Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(Tina* @ 2008 09 26, 21:23)
Maximoj vazonams 40 proc. nuolaida  mirksiukas.gif

Mačiau tavo,kur "tysei",po to sodus darei.... bet jie kokie dideli blink.gif neturėčiau ką į dokią talpą susodint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 26 rugsėjo 2008 - 20:38
Matei mane kaip "tysiau" ? doh.gif
Atsakyti
Buvau parodoje, dvi Crassulas nusipirkau thumbup.gif

O jau kaktusai kaip fainiai atrodo, kai jų tiek daug wub.gif Nors ir tokių pat po kelis yra, bet vistiek kiekvienas kitaip atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Psiziurejau Tinos nuotraukytes ax.gif o jau juros skaidrumas ir dangaus melynumas- uzburia wub.gif wub.gif wub.gif pasaka wub.gif
Atsakyti
Siandien dar kart prazydo mano kaktusas... o jau kvapas kambary, o jau grozis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 26, 22:16)
Matei mane kaip "tysiau" ? doh.gif

biggrin.gif nea,pati sakei,kad tysei hihihi.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2008 09 26, 22:41)
Buvau parodoje, dvi Crassulas nusipirkau thumbup.gif

O jau kaktusai kaip fainiai atrodo, kai jų tiek daug wub.gif Nors ir tokių pat po kelis yra, bet vistiek kiekvienas kitaip atrodo wub.gif  thumbup.gif

thumbup.gif kokias pirkai? blush2.gif

Kaktusai kad ir vienos rūšies,bet vienodai jie niekada neatrodo.Kuo jų daugiau vienas šale kito stovi,tuo labiau matosi kokie nuostabiai skirtingi augalai wub.gif Paroda sakė pavykus ir labai gausi savo eksponatais thumbup.gif
Atsakyti
Merginos apsvieskite prasau 4u.gif
kaktusas sukrove zieda, dar rugpjuti pastebjau, bet kiek ziuriu jis nei auga nei skleidziasi, ar nebus taip , kad tas ziedelis taip ir numiros neissiskleides g.gif saules ner, namuose salta, gal patresti mazumele , kad ispausti ka nors is jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 09 27, 16:27)
Merginos apsvieskite prasau  4u.gif 
kaktusas sukrove zieda, dar rugpjuti pastebjau, bet kiek ziuriu jis nei auga nei skleidziasi, ar nebus taip , kad tas ziedelis taip ir numiros neissiskleides  g.gif  saules ner, namuose salta, gal patresti mazumele , kad ispausti ka nors is jo  4u.gif

Jei šalta ir saulės nėr tai greičiausiai taip ir bus, kad pumpuras nukris neišsiskleides ir trąšos nepadės.
Kad kaktusai sėkmingai žydėtų pirmiausiai reikia šilumos ir saulės, o tik po to trąšų.
Atsakyti
Ka as cia nuciupau? g.gif
[attachmentid=159825]
[attachmentid=159824]
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 09 27, 16:18)
biggrin.gif  nea,pati sakei,kad tysei hihihi.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 rugsėjo 2008 - 16:42
QUOTE(@asta @ 2008 09 27, 16:18)
Paroda sakė pavykus ir labai gausi savo eksponatais  thumbup.gif

Štai kiek stalų užima kaktusiukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 27 rugsėjo 2008 - 17:50
QUOTE(Daivike. @ 2008 09 27, 16:46)
Jei šalta ir saulės nėr tai greičiausiai taip ir bus, kad pumpuras nukris neišsiskleides ir trąšos nepadės.
Kad kaktusai sėkmingai žydėtų pirmiausiai reikia šilumos ir saulės, o tik po to trąšų.

aciu 4u.gif ar yra sansu, kad kita vasara zydes? g.gif ar ta pumpura palikti tupeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 09 28, 12:28)
aciu  4u.gif ar yra sansu, kad kita vasara zydes? g.gif ar ta pumpura palikti tupeti? 4u.gif

Žinoma, kad šansų yra, nes jau šiemet žydėt bandė, o jei dar ir žiemos taip kaip priklauso tai šansai tik didės.
Jei nori sulaukt žiedų tai apie kaktusų priežiūrą temos pradžioje duotose nuorodose pasiskaitinėk. mirksiukas.gif
Pumpurą palik, kai ateis laikas jis pats nukris.
Atsakyti