Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Na ir saunu bim thumbup.gif . Taip ir toliau. O as jau sedau rasyt galvodama kaip cia tave nuramint blush2.gif .
Vdapr puikios naujienos 4u.gif . Lauksim dar geresniu ax.gif
Andryte gal imanoma susitartnors keliom dienom be biuletenio g.gif . Pas mus darbe tai galedavo, kazkaip suprasdavo sefas. Gal ir tau pavyktu. Sveiketeles mazulei 4u.gif .
STT saunuole gi tu, kad dar turi noro ir jegu mokytis su tokiu pilvu thumbup.gif . As tai jau seniai buciau nusikelus egzus. Nu bet jau raidos psichologija koks slykstus dalykas fool.gif .
Bice gerai tu cia pavarei, kad as kaip meskiukas besiruosiantis ziemai. Zinok taip ir jauciuos lotuliukas.gif . Svoris auga, o as neturiu valios kaip nors ji apmazint schmoll.gif . Valgau ir miegu doh.gif . Sportas butu man iseitis, bet dar labiau ner valios hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 30 rugsėjo 2008 - 17:29
Vdarp, as irgi galvojau, kad nesugebesiu laikytis dietos. Ale po savo vaikelio mirties, man reikejo kazko imtis, kad nors kiek uzsimirst. Tai vat uzsiimu ir rezultatai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 09 30, 18:29)
Vdarp, as irgi galvojau, kad nesugebesiu laikytis dietos. Ale po savo vaikelio mirties, man reikejo kazko imtis, kad nors kiek uzsimirst. Tai vat uzsiimu ir rezultatai matosi.

as mezgimu... uzsiimu.. dienu skaiciavimu iki darbo... o dabar ir dietintis noriu... nu reiktu man 10 kg numest ir man but gana pradziai... nes makene tai niekad nebusiu...
Atsakyti
As irgi manekene nebusiu doh.gif Jau 20 numeciau, ale dar kokiu 15-20 numest gerai butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 09 30, 18:38)
As irgi manekene nebusiu  doh.gif Jau 20 numeciau, ale dar kokiu 15-20 numest gerai butu  doh.gif

man tai tiek valios neuztektu... uz tai ir uzsiimu minimaliai kad nenusilvilciau savim ax.gif
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 09 30, 16:11)
TAIGI KAS SU MANIM PRADEDA DIETINTIS? nes sportininke is manes visikai prasta nemegsrtu sportuoti visiskai brrrr  blush2.gif

As bigsmile.gif

QUOTE(Andryte @ 2008 09 30, 17:38)
As irgi manekene nebusiu  doh.gif Jau 20 numeciau, ale dar kokiu 15-20 numest gerai butu  doh.gif

per kiek laiko blink.gif Man tai tik kokiu 6-7 kg reik numesti iki pilnos laimes doh.gif blush2.gif Ale niekaip nejuda blush2.gif

KOkios dietos laikotes, pasipasakokit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 09 30, 18:44)
Laba diena  bigsmile.gif

As  bigsmile.gif
per kiek laiko  blink.gif Man tai tik kokiu 6-7 kg reik numesti iki pilnos laimes  doh.gif  blush2.gif Ale niekaip nejuda  blush2.gif

KOkios dietos laikotes, pasipasakokit  g.gif

drinks_cheers.gif
dar nesugalvojau...
o sitie kur krito tai stresas ir dziuvesiai su jogurtu...
i savaite dvi dienas pasedi ant tokio maisto ir rezultatas biskiuka pasimato... tik va jau pora savaiciu kaip nesedziu tai ir nekrenta...
reikia vel rimtai uzsiimti... stimula tam gavau.. toki apie koki svajojau... kad po 3 men butu zalia sviesa ijungta ax.gif
Atsakyti
Per 4 menesius smile.gif As irgi negalvojau, kad tiek valios turiu, ale turiu pasirodo.
Man irgi pagrindinis stimulas yra toks, kad kita karta lengviau pastociau ir lengviau nesioti butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andryte: 30 rugsėjo 2008 - 17:52
QUOTE(bim @ 2008 09 30, 18:08)
na ko cia dabar visus ligos pola!!! nesirkit jus ir vaikucei jusu!!!
laura 6, kaip tau sekasi? gal leliuka planuojat jau?
as neko, pobiski, va toi skambinsiu gyd. uzsirasisiu artimiausia diena, o kas man nezinau tikslei, kaip ir pienlige kaip ir ne, bet va gimda skauda su kiausidem, kaip duria, gal tempesi ir tesiok sutapo su nelabai kokeis pozimeis, o gal koks uzdegimas! na po gyd bus viskas aisku!!!
nesinervoju, kaskodel jauciu kad bus viskasgerai, ir aplamai ismokau nesijaudint kol tikrai nesu tikra kas prie ko!!! turbut siek tiek pavargau nuo tu jaudinimosi ir pergivenimu su baimem, tai dabar kaskaip ramei!!!

vat ir aš iš lauros norėjau iškvost tą patį

bim, nori pabūsiu ginekologe? tokiam laike normalu, kad paskauda ir patempia kiaušides ir tai nerodo uždegimo, tai tiesiog geltonkūnis gamkina hormoną ir kiaušidės neramios todėl būdingi visokie tokie pojūčiai. po trijų keturių mėnesių nėštumo tokie požymiai išnyksta, dabar dar organizmas adaptuojasi ir viskas yra norma 4u.gif nesiparink, viskas oki pas tave.
o kodėl manai kad pienligė? išskyros?
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 30, 18:27)
STT saunuole gi tu, kad dar turi noro ir jegu mokytis su tokiu pilvu thumbup.gif . As tai jau seniai buciau nusikelus egzus. Nu bet jau raidos psichologija koks slykstus dalykas fool.gif .

aš tik pasiilginau sesiją, bet jokių akademinių.
man visai patinka
o raidos psichologija visai nedurna, tik nervina, kad daug skaityt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 30, 20:37)
vat ir aš iš lauros norėjau iškvost tą patį

bim, nori pabūsiu ginekologe? tokiam laike normalu, kad paskauda ir patempia kiaušides ir tai nerodo uždegimo, tai tiesiog geltonkūnis gamkina hormoną ir kiaušidės neramios todėl būdingi visokie tokie pojūčiai. po trijų keturių mėnesių nėštumo tokie požymiai išnyksta, dabar dar organizmas adaptuojasi ir viskas yra norma 4u.gif  nesiparink, viskas oki pas tave.
o kodėl manai kad pienligė? išskyros?

jo, padaugejo siandien labais markei ir tokios gelsvos, visai nenormalios, ir jau dabar papersti, na ryt 10.30 varau pas gyd, paziures tirimukus padarys ir bus ok!
del skausmu seip zinau kad buna, na bet zinai, visokio beso prisigalvojam, skauda cia dar isskiros na ir sukasi visokios mintys galvoi, bet as ramei si karta, be panikos, aisku siek tiek neramu, bet nieko istversiu, per dauk nesikipisodama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 30, 21:00)
aš tik pasiilginau sesiją, bet jokių akademinių.
man visai patinka
o raidos psichologija visai nedurna, tik nervina, kad daug skaityt reikia biggrin.gif

Nu man tai ji nepatiko schmoll.gif . Bet vel gi, gal nuo destytuvo priklauso g.gif . Musu destytoja skaite viska is knygos, o ir per egza reikejo viska atsakinet kaip knygoj, zodis zodin. Tai man ne kokie atsiminimai apie si dalyka schmoll.gif .
Atsakyti