Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

As jau laisva.Buvom su draugais kapeliuos,padejom gelyciu,uzdegem zvakuciu...grazu...ir liudna.....
Islydejau svecius,susiruosiau darbui ir eisiu lovyten ax.gif Gerkles jau nebeskauda,ale sloga tai isibegejo doh.gif nu pavarksiu su tuo snargliu darbe unsure.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 09 30, 17:11)
tai mano gine sake, kad geriausias tarpas po cezariu tarp gimdymu yra 2 metai...
bet kai yra didelis noras, tyrimai geri, sugyjant komplikaciju nera - galima anksciau...
Svarbiausia man dabar per 3 men numest kkius 10 kg,m del visa ko pasiziuret sirdele jei nedings spaudimas... bet jam susitvarkyti dar liko 2 savaiteles panasiai... kad kuo mazesnes hipertonija (berods taip vadinas) tureciau  nestuke.gif  metu...
TAIGI KAS SU MANIM PRADEDA DIETINTIS? nes sportininke is manes visikai prasta nemegsrtu sportuoti visiskai brrrr  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif nu kaip faina,kad taip greitai 4u.gif Paziuresiu ka man pasakys g.gif
o as bandau tavo-nevalgyma po 18val.Pora kg nukrito(per 4darbo dienas)per iseigines nesisveriau,bet ir nekimsau.O kai darbas toks,tai tikiuosi pavyks pasiekti issvajotu rezultatu.nes badauti pagal bilekokias dietas as jau bijau.Nesinori pakenkti organizmui.O kaip ir STT sake,reikia mazinti ir porcijas thumbup.gif

QUOTE(STT @ 2008 09 30, 17:22)
bim, kas negerai?...

jo - žiauriia... skaitau raidos psichologiją...., fe

O man ji laaaaaaabai patiko thumbup.gif Va ir dabar nusipirkau knyga ir pradesiu skaityt.Mums deste knygos autore,tai paskaitos buvo superines thumbup.gif Nepraleisdavau nei vienos!!!!!! Tik po tiek metu jau viska pamirsau verysad.gif
O ir siaip mane psichologija veze thumbup.gif gal pabandyt dar pasimokyt g.gif Reiks pagalvot!
Atsakyti
Sveikos,

naktineju, vyras i darbe isleke, suveike signalizacija doh.gif

QUOTE(Andryte @ 2008 09 30, 18:38)
As irgi manekene nebusiu  doh.gif Jau 20 numeciau, ale dar kokiu 15-20 numest gerai butu  doh.gif

nu saunuole thumbup.gif ir zinoma, lengviau bus leliuka nesiot, kai pati lengvesne, tik nepersistenk, pasaugok save mirksiukas.gif

QUOTE(STT @ 2008 09 30, 20:00)
aš tik pasiilginau sesiją, bet jokių akademinių.
man visai patinka
o raidos psichologija visai nedurna, tik nervina, kad daug skaityt reikia biggrin.gif

kaip pasiilginai? leidzia pratest? egzus tada laikai kada nori ar kaip?

man patiko raida, lengvai islaikiau ...

Mano maziulka demesiuko labai reikalaut eme ir niekur be manes doh.gif
Ziuriu ir negaliu suprast, kaip ji auga taip greitai ... jau noris man stabdzius ijungt, o ziu jau ir dada ... ir ma...ma...te...te ir sedim, nu sakes doh.gif kaip greitai ... jau nebe kudykiukas, jau maziukas vaikiukas, su savo norais, savo kapriziukais, savo charakteriu...

Atsakyti
Labas rytas mergos
QUOTE(bim @ 2008 09 30, 20:51)
jo, padaugejo siandien labais markei ir tokios gelsvos, visai nenormalios, ir jau dabar papersti, na ryt 10.30 varau pas gyd, paziures tirimukus padarys ir bus ok!
del skausmu seip zinau kad buna, na bet zinai, visokio beso prisigalvojam, skauda cia dar isskiros na ir sukasi visokios mintys galvoi, bet as ramei si karta, be panikos, aisku siek tiek neramu, bet nieko istversiu, per dauk nesikipisodama blush2.gif

drinks_cheers.gif man gelsvos buvo iki maždaug septinto mėn, o dabar pabaltavo visai.
viskas oki pas tave, bet kuriuo atveju lauksim grįžtant su gerom žiniom.
tik nedink biggrin.gif

