Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(..vijana.. @ 2008 10 03, 12:48)
Nieko ipatingo, bet siandien prasiskleide

Labai gražus žiedelis wub.gif Turbinicarpusai paskutiniu metu pasidarė mano mėgstamiausi kaktusai. wub.gif
Atsakyti
Pagaliau internetas susitvarkė blush2.gif

Tai va, mano kaktusai dar balkone, neįstiklintam blink.gif Gal jau nešt? O gal dar palaikyt čiut ir tiesiai į žiemojimo patalpa? biggrin.gif Nes kažkaip nebeauga man jie jau. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o jei kaktusai/sukulentai kisa po stiebeli/lapeli ar kaip cia juos pavadinus, tai, vadinasi, dar nemiega, ir juos reik laistyti ir tresti? Ar teisingai mastau? Pvz, vienas titanopsiukas jau antra pora lapeliu kisa, nors pgl. viska, jis jau turetu miegoti...
Atsakyti
gal nesigyriau kaip sužydėjo mano Haworthia
user posted image
ir dar kaip sakiau seniau, mano gymnas damsii du pumpurus užaugino, vienas jau visiškai subrendo, išburko wub.gif bet saulės nėra, antras dar šiek tiek mažesnis... mano mammi elongata naujus pirštus auginas, žiedų nematyt, nepamenu ar žydėjo šiemet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 04 spalio 2008 - 12:32
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 03, 17:45)
Tai va, mano kaktusai dar balkone, neįstiklintam blink.gif Gal jau nešt?

Aš tai jau neščiau. Nėra taip jau šilta, o dar drėgna.
Atsakyti
Maniškiai dar balkone(dabar ten 15 laipsnių),bet tik tie kurie tikrai sausi.Lai užmiega,o tada jau tiesiai į žiemojimo patalpą.Šiemet jie karališkai pas mane miegos,tikrai šaltoje patalpoje,su dienos šviesos lempom sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif Pavasarį tikiuosi nuostolių neskaičiuosiu unsure.gif

Vijana,Mazoji_s wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 04 spalio 2008 - 15:59
QUOTE(Mamce @ 2008 10 04, 00:32)
Merginos, o jei kaktusai/sukulentai kisa po stiebeli/lapeli ar kaip cia juos pavadinus, tai, vadinasi, dar nemiega, ir juos reik laistyti ir tresti? Ar teisingai mastau? Pvz, vienas titanopsiukas jau antra pora lapeliu kisa, nors pgl. viska, jis jau turetu miegoti...

Negalima taip vat vienareiksmiskai atsakyti. Ir siaip, siulyciau ieskoti savo "keliu", nes neauginame mes vienodomis salygomis.
Pluostageliniu tresimas yra atskira tema- reiktu pasiieskoti info apie titanopsi. Man atrodo, kad jiems trasu reikia gerokai maziau, nei kaktusams.
Viena tik galiu sakyti- pries miega lyg ir nelogiska ju tresti- nes tas augimas lyg ir apstojes. Ypac jau dabar, kita vertus- reiktu augalus pastiprinti pries miega.

O dar- jei augalas neseniai persodintas i geras naujas zemes- tai lyg ir nereiktu tresti... Na, as tai netresiu.
O silpnuosius tai gal ir reiktu, bet jei nemiegos...na, jiems turbut reikia siltos lovytes, ui, palanges.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 10 03, 23:32)

Jei šiltai stovi, tai dar auga. Tręšti jau nereikia. Ir laistymą reikia retinti. Ir pamažu užmigs.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 04, 17:06)
Aš tai jau neščiau. Nėra taip jau šilta, o dar drėgna.

Perskaiciau, kad nescia. blush2.gif Nu, galvoju- kaktusiuko ar vaikiuko lotuliukas.gif
Oi, as irgi ciuciuko laukiuos....Smagu ko nors lauktis
O mano kaktusai vis dar balkone. Ech, pedinsiu pleveles pirkti ir ju apdengti...

Atsakyti
As tik neseniai pradejau draugaut su kaktusais, tai norejau paklaust, kaip daznai dabar laistot. Skaiciau jusu nuorodas, kad reik reciau laistyt, tik kad po savaites mano kaktusai labai isdziuvo, tai nebus per daug 1 karta per savaite? smile.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Karta jum guodziausi ,kad kaktusas mano vienas serga, kad ant jo iskile negrazios pusles.. tai va..man atrodo ,kad jis pasveiko... va kaip dabar atrodo
http://img46.imagesh...92008293jf1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 10 04, 19:04)
sveikos merginos. Karta jum guodziausi ,kad kaktusas mano vienas serga, kad ant jo iskile negrazios pusles.. tai va..man atrodo ,kad jis pasveiko... va kaip dabar atrodo
http://img46.imagesh...92008293jf1.jpg

sveikinu,tai kaip ir sakiau jam buvo sutrikusi medziagu apikaita, nes manajam irgi tokios pusles buvo, bet praejo savaime biggrin.gif
Atsakyti