Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

QUOTE(aistutėlė @ 2010 02 07, 11:37)
4u.gif
Kaip sakykite yra pas Jus su magistrinio darbo tyrimu?  g.gif  g.gif Reikia atlikti du tyrimus???? Pvz. apklausą ir stebėjimą  unsure.gif

Pas mane yra teorine dalis ir empirine. Darau vartotoju apklausa internetu smile.gif Bet pagrindinis tyrimas tai vienas, tik pries tai dariau zvalgybini tyrima, t.y. giluminius interviu.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 07, 12:06)
Pas mane yra teorine dalis ir empirine. Darau vartotoju apklausa internetu smile.gif Bet pagrindinis tyrimas tai vienas, tik pries tai dariau zvalgybini tyrima, t.y. giluminius interviu.

bet juk pas kiekviena darbo vadova yra vis kitaip, na kiti jo reikalavimai ir pan. PVZ. man reikia apklausti 12 mokyklos vadovu, o mano draugei, ji raso pas kita destytoja, uztenka tik triju.
Beje mes mokomes tame paciame fakultete, kurse ir ta pati dalyka studijuojame.
kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 02 07, 13:30)
bet juk pas kiekviena darbo vadova yra vis kitaip, na kiti jo reikalavimai ir pan. PVZ. man reikia apklausti 12 mokyklos vadovu, o mano draugei, ji raso pas kita destytoja, uztenka tik triju.
Beje mes mokomes tame paciame fakultete, kurse ir ta pati dalyka studijuojame.
kaip manote?

Be abejo, kiekvienas dėstytojas turi savo nuomonę ir reikalavimus - jie visada šiek tiek skiriasi...
Jūs kalbate apie giluminius interviu? Iš esmės tai yra toks kaip ir orientyras - apklausti 10 respondentų. 3 gal mažoka, bent jau mūsų universitete. Aš žvalgybiniam apklausiau 5, bet jų ir generalinė aibė labai nedidelė.
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 02 07, 11:37)
4u.gif
Kaip sakykite yra pas Jus su magistrinio darbo tyrimu?  g.gif  g.gif Reikia atlikti du tyrimus???? Pvz. apklausą ir stebėjimą  unsure.gif

As dariau tris tyrimus, is ju - dvi apklausas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske323 @ 2010 02 04, 18:29)
Labas mergaites,

rasau magistrini darba apie "Verslo konsultavima". Siuo metu reikia parasyti teorine dali, taciau apie konsultavima nelabai ka randu  verysad.gif  Gal kuri turit konsultavimo teorijos arba esate rase apie konsultantus, konsultavimo centrus, konsultavimo problemas ir t.t.

Buciau labai dekinga  wub.gif Lauksiu AZ.

ivesk i google ar yahoo business consulting - ir dali teorijos jau turi 4u.gif

siaip siulau viska ieskoti anglu kalba - vadovas liks patenkintas smile.gif

EBSCO duomenu bazej yra daug teorijos tuo kausimu
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2010 02 10, 15:48)
ivesk i google ar yahoo business consulting - ir dali teorijos jau turi  4u.gif

siaip siulau viska ieskoti anglu kalba - vadovas liks patenkintas smile.gif

EBSCO duomenu bazej yra daug teorijos tuo kausimu

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia ir man pradeti rasyti magistrini darba, bet kol kas neisivaizduoju kaip. Internete nerandu gero darbo pavyzdzio, gal kuri is Jusu turite ir galetumete atsiusti pasiziureti, mano pastas whitly@gmail.com. Tik pasiziureti, arba gal jau kas apsigyne ir gali parodyti savo, buciau labai dekinga. Mao darbo tema - socialines stratifikacjos itaka moksleiviu profesiniam pasirinkimui, bet tinka kaip pvz. bet koks, noriu pasiziureti stiliu bei struktura. Mokausi VU blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Įdomu o ka reiškia geras. Visi universtetai, katedros turi savo reikalavimus magistro darbui. Be to net ir studentų esančioje toj pat katedroje pas skirtingus vadovus buna ir struktura skiriasi, todėl turit žiūrėti pas save katedroje darbo reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(Kipse1 @ 2010 02 14, 14:53)
Sveikos merginos, reikia ir man pradeti rasyti magistrini darba, bet kol kas neisivaizduoju kaip. Internete nerandu gero darbo pavyzdzio, gal kuri is Jusu turite ir galetumete atsiusti pasiziureti, mano pastas whitly@gmail.com. Tik pasiziureti, arba gal jau kas apsigyne ir gali parodyti savo, buciau labai dekinga. Mao darbo tema - socialines stratifikacjos itaka moksleiviu profesiniam pasirinkimui, bet tinka kaip pvz. bet koks, noriu pasiziureti stiliu bei struktura. Mokausi VU blush2.gif  wub.gif

katedrose vadovai parodo darbu pavyzdzius wink.gif O struktura apibrezta metodologiniuose nurodymuose, kuriuos turi kiekvienas univeras wink.gif
Atsakyti
sveikos,

as irgi ruosiuosi pradeti rasyti magistrini darba. norejau pasiteirauti, kokiose duomenu bazese dazniausia ieskote informacijos, moksliniu straipsniu ir siaip tinkamos literaturos?
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 02 18, 21:04)
sveikos,

as irgi ruosiuosi pradeti rasyti magistrini darba. norejau pasiteirauti, kokiose duomenu bazese dazniausia ieskote informacijos, moksliniu straipsniu ir siaip tinkamos literaturos?

Aš pagrinde iš EBSCO viską. Labai patogu tai, kad prie šios bazės buvo galima studentams pasijungti iš namų kompiuterio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 18, 21:06)
Aš pagrinde iš EBSCO viską. Labai patogu tai, kad prie šios bazės buvo galima studentams pasijungti iš namų kompiuterio smile.gif

reikes bandyti ieskotis kokios informacijos. kadangi kai baigiau bakalaura rinkausi egzamina, o ne bakalauro darba tai dabar ir plaukioju tarp informacijos ir viso kito doh.gif
Atsakyti