Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

Merginos, norėčiau pasikonsultuoti.
Jei kas esat darę apklausas MBD ir naudojosi internetinėmis apklausų svetainėmis ( konkrečiai domintų publikos tinklalapio), norėčiau sužinoti tinklalapių minusus.
Iš anksto ačiū.

Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
Spaudziu ranka visoms vargstancioms bendrus vargus biggrin.gif Norejau pasiteirauti gal kas jau domejotes darbu irisimu... Idomu kiek kainuoja irisimas kietais virseliais Kaune. Ir kur tai daro kokybiskiausiai g.gif
Atsakyti
Man irgi aktualu. Tik domina Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 11 04, 16:52)

Mane t.p. domina Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2009 11 06, 10:47)

Mane t.p. domina Vilniuje  4u.gif

Copy1 g.gif
Atsakyti
Jei neklystu, visai pigiai irisineja netoli VU centriniu rumu. Cia ta pati gatvele, kurioje yra barai "Busi trecias", "Chaplinas" ir pan., lange iskaba apie kopijavima, irisima ir pan. Kiek zinau, ta vieta labai populiari tarp studentu 4u.gif

QUOTE(Heart @ 2009 11 04, 17:52)

Atsakyti
Merginos, gal kuri turite kokia nors skaidriu ;prezentacija (PowerPoint), naudota per magistrinio gynima blush2.gif
Lengviau rengti, kai yra [pavyzdys.
Buc dekinga, jei atsiustumete infodata@one.lt arba uz nuoroda blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(uogyteG @ 2009 06 08, 14:24)
o kaip idomu MRU porcentaliai kiek apsigina.
nes as pvz kaip bakalaure mokiausi, tai visada budavo, jei jau katedrini praeini, tai tikrai pasirasys per bendra ir islaikysi

O kaip MRU gynimas vyksta? Pirma katedroje, po to viesai?
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2009 11 12, 15:25)
Merginos, gal kuri turite kokia nors skaidriu ;prezentacija (PowerPoint), naudota per magistrinio gynima  blush2.gif
Lengviau rengti, kai yra [pavyzdys.
Buc dekinga, jei atsiustumete infodata@one.lt arba uz nuoroda  blush2.gif
Papildyta:

O kaip MRU gynimas vyksta? Pirma katedroje, po to viesai?

pirmą kartą girdžiu, kad dar ir katedroj reikės gintis?
Kiek suprantu, reikia gauti iš MBD dėstytojos parašą "Ginti leista" ir vėliau gintis prieš komisiją g.gif
Atsakyti
Siaip pries galutini gynima daugelis univeru dar organizuoja katedrinius gynimus (paziuri ar darbas uzbaigtas, su kokiom problemom studentas nesusitvarko) nu jeigu viskas buna tvarkoj,tai ir praleidzia mirksiukas.gif

Norejau pati paklausti, gal kam yra teke rasyti bakalauro arba magistro darba pas docenta Vyta Navicka? Jis yra Vilniaus pedagoginio univero ekonomikos katedros vedejas, taciau desto ir romerio univere,gal kam teko susidurti? pati galvoju pas ji rasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 11 12, 20:09)
Siaip pries galutini gynima daugelis univeru dar organizuoja katedrinius gynimus (paziuri ar darbas uzbaigtas, su kokiom problemom studentas nesusitvarko) nu jeigu viskas buna tvarkoj,tai ir praleidzia  mirksiukas.gif

Tada įdomu ar Romeryje taip vyksta?
Atsakyti
Merginos, kaip manote, ar labai blogai jeigu darbas truputį viršija maksimalią leistiną apimtį?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 11 17, 00:46)
Merginos, kaip manote, ar labai blogai jeigu darbas truputį viršija maksimalią leistiną apimtį?

į šitą klausimą geriausiai turėtų atsakyti MBD dėstytojas. MBD reikalavimuose nieko neparašyta, apie MBD apimties viršijimą ax.gif
Atsakyti