Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

Tikru tikriausia rebutia. Pazistu jas kaip nuluptas is dideles meiles joms smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, lendu į interneto platybes kapstyti informacijos apie tuos gražuolius smile.gif
O dėl parazitų - gal galima kažkuo dabar palieti, kai jau kaktusas pasodintas į vazoną? Ar iškelti, padžiovinti ir t.t., na, praeiti tą aprašytą procedūrą?
Atsakyti
Man reikia jūsų patarimo, kas čia galėtų būti?
labai jau jis apvalus g.gif
http://public.fotki....i/p9270053.html
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 30, 16:10)
pikchiurna, 1-as rebutia.
2-as - Weberbauerocereus Winterianus
4-as - Aloe Marlothii

Crassula
, grazu  wub.gif

Aciu uz pagirimus.
Bet man irgi visai ne rebucija , o mamil. - isiziurek- "pazastukuose" pukuciai.
Atsakyti
QUOTE(pikchiurna @ 2008 09 30, 17:35)
Ačiū mergaitės, lendu į interneto platybes kapstyti informacijos apie tuos gražuolius smile.gif
O dėl parazitų - gal galima kažkuo dabar palieti, kai jau kaktusas pasodintas į vazoną? Ar iškelti, padžiovinti ir t.t., na, praeiti tą aprašytą procedūrą?

Palaistyk actara kokius du tris kartus su savaitės pertrauka. Turėtų padėti. Ir stebėk po to jį - išrausi vėliau jei matysi kad blogai jam.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 09 30, 20:45)

Bet man irgi visai ne rebucija , o mamil. - isiziurek- "pazastukuose" pukuciai.

Ir spygliukų viršūnės kitos spalavos,kas nebūdinga Rebutijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 30, 14:39)
Tikru tikriausia rebutia. Pazistu jas kaip nuluptas is dideles meiles joms smile.gif

as tai manau kad tai mammillaria spinosissima nes pati tokia turiu, veliau galesiu ideti foto palyginimui ir nuspresim kas cia tokia visdelto yra biggrin.gif
Atsakyti
Kaktusu grozis parodoje...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 10 01, 12:27)
as tai manau kad tai mammillaria spinosissima nes pati tokia turiu, veliau galesiu ideti foto palyginimui ir nuspresim kas cia tokia visdelto yra  biggrin.gif

Spino tai man visai kitokia schmoll.gif

Katininke, aciu, kad ir mumis pasirupinai, ne tik orchidejininkem 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 01, 13:51)

Katininke, aciu, kad ir mumis pasirupinai, ne tik orchidejininkem  4u.gif mirksiukas.gif

Nera uz ka... 4u.gif

Kas per "kutvelos" pirmoje mano nuotraukoje?

Su drauge visas ispirkom bigsmile.gif
Atsakyti
Gal cia tos tilandsijos? g.gif
Atsakyti
Aha, tilandsijos. Buvau pamirsusi pavadinima.
Bet ar jos tikrai auga be jokios zemes, tiesiog purskaliojamu vandeniu gyvos?
Atsakyti