Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(Tina* @ 2008 10 04, 17:06)
Aš tai jau neščiau. Nėra taip jau šilta, o dar drėgna.

Man kažkaip nelogiška būtų juos sunešti į namus, kai jau šildomės, sausas oras, kenkėjai.. brr.. schmoll.gif o tokios kaip 15 laispniu vietos ar pan. neturiu. unsure.gif net nežinau, ką daryti.. Crassula, o kas iš tos plėvelės? jeigu ir aš apdengčiau - tai galėčiau laikyti balkone iki miego? rolleyes.gif nesinoti kažkaip nešti jų į namus..
Atsakyti
odabar man vel neramu pasidare. mano didysis kaktusas... tarp jo briaunu atsirado iskilimai ir jie truputi parudavo... kas tai galetu buti??
http://img291.images...=img0042ms7.jpg
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 04, 22:34)
Man kažkaip nelogiška būtų juos sunešti į namus, kai jau šildomės, sausas oras, kenkėjai.. brr.. schmoll.gif o tokios kaip 15 laispniu vietos ar pan. neturiu. unsure.gif net nežinau, ką daryti.. Crassula, o kas iš tos plėvelės? jeigu ir aš apdengčiau - tai galėčiau laikyti balkone iki miego? rolleyes.gif nesinoti kažkaip nešti jų į namus..

Plevele- kad neprilitu.
Na, dar gal nuo salnu apsaugotu.
Nu zinokit mano kakusai gerai jauciasi - ir vis dar balkone blush2.gif
Del to sauso oro- galima ir apipurksti- ir neperdzius.
Atsakyti
Arba,jei balkonas stiklintas,kartais išskalbtus rūbus pakabinti.... Drėgmė garantuota mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis dėlto sunešiau aš kaktusu vidun. Ne į kambarį, o į neįrengtą vonia, kur apie 18 laipsnių. Manau gerai padariau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 10 04, 18:05)
Perskaiciau, kad nescia. blush2.gif  Nu, galvoju- kaktusiuko ar vaikiuko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, baisu man del tu kaktusu unsure.gif po kievienos nakties lekiu apsiziureti lotuliukas.gif turbut sakes jiems bus blush2.gif
Papildyta:
[quote=Jakčinskienė,2008 10 05, 13:40]
odabar man vel neramu pasidare. mano didysis kaktusas... tarp jo briaunu atsirado iskilimai ir jie truputi parudavo... kas tai galetu buti??
http://img291.images...=img0042ms7.jpg
[/quotie]
Netgi sakyciau- o ko cia nerimti ax.gif Man i erkes nepanasu, bet profilaktiskai galima nupurks
ti.
Atsakyti
net palengvejo biggrin.gif
Atsakyti
pas mane atsitiko didziule nelaime, visus mano kaktusus, o ju net dabar nezinau kiek yra valgo kirmeles, nezinau kaip tie kenkejai lietuviskai vadinasi bet rusiskai "kornevoj chervec",
is pradziu pagalvojau kad tai miltuoti tripsai, bet deja.... tripsus bent jau gali pamatyti o situs nepamatysi jeigu nenuspresi persodinti, jau zuvo puse mano kaktusu ir litopsu is seklu, ir puse suaugusiu kaktusu prarado saknis, dabar kilo klausimas, kokie nuodai tiktu geriausiai, gal kas zinot?
Atsakyti
Na tikrai beda, kai visa kolekcija iskart maitoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 10 06, 12:40)
net palengvejo  biggrin.gif

Nesilengvink, nes as kartais nusisneku, o merginos jau tingi su manimi diskutuoti...

Actara padeda saknis edantiems pasimirti biggrin.gif
Nu, bet as
frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 10 06, 11:41)
pas mane atsitiko didziule nelaime, visus mano kaktusus, o ju net dabar nezinau kiek yra valgo kirmeles,

Apie kenkėjus ir jų naikinimą gali paskaityti čia O čia apie ligas ir jų požymius

Jakčinskienė,kaktusai kartais įtrūksta (išilgai) nuo trąšų pertekliaus.Dar gali įtrūkti nuo per greito augimo... Ruduoja apačioje seni kaktusai,tai normalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 spalio 2008 - 11:49