Sveikutes 4u.gif
Is studijuojanciu ar studijavusiu MRU, gal yra zinanciu ka nors daugiau apie S. Nefa, kaip recenzenta? Visiskai jo nepazistu ir net nezinau ko galima is jo tiketis.. unsure.gif
QUOTE(m.e.s @ 2009 11 24, 12:12)
Sveikutes 4u.gif
Is studijuojanciu ar studijavusiu MRU, gal yra zinanciu ka nors daugiau apie S. Nefa, kaip recenzenta? Visiskai jo nepazistu ir net nezinau ko galima is jo tiketis.. unsure.gif
sveika, mano recenzentas irgi S. Nefas.. deja, nieko nzn apie ji daugiau...
o recenzentas paskiriamas iš to pačio fakulteto, ar gali būti iš bet kokio kito?
QUOTE(Kenguryte @ 2009 11 25, 10:50)
o recenzentas paskiriamas iš to pačio fakulteto, ar gali būti iš bet kokio kito?
na jis turi nusimanyti toje srityje, tai dazniausiai buna is to paties fakulteto
Sveikos, bevargstančios kolegės 
aš jau lyg ir praėjau etapus, kur užknisa rašymas, tingisi, nesinori ir norisi nukelti.
Dabar jau liko pataisyti ir įrišti darbą, bet centras šiuo metu labai nepatogu. Gal kas žinote ar Fabijoniškėse kur nors įrišinėja kietais viršeliais?

aš jau lyg ir praėjau etapus, kur užknisa rašymas, tingisi, nesinori ir norisi nukelti.

Pas mus tai reikėjo kiekvieną pusmetį po mokslinį darbą parašyti o po to dar ir magistrinį rašyti. Nereikia bijoti tų gynimų, nes jei gerai pasiruoši, tai net ir norėdami nesuvartys. Aš maniau kad bus komisijoj porą dėstytojų , kurie eis prieš mane, bet iš tos mano baimės per gynimą liko tik šnipštas, nes abu mane per gynimą labai gyrė ypač tas kuris buvo recenzentas.
QUOTE(Kenguryte @ 2009 11 13, 11:29)
Vat ir klausiu - ar Romery yra katedrinis gynimas?
QUOTE(Heart @ 2009 11 17, 01:46)
Merginos, kaip manote, ar labai blogai jeigu darbas truputį viršija maksimalią leistiną apimtį?
Man irgi aktualu. Mat leidziama 80 psl, o mano gaunasi 82+7 literaturos lapai=89 lapai.
Nebeisivaizduoju, kaip ismest 9 lapus - tiek sutraukiau, kad is niekur nebegaliu.

Ar labai blogai bus

QUOTE(horos @ 2009 12 02, 21:05)
Vat ir klausiu - ar Romery yra katedrinis gynimas?
Man irgi aktualu. Mat leidziama 80 psl, o mano gaunasi 82+7 literaturos lapai=89 lapai.
Nebeisivaizduoju, kaip ismest 9 lapus - tiek sutraukiau, kad is niekur nebegaliu.
Ar labai blogai bus

Ar labai blogai bus

bent jau tiems, kurie studijuoja neakivaizdziai apie joki katedrini nebuvo kalbeta, o jau yra paskirta data galutiniams gynimams.
QUOTE(m.e.s @ 2009 12 03, 08:59)
bent jau tiems, kurie studijuoja neakivaizdziai apie joki katedrini nebuvo kalbeta, o jau yra paskirta data galutiniams gynimams.
As atseit dieniniam priklausau - nors dabar po pertraukos grizau tik gynimosi

Sveikos,
mano recenzentas R.Čiupaila, gal kas žinote ką nors apie jį kaip recenzentą?
kaip nenoriu aš to gynimo, bet jau teks
QUOTE(Kenguryte @ 2009 11 25, 09:50)
QUOTE(smile4theworld @ 2009 11 25, 10:33)
na jis turi nusimanyti toje srityje, tai dazniausiai buna is to paties fakulteto
mano recenzentas R.Čiupaila, gal kas žinote ką nors apie jį kaip recenzentą?

kaip nenoriu aš to gynimo, bet jau teks

QUOTE(m.e.s @ 2009 12 03, 08:59)
Sveikos,
O tai kur daugiau gintis jei ne katedroj?
As ryt ginsiuos, katedroj.
Sveikutes moksliukes,
atsiprasau, kad terpiuosi i jusu pokalbius, labai noreciau gauti informacijos keliais klaukimais, gal man padesit
As KTU Dizaino fakultete baigiau bakalaura. Dabar noreciau stoti i stasyba ir architektura (jei yra tai geriau neakivaizdziai). Klausimelis - ar man reiktu baigti, kazkoki islyginamaji kursa
Ar mokslai mokami. Labai prasau info.
atsiprasau, kad terpiuosi i jusu pokalbius, labai noreciau gauti informacijos keliais klaukimais, gal man padesit

As KTU Dizaino fakultete baigiau bakalaura. Dabar noreciau stoti i stasyba ir architektura (jei yra tai geriau neakivaizdziai). Klausimelis - ar man reiktu baigti, kazkoki islyginamaji kursa