Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

perverčiau temą (bent pastaruosius porą metų smile.gif ) - ir nepastebėjau, kad kas rašytų magistrinį humanitarinėmis temomis... o jei dar konkrečiau - domina istorija. pati rašau, liko pusmetis iki atidavimo, kol kas sekasi kiek buksuojančiai, nors kartais kyla minčių, kad gal aš per daug noriu iš savo darbo... ar rašė kas magistrinį supermamose iš tokios srities? būtų įdomu pasidalint patirtimi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 10 13, 16:33)
Nezinau, ar gerai klausima supratau, bet daznai tai nuo destytoju priklauso. As kiek rasiau baigiamuosius, leisdavo tik lenteles sudeti, kurias pasidarydavau remiantis imones duotais dokumentais, finansinem ataskaitom. Taciau jeigu imone nepriestaraudavo, budavo kartais keliami ir dokumentai kai kurie.
Drauge rasiusi turejo deti imones originaliu dokumentu, ataskaitu kopijas - cia destytoja taip reikalavo  doh.gif
Geriausia iseitis bus, jei pasiteirausi savo darbo vadoves, kaip ji nori, kaip jai geriau. Kaip nekaip, juk ji irgi darba vertins, reikia stengtis itikti  smile.gif  4u.gif

aciu uz atsakyma, visgi nereikejo man jokiu dokumentu deti, niekas nereikalavo biggrin.gif

dabar turiu kita klausima. nu mano vadove ziauri, jauciuosi palikta viena kapstytis, nieko nepataria, iki gynimo menuo, o ji dar mano darbo neskaicius, apie mano rasoma tema nieko nezino. zodziu kapstausi pati kaip ismanau. nutarem kad reikia interviu daryti. klausimu suformuluot nepadejo, dariau interviu be jos palaiminimo, nezinodama ar gerai as cia darau ar grybauju. tai dabar nezinau vieno dalyko, kaip nustatyti imti darant interviu? kaip zinoti kiek respondentu reikia apklausti? yra kazkokia formule? nes tema tokia kaip cia pasakius, jautri respondentams, reikia apklausti dvi puses, viena puse nieko nenori kalbet. imtis siaip nera didele, simtais skaiciuotusi.
gal kas susidure su interviu darymu ir gales atsakyti? aciu
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2011 11 27, 14:27)
aciu uz atsakyma, visgi nereikejo man jokiu dokumentu deti, niekas nereikalavo  biggrin.gif

dabar turiu kita klausima. nu mano vadove ziauri, jauciuosi palikta viena kapstytis, nieko nepataria, iki gynimo menuo, o ji dar mano darbo neskaicius, apie mano rasoma tema nieko nezino. zodziu kapstausi pati kaip ismanau. nutarem kad reikia interviu daryti. klausimu suformuluot nepadejo, dariau interviu be jos palaiminimo, nezinodama ar gerai as cia darau ar grybauju. tai dabar nezinau vieno dalyko, kaip nustatyti imti darant interviu? kaip zinoti kiek respondentu reikia apklausti? yra kazkokia formule? nes tema tokia kaip cia pasakius, jautri respondentams, reikia apklausti dvi puses, viena puse nieko nenori kalbet. imtis siaip nera didele, simtais skaiciuotusi.
gal kas susidure su interviu darymu ir gales atsakyti? aciu

yra tokia "patogioji" imtis mirksiukas.gif placiau googlej smile.gif
Atsakyti
dar vienas aspektas: kadangi čia , atrodo labiau, kokybinis tyrimas, tai nustatant imtį dažniausiai rekomenduojama vadovautis subjektyviu kriterijumi: į tyrimą įtraukti naujus tiriamuosius tol, kol ženkliai mažėja naujų duomenų. Tuomet duomenų rinkimą reikia nutraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 28 lapkričio 2011 - 10:29
QUOTE(lyggi.. @ 2011 11 27, 19:57)
yra tokia "patogioji" imtis  mirksiukas.gif placiau googlej  smile.gif

QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 11 28, 11:29)
į tyrimą įtraukti naujus tiriamuosius tol, kol ženkliai mažėja naujų duomenų. Tuomet duomenų rinkimą reikia nutraukti.

ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai prasau sudalyvauti apklausoje apie imoniu socialine atsakomybe.

apklausa. lt/f/socialines-atsakomybes-tyrimas-ptkb7l8/answers/new.html

prieš lt reiktų ištrinti tarpelį, sirdingai dekui 4u.gif
Atsakyti
Esu MRU baigusi Tarptautinės jūrų teisės maistranūrą, jei reikėtų pagalbos šioje srityje, kreipkitės 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, gal kuri esat baigusi LVA? Rasau magistrini tema "Aplinkos temperaturos itaka parsavedziu reprodukcijai", buciau dekinga uz bet kokia naudinga informacija ar nuorodas. 4u.gif
Atsakyti
Rašau ir aš magistro darbą... arba tiksliau sakant "rašau". Šis semestras yra toks užkrautas, kad nėra kada tą daryti. O dar dirbu... Tai va, išsilaikysiu šią sesiją ir rimtai kibsiu į magistro darbo rašymą, tai manęs visi didžiausi vargai dar tik laukia doh.gif P.S. darbas iš politinės komunikacijos srities:)
Atsakyti
Sveikos,
rasau ir as magistrini darba smile.gif Priejau prie tiriamosios dalies, su darbo vadovu sutareme, kad reikia atlikti apklausa, sudriau anketa, vadovas palaimino, bet.... respondentai man neatsako... sad.gif Man reikia apklausti verslo imones, vykdau apklausa elekroniniu pastu, bet gavau vos kelis atsakymus is simto sad.gif ka daryti? gal kas buvote susidure su panasia problema? kaip sprendete?

Labai aciu uz atsakymus ir komentarus 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms rolleyes.gif,
po metelių poros susizgribau ir aš savo magistrinį judint. Oi, kai reikia nuo košyčių prie knygų pereit, tai ne super - reikėjo iki leliuko baigt, bet...Turiu jums klausimėlį - ar kas rašėte pas R.Ažubalytę? Jau bijau eit pasirodyt...Kažin, ar ji duoda kokių patarimų ar tik išbrauko ir darbą atiduoda?
Atsakyti
QUOTE(Rima.k @ 2012 01 10, 13:28)
Sveikos,
rasau ir as magistrini darba smile.gif Priejau prie tiriamosios dalies, su darbo vadovu sutareme, kad reikia atlikti apklausa, sudriau anketa, vadovas palaimino, bet.... respondentai man neatsako... sad.gif Man reikia apklausti verslo imones, vykdau apklausa elekroniniu pastu, bet gavau vos kelis atsakymus is simto sad.gif ka daryti? gal kas buvote susidure su panasia problema? kaip sprendete?

Labai aciu uz atsakymus ir komentarus  4u.gif

As galiu atsakyti is imones puses - kaip tik dirbu tokioje "patogioje" pozicijoje, kai visi imones darbuotojai persiuncia tokiu magistrantu anketu nuorodas man. O kai arteja darbu atidavimas - pasijaucia tiesiog tokiu laisku bumas. O laiko atsakineti i tokius laiskus dazniausiai nera. Kaip nera dazniausiai ir noro. Kadangi pati uz savaites ginsiu savo magistrini darba - jauciu siokia tokia pareiga. Nepykit, kad taip tiesmukai, bet tokia ta realybe, kad papildomo darbo jokiame darbe niekas neiesko.

Atsakau tik i tokias anketas, kurioms uztenka 5-7 minuciu, atsakymus i kurias zinau is karto (pvz., klausia mano nuomones) arba labai sudomina tema. Visos anketos, kuriu klausimu turiu ieskoti vidiniuose imones dokumentuose (negaistu laiko), kuriu atsakymai yra konfidencialus (pas mus tokia tvarka, kad tureciau gauti leidima juos pateikti) ar kur klausimu labai daug - dazniausiai net nepradedu pildyt.

Nezinau, apie ka Jusu anketa, bet patarciau ja perziureti. Ar ji ne per ilga, jei Jusu anketa reikalauja kiek gilesniu atsakymu - meginkite tartis su imoniu atstovais del interviu (galima ir telefonu). Galbut isvis tuomet reiketu rinktis kita apklausos buda (giluminis interviu). Maziau apklaust reikes. Kai kurie, tiketina, patinges telefonu sneket ar susitikinet, tai noredami Jumis nusikratyt, uzpildys internetini varianta smile.gif. Meginkit eit per draugus, gimines - nei vienam kolegai nesu atsakiusi uzpildyti jo drauges ar suneno anketa, kad ir kokia ji ten butu.

Beje, vidutines tiesioginio marketingo kampanijos rezultatas ir buna ±5-10% atsakomumas (tiesa pasakius - 10 tai jau daug.) Jei issiusite ne 100, o 1000 laisku, atsakiusiu bus 10x daugiau. Juk neprizadejote, kad burtu keliu is atsakiusiuju isrinksite iPhone laimetoja? smile.gif.

Atsiuskit man i AZ nuoroda, jei tiksiu pagal pareigas ir imone (marketingas, uzsienio kapitalo IT imone, iki 250 darbuotoju) - uzpildysiu ir be iPhone smile.gif.
Atsakyti