QUOTE(sandrynja @ 2008 09 30, 21:06)
Nu man tai ji nepatiko schmoll.gif . Bet vel gi, gal nuo destytuvo priklauso g.gif . Musu destytoja skaite viska is knygos, o ir per egza reikejo viska atsakinet kaip knygoj, zodis zodin. Tai man ne kokie atsiminimai apie si dalyka schmoll.gif .

man tai visai nieko

QUOTE(divėja @ 2008 09 30, 21:54)
pakenkti organizmui.O kaip ir STT sake,reikia mazinti ir porcijas thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 09 30, 23:33)
nu saunuole  thumbup.gif ir zinoma, lengviau bus leliuka nesiot, kai pati lengvesne, tik nepersistenk, pasaugok save  mirksiukas.gif
kaip pasiilginai? leidzia pratest? egzus tada laikai kada nori ar kaip?

nu iki gimdymo bileteio pabaigos. paskui tarsiuos su dėstytojais individualiai
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 30, 15:23)
Rugiaveide palaikau tavo pozicija del anytos, na mano tai labai neprisidirbo, ji is vis angelelio tema negali kalbeti, nes i asaras puola. Bet paklausius kaip tavo elgesi tai plaukai piestu stojasi unsure.gif .
kaip tu siaip jautiesi? Kartais atrodo, kad liudesys vis nenori pasitraukti is tavo gyvenimo verysad.gif

Kartais iš tiesų būna liūdna... Bet šiaip viskas gan neblogai, išskyrus, kad nepavyksta mums prisišaukt naujo leliuko niekaip. Tai, matyt, ir bus bene svarbiausia retkarčiais užplūstančio liūdnumo priežastis...
Na, ir dar visų Aliuko likimo draugų metinės - niekur nuo savo minčių nepabėgsi: taip ilgai gulėjom su tais vaikais klinikose, draugavom su jais, jų mamomis, kiek daug jų "iškeliavo" per tą laiką... Nieko nepakeisi: gyvenimas privertė mąstyti blaiviau, atsargiau, mąstyti visai kitaip nei prieš tai.
Ir jau taip dažnai pastaruoju metu Aliuką prisimenu, kad net baisu darosi. Prisimenu visas gražiausias akimirkas su juo. Būna kartu ir gera (jį visgi turėjau), ir liūdna (turėjau per trumpai). Na, gal čia kiek ir remontas kaltas: išardę seną sekciją, išėmėm visus foto albumus, tai aš Aliuko ir pažiūrėjau visus NUO - IKI... Manau, liūdesys laikinas: ateina - praeina, kaip ir daugeliui mūsų.
O šiaip intensyviai butą tvarkomės: remontuojamės, naujai svetainę įrenginėjam. Iki kito rudens reikės i Martyno kambarį sutvarkyti - jau bus mokinukas. Iš viso to galima spręsti, kad liūdesys nėra pagrindinis veiksnys mano gyvenime: juk norisi kažką veikti, kažką atnaujinti, norisi pagaliau gražiai rengtis, gražių daiktų, o tai jau didelis žingsnis pirmyn.
Papildyta:
QUOTE(Laura6 @ 2008 09 30, 15:31)
Rugseje gimdyti 42  tikrai nevelu, nes tuoj papasakosiu ka isgirdau is vienos pazystamos, jos bendradarbe 54 metu pagimde mergyte, sake galvojo kad klimaksas, ir nuejo pas gydytoja, o gudytoja ir sako, jum laikas i dekreta  blink.gif , nu tai net va kaip buna, o anksciau tai moterys gimdydavo ir visai normalu po 50 budavo, mociute mano pasakojo, geras ane  smile.gif

Čia tai geras... Nu, bet jau nenorėčiau po 50 gimdyt... Juk vaiką dar ir užaugint reikia spėt, ne tik juo pasidžiaugt.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 09 30, 09:21)
Jetau... Aš irgi per laidotuves neverkiau visai, viskas lyg per rūką buvo, lyg ne man... Buvau atverkus pusantrų metų iki to, o paskui po mėnesio po laidotuvių pratęsiau verkimo ir savigailos maratoną. Kaip dabar atsimenu, anyta pasivedėjo mano Martuką prie kapo duobės ir sakė: "Žiūrėk, dabar tavo broliuką užkas". Buvau įsiutus - per savo vaiko laidotuves...
Ir aš uošvienei bandau už viską atleisti, nes gal ir jai nuo visko "stogas pavažiavęs" buvo... Bet dar kol kas nesigauna, nors tu ką. Ir negarantuoju, kad kada nors atleisiu. Nors gyvenimas ją jau baudžia: likau paskutinė marti iš trijų buvusių...
Papildyta:

Sveikinu su metinėm!  4u.gif  4u.gif

Aš atverkiau visą mėnesį nuo diagnozės iki mirties. Ašarų nebeturėjau...

