko.

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 29, 18:56)
nu cia dabar? blink.gif  nono.gif  nekelk bangu be reikalo ir nesinervink, juk dar atsakymo nezinai
o jei ir nebus, na ir kas turi dziaugsmeli ir popinsi kaip tik ismanydama, greit mars megzt kad blogos mintys nesisuktu galvoj
ir man nepavyksta pastot, nu visai nesiparinu, nebus - nereiks, save palepinsim daugiau, nors aisku baisiai norisi to mazucio siltucio leliuko apsikakojusio smile.gif ir visokio kitokio ir to fontano pareinancio kai keiti pampersus... nu bet nera
paziurek kiek dar tu turi metu rezerve, tikrai kokiais 7 metais daugiau nei as
nors kitos sneka, kad negrazu gimdyt 40m, nu jei bus tikrai neatsisakysiu bigsmile.gif  kad ir 42

aciu uz palaikyma... na matysiu...

Sakai Rugseje 7 metais daugiau g.gif man atrodo tavo busimas leliukas laukia kad mnes galetume dasivyti... kad abi usluoste nosis Prienams galetume stumdyt vezimus...
Pakrovet mergytes man biskiuka optimistiskumo...
Dziaugiausi kad jau baigiau kruojuot 1,5 savaites... o vcakar ant kapu biskiuka padirbejau... nu kukliai tikrai nepersidirbau... tai siandien kairi sona skauda stiprokai ir tasios kraujingos iskyros vel eiti pradejo... nu idomu ka gine ryt pasakys... bet kazkiodel jauciu kad mano TA bus atideta...
Atsakyti
nu vsio mergos, nusprendziau kad Baukute mano idealas wub.gif
siaip ji man siltas zmogutis, jai tik 41 m ir supuoja savo leliuka 1,5men
Vdapr pasisaugok su darbais tokiu oru, nes greit gali pasigaut uzdegima koki, nors ir mes su vyru abu lupom velenas ant kapu, nugi baisiai stipri irgi buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 29, 20:26)
Vdapr pasisaugok su darbais tokiu oru, nes greit gali pasigaut uzdegima koki, nors ir mes su vyru abu lupom velenas ant kapu, nugi baisiai stipri irgi buvau doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes

as va naktineju, grizau velai is darbo, tai nesimiega, dabar trys naktiniai laukia is eiles. Kazkokia ir as pavargusi jauciuosi siandien, visai be jegu ir pikta, tarsi hormonai vejus keltu. Ka ten zinai zmogus kokios nesamones darosi organizme g.gif . Kiek pasiskaiciau visom po persileidimu ir valymu skirtingai buna tai ir zinok dabar kur norma unsure.gif . Tik labai bijau tyrimo po dvieju savaiciu, man kaip ir Vdapr visokiu minciu jau pradeda i galva lysti doh.gif . Siandien dar pasiziurejau, kad hormono kiekis atitiko tiksliai ta nestumo laika koks butu buves jei nebuciau persileidus verysad.gif , uzburtas ratas...O dar spalio 15 gresmingai arteja, aisku per visas naujas bedas siek tiek atitolo tas griausmingas metiniu jausmas, bet matyt pasamone neatsipalaiduoja, tai siauteju ir namie ir darbe-siandien vienai bobulei isreziau, kad meluoti negrazu, toki pamoksla atskaiciau, kad tai net kilo noras klausos aparata issiimti, kad tik negirdetu manes lotuliukas.gif , bet as bjauri pasakiau, kad teks manes isklausyti doh.gif .
Pasiguodziau mirksiukas.gif
Vdapr tu tik nesusigalvok nieko tokio panasaus kaip negalejima tureti vaiku. Na kaip pamenu tai priezastis tavo angelelio mirties nebuvo niekuo susijusi su tavo organizmu, juk jam virkstele apsisuko jei neklystu. Mano Sofijos mirtis panasi, tik zymiai stagiau ir greiciau viskas ivyko pacio gimdymo metu. O sita priezastis nieko bendro su musu galejimu gimdyti veliau juk neturi. Isivaizduoju kiek nerimo yra. Bat pagalvok , kad turi viena sveika maziuka, tai kodel staiga dabar turetu atsirasti priezasciu trukdanciu vel pastoti. Net negalok ir neisikalbek sau. Nueisi pas gydytoja ir suzinosi. Sekmes tau pas gyn rytoj 4u.gif , ir sveikatytes vyrams wub.gif

as tai moku pyragiukus su obuoliaias kepti ax.gif :

