Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

Sveikos, visoms sekmes,
4u.gif 4u.gif

Merginos, mano magistrinio tema "sutartys ir sutarciu sudarymo salygos"

Kaip jums tema? g.gif

MAn pasirode lengvoka. g.gif
Atsakyti
Jungiuosi į rašančiųjų būrį ax.gif Gynimas numatytas po Naujųjų, bet jeigu taip ir toliau tai bus labai liūdna, nes niekaip negaliu pradėt nieko rašyt, medžiagos turiu, problemas kaip ir matau, maždaug žinau į kurią pusę rašyt, bet kažkoks vidinis blokatorius veikia, atrodo negaliu nei vieno žodžio parašyt doh.gif Tikiuosi labai labai susiimsiu ir per vasarą bent kažkiek į priekį pajudėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2011 06 06, 16:21)
Jungiuosi į rašančiųjų būrį  ax.gif Gynimas numatytas po Naujųjų, bet jeigu taip ir toliau tai bus labai liūdna, nes niekaip negaliu pradėt nieko rašyt, medžiagos turiu, problemas kaip ir matau, maždaug žinau į kurią pusę rašyt, bet kažkoks vidinis blokatorius veikia, atrodo negaliu nei vieno žodžio parašyt doh.gif Tikiuosi labai labai susiimsiu ir per vasarą bent kažkiek į priekį pajudėsiu  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...aš irgi taip sakau,bet kaip bus tai nežinia
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2011 06 06, 16:21)
Jungiuosi į rašančiųjų būrį  ax.gif Gynimas numatytas po Naujųjų, bet jeigu taip ir toliau tai bus labai liūdna, nes niekaip negaliu pradėt nieko rašyt, medžiagos turiu, problemas kaip ir matau, maždaug žinau į kurią pusę rašyt, bet kažkoks vidinis blokatorius veikia, atrodo negaliu nei vieno žodžio parašyt doh.gif Tikiuosi labai labai susiimsiu ir per vasarą bent kažkiek į priekį pajudėsiu  verysad.gif

aš su tuo blokatorium ir pabaigiau rašyti vos vos doh.gif , dabar laukiu recenzento išvadų ir ginuosi ateinantį pirmadienį unsure.gif bus kaip bus nebesigilinu jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 06 05, 16:41)
Sveikos, visoms sekmes,
4u.gif  4u.gif
Merginos, mano magistrinio tema "sutartys ir sutarciu sudarymo salygos"
Kaip jums tema? g.gif

MAn pasirode lengvoka. g.gif

kokiam universitete tokias temas dalina? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2011 06 07, 19:24)
kokiam universitete tokias temas dalina?  cool.gif

O kur apskritai temas DALINA? Nes kiek man teko susidurt, tai temą reikia pačiam susikurt ir tai dar užima nemažai laiko, stengiantis ją apibrėžt, rasti tokią, kur dar būtų ką tyrinėt, bet ir literatūros pakankamai, kuri svarbi šiandien ir apskritai kažkam naudinga. Jeigu dalintų temas, tai magistrinio rašymas apskritai kaip referatas būtų...
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 06 07, 21:11)
O kur apskritai temas DALINA? Nes kiek man teko susidurt, tai temą reikia pačiam susikurt ir tai dar užima nemažai laiko, stengiantis ją apibrėžt, rasti tokią, kur dar būtų ką tyrinėt, bet ir literatūros pakankamai, kuri svarbi šiandien ir apskritai kažkam naudinga. Jeigu dalintų temas, tai magistrinio rašymas apskritai kaip referatas būtų...

blink.gif pas mus MRU tik tie kuriems neliko temų-patys kūrėsi...visi kiti rinkomės iš duotų cool.gif Mano tema literatūros pvz perdaug nėra-tyrimų praktiškai visai nėra atlikta,tad laukia didelis darbas,pas kaikurias grupiokes dar tragiškesnė situacija,literatūros kaip ir nėra.tyrimų taip pat,įstaigos neįsileidžia blink.gif