QUOTE(vdapr @ 2008 09 30, 09:36)
Sveikinu su metinem  4u.gif

QUOTE(divėja @ 2008 09 30, 11:34)
user posted image
Sveikinu su medvilnine sukaktimuser posted image
Linkiu romantisko vakaro!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 30, 12:09)
lina 31, su vestuviu metinem!!!

QUOTE(sandrynja @ 2008 09 30, 12:26)
Lina 31, su vestuviu metinem ir grazaus vakaro Jums 4u.gif

QUOTE(bicė @ 2008 09 30, 15:23)

Lina31 su grazia svente wub.gif . reik tiketis, kad vyras is tiesu ruosia siurpriza mirksiukas.gif . Garziai atsveskit 4u.gif

Ačiū ačiū mergaitės..Gražiai dienelę praleidau, gavau rožių, pavakarieniavom...

Šiandien labai galvą iš ryto skauda..

Bim - imk balioną 4u.gif Stiprybės, spausk kojas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytukas visoms,as cia naujoke,poryt lygiai menesis kai nebeturiu savo angelelio.Nuo 4 menesiu mudu kovojom su klastinga liga-leukemija.Po 8 men trukusios chemoterapijos mes lyg ir issikapstem... bet pasidziauge vos keturiais menesiais normalaus gyvenimo namuose ne ligoninej,vel atkritom.Darant kontrolinius tyrimus buvo rastas ligos recidyvas centrinej nervu sistemoj.Mano angeliukui buvo dar tik metukai ir 5 men,o mes jau antra karta pradejom chemoterapija,vel nuslinko plaukuciai vel viskas is naujo,tik si kart chemija daug stipresne ir tikimybe pasveikt tik 10 %.Tai man buvo lyg nuosprendis verkiau diena- nakti,zeme slydo is po koju,nujauciau kuo baigsis sita musu kelione per liga.Savaite chemijos savaite pertraukos,taip istempem pusantro men,mano angelelis vis silpo ir silpo,kojytes nebelaike,nieko nebevalge,tik ziurejo savo didelem melynom akytem,ciauskedavo savo zodukais kuriuos suprasdavau tik as,jis visada sypsojos nors jam ir negera buvo.Isauso pirmadienio rytas ir as negalejau patiket savo akim,mano angelelis pats atsisedo ir valgyt prase,ir kraujukas neblogas buvo,isleido mus i lauka pasivaiksciot,atrode viskas tvarkosi.Buvo toks linksmas,krykstavo,sypsojos visiem,netgi vaiksciot bande,tokio as jo seniai nebuvau macius.As dabar suprantu cia buvo jo atsisveikinimas,vakare pradejo blogeti,kita diena atsidurem renimacijoj,dar spejom tecio sulaukti,prase paimt ant rankyciu vis sauke mama ir tete,bet balselis vis tilo ir tilo,nustojo pats kvepuoti,gyvybe palaike aparatai,pasirodo visus vidaus organus apeme infekcija,o labiausiai plaucius,gavom antibiotikus,bet kad jie pradetu veikti reikia maziausia paros.laikas vis ejo,bet ne trupucio negerejo,suradom kuniga,pakrikstijom ir vis laukem stebuklo,nes tik jis galejo isgelbet musu angeliuka,toki maza ir labai labai mylima.Artejo treciadienio pavakare,iki siol stipriai plakusi sirdele pradejo stoti,musu angeliukas vis geso ir niekuo nebuvo galima padet,nes turejo per daug ligu:leukemija,hepatitas c,kuriuo uzkrete ligoninej,mielosupresija-leukocitai ir kiti kraujo rodikliai nukrito iki kritines ribos,sepsis ir del jo issivystes sirdeles nepakankamumas.Taip ir uzgeso musu angeliukas,mum belaikant ji uz rankyciu ir nebeliko nieko tik skausmas,kuris lig siol spaudzia sirdi.Ir jei ne mano vyras,tikriausiai buciau isprotejus,guodzia tik tai kad nebereiks musu angeliukui Nojukui daugiau kankintis,jam daugiau nebeskaudes,nuo siol skaudes mums... ir skauda,negaliu nustoti verkti,sirdis plysta,gal bus lengviau issipasakojus,nes viska laikau sirdi.
Atsakyti
zydrute cray.gif labai gaila kad teko prisijungti prie sito skyrelio cray.gif ir tapo dar vienu angeliuku daugiau,bet tu buk stipri ir gali mum issilieti ka nori mes bene vieninteles suprasim ka tai reiskia ,nera zodziu kurie paguostu tiesiog buk stipri 4u.gif laikas kazkiek apmalsins ta skausma, verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

