pas mus irgi du metus darbas vyksta...Daugiausia dirba tie, kuriuos spaudzia vadovai. As pradzioje turejau vadove moteri, kuri isejo po dvieju semestru i dekretines...spaust nespaude, bet bent jau buvo aisku, ko ji is manes tikisi, terminai, uz ka atsiskaityti ir pan. Dabar turiu vadova vyra ir is jo praktiskai jokios naudos...Jam atrodo, kad as rasau sau sita darba. Na, taip, sau. Bet jauciuosi palikta likimo valiai...O uz ka tada jiems algas moka

? Labiau pasigilinus i savo tema, susidare ispudis, kad vadovas mano tema nlb ka supranta. Kai buvau konsultacijoj, pasnekejo ne i tema.
Taip, kad as rasau kaip koki kursini, kaip man i galva sauna. Mano tema praktiskai viskas tik anglu kalba... Ka jus darot tokiu atveju? As kol kas sedziu ir pati verciu, pasitikrinu specifiniu terminus (o tokiu daug) per google, stengiuosi, kad nebutu kapota kalba, bet tai atima labai daug laiko tokiai kaip man, kuri anglu kalba tik univere mokytis pradejo.
Ar ta spss naudojama ir apklausiant vos 10 zmoniu?
Papildyta:
QUOTE(stropi studente @ 2010 03 05, 17:58)
... vadovas siūlė net vasara su juo susitikti ir konsultuotis...
Mano vadovas nieko nesiulo, jam dzin (aisku, jis to nesake), o tada labai sunku rasyti, nera tokio bendradarbiavimo, kazkaip viskas i vienus vartus...
Pvz. jam visada turi tik skambinti, nes i laiskus elektroniniu pastu jis neatsako.
Pas ji nera jokiu terminu, kaip pvz., ka siam semestrui padaryti...
Siandien pasiskambinau noredama susitarti del konsultacijos kita savaite, tai nei viena diena jam netiko kita savaite...Pradejo mykti, kad netinka ir ta diena, ir ana. Zodziu, susitarem, kad as jam vel skambinsiu po savaites...
Klausimas: kaip jis gali vadinti save vadovu, jei neatlieka savo pareigu...? Juk vadovas nuo zodzio vadovauti...o jis, na, geriausiu atveju, nlb tikes konsultantas. Siaip asmeniskai neturiu nieko pries ji, nes tikrai malonus, grazus, jaunas vyras..bet