5-6 rugstus vidutinio dydzio obuoliukai
kepimo margarinas 300gr
grietine 300gr liesa
puse saukstelio sodos arba 1 sauksteli kepimo milteliu
miltai 3 stiklines
cukrus
cinamonas
vienas trynys

obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelem. Uzberti cukraus ir cinamono pagal skoni ir palikti pastoveti, kol gaminsit tesla. Tada ant stalo suberti miltus ir padaryti is tos kruveles krateri. supilti grietine pries tai ismaisius ja su kepimo milteliais, o ant virsaus uztarkuoti margarina. Viduriuka apiberti miltais surinkus is krastu ir pasemus gera peili pradeti tesla kapoti kol ji pasidarys panasi i daug vienalyciu gabaliuku, tada ja suminkyti ir padeti 10-15 min pailseti. (pertraukeles metu galima atsigerti kavutes mirksiukas.gif ). Tesla imti kumscio dydzio gabalas ir kocioti, bet ne per plonai mazdaug 3-4 mm storio . Iskociojus supjaustyti 2 cm juostelem ir paemus obuolio skiltele apvolioti ja dar karta cukruje ir apvinioti tesla susukant spiruokles principu uzdarais galais. Viena puse pamirkyti i isplakta tryni ir vel i cukriuka ir tada ant skarod. Kepti 180 laipsniu temp kol graziai paruduos virsus.
Skanaus essen.gif
Atsakyti
Sveikos
Bice, laikykis 4u.gif
Vdapr, paleisk viską likimui, jis nuspręs geriau už tave, turėsi ar neturėsi leliuko. Bet žinok, kad už tokias kančias visada būna atlyginta su kaupu. O tau dar anksti galvoti, kas bus. Apie tai galvosi po metelių, gal biškį mažiau. dabar tiesiog stenkis gyventi dėl sūnelio ir dėl vyro, kuriuos turi nuostabiausius pasaulyje.

Kur kitos?
Bim, seniai buvom sulaukę tavo pasakojimo apie save - laukiam, kaip jauties, kaip Nora ir tt
laura su žydra dingusios.... Laurai teks vėl skambint jaučiu.
ką kitos veikiat ir kaip laikotės?
aš šiąnakt miegojau...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 29, 20:26)

o man ji nelabai, ji tiesiog faina, bet smegenų ir elementarios pagarbos nelabai turi.... pastoviai kažkokia pakazūcha.
gyvena ji netoli manęs.... vargšas vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 30, 07:23)
o man ji nelabai, ji tiesiog faina, bet smegenų ir elementarios pagarbos nelabai turi.... pastoviai kažkokia pakazūcha.
gyvena ji netoli manęs.... vargšas vyras  doh.gif

man ji baisiai faina bigsmile.gif , gal todel kad pati 10metu aktorinius sugebejimus bandziau, man ji faina tokia kokia matau, nors tai gal tik maza kruopelyte (nu zinai kartais ir as jauciu savo smegenu stygiu lotuliukas.gif )
dar man labai fainas zmogus - Varnaite, nuo mokyklos ji mano favorite
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 26, 10:37)
o jetau......
vat šitoj vietoj tai patikėkit, būčiau spjovus jai į veidą ir išmetus per duris be jokio bendravimo ateity...
ar taip gali pasakyti žmogus netekusiai vaikelio mamai?
paškustva, kažkokia anžmogė, atsiprašau už išsireiškimus, bet aš tikrai būčiau taip pasielgus.... ir jos mano aplinkoj likę nebebūtų...
sory Rugiaveide, bet nesusilaikiau.....

Ir man taip norėjos padaryti... Bet nepadariau: visgi MB mama... Bet bendravimo neliko: nebent iš pareigos paskambinu kokius porą kartų per metus. Pernai tik kartą nuvažiavę buvom - irgi iš pareigos dėl MB važiavau tik. Bet stengiuos su ja nešnekėt, atsakau tik, kai paklausia.
O tavo emocijos mane net pralinksmino, geriau ant dūšios pasidarė.
Atsakyti
Labas rytas su puodeliou kavos

Aš irgi būna kad save nuteikinėju, kad daugiau leliuko nebus, nes nežinom ar sveikas bus ar ne. Genetika yra genetika, gal įsivaikint.. ir t.t. ir t.t. Bet... Kartais užplaukia, kai pagalvoju - viską ištverčiau.. Aišku jei vėl ta pati liga.... Bet vistiek dar kartą rizikuosiu. Aukščiau galvą Vdapr 4u.gif

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 09 30, 08:36)
Ir man taip norėjos padaryti... Bet nepadariau: visgi MB mama... Bet bendravimo neliko: nebent iš pareigos paskambinu kokius porą kartų per metus. Pernai tik kartą nuvažiavę buvom - irgi iš pareigos dėl MB važiavau tik. Bet stengiuos su ja nešnekėt, atsakau tik, kai paklausia.
O tavo emocijos mane net pralinksmino, geriau ant dūšios pasidarė.

gal pasakojau, bet aš su MB motina nuo laidotuvių nebendraujam - absoliučiai. Mat apkaltino mane kad per laidotuves "per mažai" verkiau, neleidau karstelio pafilmuot ir t.t. Vos ne cirkas iš laidotuvių gavosi. Pasakė kad nekasdien tokiose laidotuvėse pabuvosi, kad jai labai gražu, nu žodžiu nusišnekėjo juodai, aš jai atleida, suprantu kad ir jai buvo šokas, bet nenoriu jos akyse net matyt.

Tarp kitko šiandien mūsų su MB antrosios vedybų metinės. MB toks paslaptingas ų darbą išėjo,klausiau kada grįš tai sakė susiskambinsim wub.gif Gal kokį siurprisą ruošia - nieko nesuprantu cool.gif
Atsakyti