QUOTE(Rima.k @ 2012 01 10, 13:28)
Sveikos,
rasau ir as magistrini darba

Priejau prie tiriamosios dalies, su darbo vadovu sutareme, kad reikia atlikti apklausa, sudriau anketa, vadovas palaimino, bet.... respondentai man neatsako...

Man reikia apklausti verslo imones, vykdau apklausa elekroniniu pastu, bet gavau vos kelis atsakymus is simto

ka daryti? gal kas buvote susidure su panasia problema? kaip sprendete?
Labai aciu uz atsakymus ir komentarus
As galiu atsakyti is imones puses - kaip tik dirbu tokioje "patogioje" pozicijoje, kai visi imones darbuotojai persiuncia tokiu magistrantu anketu nuorodas man. O kai arteja darbu atidavimas - pasijaucia tiesiog tokiu laisku bumas. O laiko atsakineti i tokius laiskus dazniausiai nera. Kaip nera dazniausiai ir noro. Kadangi pati uz savaites ginsiu savo magistrini darba - jauciu siokia tokia pareiga. Nepykit, kad taip tiesmukai, bet tokia ta realybe, kad papildomo darbo jokiame darbe niekas neiesko.
Atsakau tik i tokias anketas, kurioms uztenka 5-7 minuciu, atsakymus i kurias zinau is karto (pvz., klausia mano nuomones) arba labai sudomina tema. Visos anketos, kuriu klausimu turiu ieskoti vidiniuose imones dokumentuose (negaistu laiko), kuriu atsakymai yra konfidencialus (pas mus tokia tvarka, kad tureciau gauti leidima juos pateikti) ar kur klausimu labai daug - dazniausiai net nepradedu pildyt.
Nezinau, apie ka Jusu anketa, bet patarciau ja perziureti. Ar ji ne per ilga, jei Jusu anketa reikalauja kiek gilesniu atsakymu - meginkite tartis su imoniu atstovais del interviu (galima ir telefonu). Galbut isvis tuomet reiketu rinktis kita apklausos buda (giluminis interviu). Maziau apklaust reikes. Kai kurie, tiketina, patinges telefonu sneket ar susitikinet, tai noredami Jumis nusikratyt, uzpildys internetini varianta

. Meginkit eit per draugus, gimines - nei vienam kolegai nesu atsakiusi uzpildyti jo drauges ar suneno anketa, kad ir kokia ji ten butu.
Beje, vidutines tiesioginio marketingo kampanijos rezultatas ir buna ±5-10% atsakomumas (tiesa pasakius - 10 tai jau daug.) Jei issiusite ne 100, o 1000 laisku, atsakiusiu bus 10x daugiau. Juk neprizadejote, kad burtu keliu is atsakiusiuju isrinksite iPhone laimetoja?

.
Atsiuskit man i AZ nuoroda, jei tiksiu pagal pareigas ir imone (marketingas, uzsienio kapitalo IT imone, iki 250 darbuotoju) - uzpildysiu ir be iPhone

.