O kas liečia naudą,tai kaip viena sdėstytojas yra pasakęs-kam jie gali būti įdomūs,tik tokiems patiems kaip jūs,parašysit,stovės bibliotekose, atsivers juos tie,kurie darys panašius tyrimus ar rašantys mokslinius straipsnius remsis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nut*: 08 birželio 2011 - 09:29
Aš rinkausi temą iš duoto suformuluotų temų sąrašo - pasirinkau mano manymu normalią sritį, kuri dar nėra skersai išilgai išnagrinėta, bet yra keletas mokslinių darbų panašia tema. Mano nuomone pasirinkus ar susikūrus temą, kuria yra daugybė literatūros, mokslinių darbų ir pan. yra sunku rasti ką nors naujo ir negirdėto ax.gif Ir dabar pradėjus rašyt darbą labiausiai bijau, kad nesigautų didelis referatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2011 06 08, 13:51)
Mano nuomone pasirinkus ar susikūrus temą, kuria yra daugybė literatūros, mokslinių darbų ir pan. yra sunku rasti ką nors naujo ir negirdėto  ax.gif

Tai jau tikrai taip. Iš kitos pusės, kai visai nėra beveik nieko, tai dar sunkiau ką nors parašyt, nes niekas nežinoma.. Gaunas viena didelė hipotezė...

Na aš galiausiai suformulavau galutinai savo temą ir vadovui ji patiko, bet vargti teko ilgai... Iš kitos pusės, dabar jau turiu padarytą kartu ir literatūros apžvalgą. Mano tema kombinuoja dvi dideles sritis, kurios atskirai nemažai tyrinėtos, bet straipsnių, kurie jas abi sujungtų, tėra pora. Tai manau visai neblogai susibalansavo, nes yra ir medžiagos ir ką tyrinėt.
Atsakyti
Sveikos rasancios ar jau parasiusios.
man iskilo toks klausimas, gal kuri galesit atsakyti.
zodziu praktineje darbo dalyje as atlieku analize, remdamasi imones duomenimis, tokiais kaip., pvz, apyvarta. ka as turesiu deti i priedus? lenteles su paskaiciavimais (tarkim, sausio men apyvarta tokia ir tokia, vasario anokia, kitoj grafoj paskaiciuotas pokytis Lt, dar kitoj - procentais) ar pacia imones pelno-nuostolio atskaita? juk gali but, kad imone nesutinka, kad ta ataskaita butu pridedama. tai gal nera privaloma ja deti? uztektu tik lenteliu?

sekmes visoms
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal kas turi medziagos magistrinio darbui tema "Socialine partneryste socialineje apsaugoje". Dar reikia interviu pavyzdziu, kaip aprasete tiriamaja dali.
Jei reiks, atlyginsiu
Per AZ
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2011 06 14, 13:32)
Sveikos rasancios ar jau parasiusios.
man iskilo toks klausimas, gal kuri galesit atsakyti.
zodziu praktineje darbo dalyje as atlieku analize, remdamasi imones duomenimis, tokiais kaip., pvz, apyvarta. ka as turesiu deti i priedus? lenteles su paskaiciavimais (tarkim, sausio men apyvarta tokia ir tokia, vasario anokia, kitoj grafoj paskaiciuotas pokytis Lt, dar kitoj - procentais) ar pacia imones pelno-nuostolio atskaita? juk gali but, kad imone nesutinka, kad ta ataskaita butu pridedama. tai gal nera privaloma ja deti? uztektu tik lenteliu?

sekmes visoms

Nezinau, ar gerai klausima supratau, bet daznai tai nuo destytoju priklauso. As kiek rasiau baigiamuosius, leisdavo tik lenteles sudeti, kurias pasidarydavau remiantis imones duotais dokumentais, finansinem ataskaitom. Taciau jeigu imone nepriestaraudavo, budavo kartais keliami ir dokumentai kai kurie.
Drauge rasiusi turejo deti imones originaliu dokumentu, ataskaitu kopijas - cia destytoja taip reikalavo doh.gif
Geriausia iseitis bus, jei pasiteirausi savo darbo vadoves, kaip ji nori, kaip jai geriau. Kaip nekaip, juk ji irgi darba vertins, reikia stengtis itikti smile.gif 4u.gif
Atsakyti