QUOTE(zydrute @ 2008 10 01, 10:37)
labas rytukas visoms,as cia naujoke,poryt lygiai menesis kai nebeturiu savo angelelio.Nuo 4 menesiu mudu kovojom su klastinga liga-leukemija.Po 8 men trukusios chemoterapijos mes lyg ir issikapstem... bet pasidziauge vos keturiais menesiais normalaus gyvenimo namuose ne ligoninej,vel atkritom.Darant kontrolinius tyrimus buvo rastas ligos recidyvas centrinej nervu sistemoj.Mano angeliukui buvo dar tik metukai ir 5 men,o mes jau antra karta pradejom chemoterapija,vel nuslinko plaukuciai vel viskas is naujo,tik si kart chemija daug stipresne ir tikimybe pasveikt tik 10 %.Tai man buvo lyg nuosprendis verkiau diena- nakti,zeme slydo is po koju,nujauciau kuo baigsis sita musu kelione per liga.Savaite chemijos savaite pertraukos,taip istempem pusantro men,mano angelelis vis silpo ir silpo,kojytes nebelaike,nieko nebevalge,tik ziurejo savo didelem melynom akytem,ciauskedavo savo zodukais kuriuos suprasdavau tik as,jis visada sypsojos nors jam ir negera buvo.Isauso pirmadienio rytas ir as negalejau patiket savo akim,mano angelelis pats atsisedo ir valgyt prase,ir kraujukas neblogas buvo,isleido mus i lauka pasivaiksciot,atrode viskas tvarkosi.Buvo toks linksmas,krykstavo,sypsojos visiem,netgi vaiksciot bande,tokio as jo seniai nebuvau macius.As dabar suprantu cia buvo jo atsisveikinimas,vakare pradejo blogeti,kita diena atsidurem renimacijoj,dar spejom tecio sulaukti,prase paimt ant rankyciu vis sauke mama ir tete,bet balselis vis tilo ir tilo,nustojo pats kvepuoti,gyvybe palaike aparatai,pasirodo visus vidaus organus apeme infekcija,o labiausiai plaucius,gavom antibiotikus,bet kad jie pradetu veikti reikia maziausia paros.laikas vis ejo,bet ne trupucio negerejo,suradom kuniga,pakrikstijom ir vis laukem stebuklo,nes tik jis galejo isgelbet musu angeliuka,toki maza ir labai labai mylima.Artejo treciadienio pavakare,iki siol stipriai plakusi sirdele pradejo stoti,musu angeliukas vis geso ir niekuo nebuvo galima padet,nes turejo per daug ligu:leukemija,hepatitas c,kuriuo uzkrete ligoninej,mielosupresija-leukocitai ir kiti kraujo rodikliai nukrito iki kritines ribos,sepsis ir del jo issivystes sirdeles nepakankamumas.Taip ir uzgeso musu angeliukas,mum belaikant ji uz rankyciu ir nebeliko nieko tik skausmas,kuris lig siol spaudzia sirdi.Ir jei ne mano vyras,tikriausiai buciau isprotejus,guodzia tik tai kad nebereiks musu angeliukui Nojukui daugiau kankintis,jam daugiau nebeskaudes,nuo siol skaudes mums... ir skauda,negaliu nustoti verkti,sirdis plysta,gal bus lengviau issipasakojus,nes viska laikau sirdi.

Gaila... net is tikruju nezinau ka pasakyti... sunku tau labai dabar... bet cia rasi paguodos...
Atsakyti
Jetau zydrute ................................ cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif kiek jūs ištvėrėt....... pabūk su mumis, bet po tiek nepalengvės..........
Atsakyti
...... sėdžiu darbe ir verkiu...... žydrute, console.gif labai graudu..... Aš save raminu, kad mano mažylė išėjo be skausmo...... o jums teko iškęsti daug... visiems trims......
Atsakyti
Zydrute cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif console.gif
Ir kur teisybe siam pasauly? verysad.gif
Atima is tu kurie myli, augina... o duoda tiems kurie ismeta ir visaip kitaip... cray.gif cray.gif
Atsakyti
Stiprybes Jusu seimai, zydrute. Tiesiog sunku ka ir pasakyt...Sitiek skausmo tokiam mazam zmoguciu.... cry.gif
Atsakyti