Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

QUOTE(jurgacka @ 2012 01 31, 16:51)
Aciu! Siandien kaip tik susirinkau (VGTU). Reikejo is bibliotekos, is bendrabucio (man nereikejo, nes negyvenau), is studentu atstovybes (jie mano LSP pasieme), is katedros (kur gyniausi darba) ir is paties dekanato.

Penktadieni eisiu pasiimt diplomo smile.gif. Tik labai mastau, ar eit, jei bus koks -30 biggrin.gif

aš bendrabučio akyse nesu mačius per visus septynerius metus, bet pas mus reikėjo iš ten turėti parašiuką ...neblogai keikdavomės kaip reikėdavo ten eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms

gal galetumet kas nors paaiskint kaip worde pasidaryti dar viena turini paveikslams? radau sena aprasyma cia SM, bet nelabai aiskus jis man ir nesigauna, labai dekinga buciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko susidurti ir galetu uzvesti ant kelio ka butu galima apzvelgti teorineje dalyje, pasiulyti literaturos tema:
,,IMONES GAMINAMU PRODUKTU POPULIARUMO VERTINIMAS"?

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 03, 13:21)
Gal kuriai teko susidurti ir galetu uzvesti ant kelio ka butu galima apzvelgti teorineje dalyje, pasiulyti literaturos tema:

buciau labai dekinga  4u.gif

O pas tave bakalauro ar magistro darbas? Siūlyčiau pagal pasirinktą tyrimo kryptį formuoti ir teorinę darbo dalį, pvz.: jei tyrime analizuosi maisto produktus, tai teorijoje ir kristalizuoti jų specifiką, t.y. pagrindines sąvokas, savybes, norminius aktus, reglamentuojančius esminius reikalavimus jiems ir pan. 4u.gif Jei sukonkretintum, galėčiau padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gal zinote kas gali padeti rasau magistrini darba ir kaip viskas neblogai bet truksta patobulinimo, bet jau net nezinau ka cia rasyti, gal zinote kas galetu padeti?
Rasykite i AZ nes temos neseku
Tema susijusti su Valstyves tarnautoju atsakomybe
Atsakyti
Sveikos studentės , kurios studijuoja ar studijavote VPU (LEU) !

Noriu paklausti - ar girdėjote ar būna tokių atvejų, kad rašai, rašai beveik 2 metus magistrinį. O po to kai perskaito visą darbo pasako, kad neleisim gintis. Nors per visokius tarpinius atsiskaitymus tau jokių rimtų pastabų nepasako. Ir dar o jei neleidžia gintis, tai ką reiškia visi 2 metai šuniui ant uodegos sad.gif ar leidžia pakoreguoti ir tada kitais metais galima ginti?
Man labai trūksta informacijos apskritai apie gynimus. Ir paklausti neturiu pas ką. Neisi su tokiais klausimais pas vadovą ar konsultantą. Nes skaičiau, kad nei vadovas nei konsultantas nekonsultuoja jokiais klausimais nesusijusiai su darbu.
Tai pat norėčiau sužinoti apie MBD rašymo eigą ir gynimą VPU.

Jei nesunku, parašykite, būčiau labai dėkinga.

O visom palinkėsiu sėkmės !!!

.. AŽ...

Atsakyti
Būtų idomu ne tik per AŽ, bet ir viešai smile.gif Mane taip pat domina šie dalykai.
Atsakyti
labas vakaras mergaites 4u.gif pagaliau prisedau prie magistrinio ir taip sunkiai viskas prasideda, nes nieks i galva nelenda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2012 02 12, 20:15)
labas vakaras mergaites  4u.gif  pagaliau prisedau prie magistrinio ir taip sunkiai viskas prasideda, nes nieks i galva nelenda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

...gerai,kad jau prisėdot,aš tai vis ruošiuosi, gynimai gegužę blink.gif ...pas mane lygiai nulis,reik kažkaip susikaupt ir daryt kažką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poloska @ 2012 02 08, 20:31)
Sveikos studentės , kurios studijuoja ar studijavote VPU (LEU) !

Noriu paklausti - ar girdėjote ar būna tokių atvejų, kad rašai, rašai  beveik 2 metus magistrinį. O po to kai perskaito visą darbo pasako, kad neleisim gintis. Nors per visokius tarpinius atsiskaitymus tau jokių rimtų pastabų nepasako. Ir dar o jei neleidžia gintis, tai ką reiškia visi 2 metai šuniui ant uodegos sad.gif ar leidžia pakoreguoti ir tada kitais metais galima ginti?
Man labai trūksta informacijos apskritai apie gynimus. Ir paklausti neturiu pas ką. Neisi su tokiais klausimais pas vadovą ar konsultantą. Nes skaičiau, kad nei vadovas nei konsultantas nekonsultuoja jokiais klausimais nesusijusiai su darbu.
Tai pat norėčiau sužinoti apie MBD rašymo eigą ir gynimą VPU.

Jei nesunku, parašykite,  būčiau labai dėkinga.

O visom palinkėsiu sėkmės !!!

.. AŽ...

na aš tokių atvejų nesu girdėjus čia KTU, nebent tai plagiatas , aš savo darbą rašydama visai klausimais kreipiausi pas vadovą , nors jų ne kažin kas ir būdavo, turėtų argumentuoti kodėl tas darbas netinkamas, o ir keista konsultacijos tik darbo klausimais, o čia jau kas? ne darbo klausimai blink.gif
QUOTE(Ryana @ 2012 02 12, 19:15)
labas vakaras mergaites  4u.gif  pagaliau prisedau prie magistrinio ir taip sunkiai viskas prasideda, nes nieks i galva nelenda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepavydžiu, bet jei įsivažiuosi kaip nors užsikabinsi biggrin.gif

QUOTE(Nut* @ 2012 02 12, 20:27)
...gerai,kad jau prisėdot,aš tai vis ruošiuosi, gynimai gegužę blink.gif ...pas mane lygiai nulis,reik kažkaip susikaupt ir daryt kažką blush2.gif

na turbūt nieko naujo nepasakysiu, bet jei dar truputį luktersi ,kad nebūtų per vėlai nono.gif:
Atsakyti
Dalinuosi ruosiancioms anketas neblogas darbelis http://www.ef.vu.lt/...u2011-03-18.pdf
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 03, 13:21)

buciau labai dekinga  4u.gif

O vadovaujantis destytojas apie tai nieko nezino?
Atsakyti