Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(Daivike. @ 2008 09 28, 12:47)
Žinoma, kad šansų yra, nes jau šiemet žydėt bandė, o jei dar ir žiemos taip kaip priklauso tai šansai tik didės.
Jei nori sulaukt žiedų tai apie kaktusų priežiūrą temos pradžioje duotose nuorodose pasiskaitinėk. mirksiukas.gif
Pumpurą palik, kai ateis laikas jis pats nukris.

aciuks.gif aciuks.gif
augo jis pas mane ir augo, visai nesukau galvos, kol nesumaste zydeti, teks dabar vadovelius pavartyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 09 28, 14:39)
aciuks.gif  aciuks.gif 
augo jis pas mane ir augo, visai nesukau galvos, kol nesumaste zydeti, teks dabar vadovelius pavartyti  biggrin.gif

o tu paodyk kaktuseli cia smile.gif nereiks gal knygu vartyt mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos seniai matytos ir girdetos tongue.gif
Ir aš į parodą net nusitįsiau. Nežinau kam, bet nusipirkau liliputinį adenium už 3 Lt, dar pachypodiumą na ir tilandsiją didelę gražią už 20 Lt biggrin.gif. kadangi vasarą įsigijau staliukų, tai pas mane erdviau - vis tik du aukštai sutaupo vietos. Kaip tik šiandien susinešiau iš balkono visą turtą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betelgeiz: 28 rugsėjo 2008 - 16:21
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 09 27, 18:49)
Štai kiek stalų užima kaktusiukai thumbup.gif

O kur dar kaudeksiniai,stapelijiniai,avortijos,alijošiai.... Širdis dainavo žiūrinėjant augalus ir sutikus pažįstamus žmones wub.gif

QUOTE(Betelgeiz @ 2008 09 28, 17:02)
Sveikos seniai matytos ir girdetos  tongue.gif

Sveika,tiksliai seniai matyta ir girdėta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutė.
Smagu, kad paroda išjudino tave į eterį išlyst. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 09 28, 21:12)
O kur dar  kaudeksiniai,stapelijiniai,avortijos,alijošiai.... Širdis dainavo žiūrinėjant augalus ir sutikus pažįstamus žmones  wub.gif

Šitųjų per daug nefotografavau smile.gif Visgi į kaktusų temą žadėjau dėt smile.gif Tik vis kiekvieną dieną apeidavau, apžiūrėdavau ax.gif Galėtų dažniau būt tokios parodos, o jei dar įsigyt galima thumbup.gif Šiand dar vieną rebutiją nusipirkau, ir Crassulą gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 09 28, 21:20)
Šitųjų per daug nefotografavau smile.gif Visgi į kaktusų temą žadėjau dėt smile.gif Tik vis kiekvieną dieną apeidavau, apžiūrėdavau  ax.gif Galėtų dažniau būt tokios parodos, o jei dar įsigyt galima thumbup.gif Šiand dar vieną rebutiją nusipirkau, ir Crassulą gavau  wub.gif

Manau fotografė nesupyks,jei jos darytas nuotraukas jums parodysiu.Nuorodą į albumą ji davė RS.

Parodos akimirkos

Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 26, 10:42)
QUOTE(Laivite @ 2008 09 26, 11:27)

http://hotimg3.fotki...11/DSC01627.jpg

as tai irgi manau kad tai Parodia magnifica

QUOTE(kabesita @ 2008 09 26, 10:44)

o sitie du kurie vienodi tai isolatocereus dumortieri
Atsakyti
Sauni paroda thumbup.gif pati nebuvau, nes duoduos po lauko augalu muges doh.gif nuprotesiu jauciu jau nuo tu sodu - tiek name, tiek kieme rolleyes.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patiko paroda, net du kartus nuėjau pasižiūrėti bigsmile.gif bigsmile.gif

ir beje šį savaitgalį vilniuje ermitaže buvo daug gražių mažų kaktusiukų po 4 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2008 09 26, 18:59)
gal galit ir man padet atpazint kaktusiukus?

http://public.fotki....yliux/kaktusai/

dar noriu paklaust turejau labai graziu bet vis randu sublius skusius,gal perdaug prilaistau? g.gif

laabai aciu kurios padejo atpazint kaikuriuos kaktusiukus mano mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif ryt po jais surasysiu kaip vadinas,bet dar liko neatpazintu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
O mano, o mano? ax.gif
http://public.fotki....0927131020.html
Atsakyti