QUOTE(MoonDark @ 2008 10 06, 18:04)
Dar tik mėnuo, kaip lactea gavau dovanu, o jau kažkas jai darosi
Pas mane tai nustipo lactea. Daugiau su ja neprasidedu.
Lactea ir pas mane pamiriojo
badžiau visokius variantus , bet ir ant koto
augdama sugebėjo pamirt
šiaip kaktusus nulaužus reiktu apdžiovinti , ir tada sodint
jei iš toli vežta , net nežinau , bet didelė drėgmė iš kart kažin ar gerai
badžiau visokius variantus , bet ir ant koto
šiaip kaktusus nulaužus reiktu apdžiovinti , ir tada sodint
jei iš toli vežta , net nežinau , bet didelė drėgmė iš kart kažin ar gerai
QUOTE(mistikaa @ 2008 10 07, 09:31)
šito daryti nereikėjo
QUOTE(@asta @ 2008 10 06, 18:11)
Dabar nepatarčiau to daryti... garantuotai neprigis... palauk pavasario,ir tai negarantuoju 100 %,kad pavyks 
Prisimenat, pavasarį buvau pasiryžus laužti lacteą. Neišdrįsau
Kad ji nulauzta ko gero ir neisgyventu.
sveikos! dar klausimas apie aktara: o kokia tikimybe kad nuo aktaros nenumirs mano kaktusai?
as sian visus savo kaktusus isproviau nuo zemiu ir nuo tu bjaurybiu ir galvoju ismaudyti saknys aktaroje, ar galima gal visa i aktara pamirkyti
as sian visus savo kaktusus isproviau nuo zemiu ir nuo tu bjaurybiu ir galvoju ismaudyti saknys aktaroje, ar galima gal visa i aktara pamirkyti
Taniushka, nuo Actaros nei vienas maniškis nenumirė, o buvau kaip tu sakai išrovusi ir purškiau visą nuo "galvos iki kojų" , kad net varvėjo.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 07, 14:03)
Merginos! Gal kuri patarsit!
Kada galima kaktusus persodint? Ar siuo metu juos galima persodint?
Nes gavau dovanu tris kaktusus susodintus i viena apvalu vazoneli, bet kad ziuriu nelabai jiems vietos ten, plestis pradejo...
Kada galima kaktusus persodint? Ar siuo metu juos galima persodint?
Nes gavau dovanu tris kaktusus susodintus i viena apvalu vazoneli, bet kad ziuriu nelabai jiems vietos ten, plestis pradejo...
na seip daug kas pataria pavasari persodineti, bet visus dabar persodinesiu nes visi uzsikriete kazkokiom nesamonem, o naujokus (turiu keleta neseniai pirktu) persodinesiu pavasari kai prades busti
QUOTE(Daivike. @ 2008 10 07, 14:46)
Taniushka, nuo Actaros nei vienas maniškis nenumirė, o buvau kaip tu sakai išrovusi ir purškiau visą nuo "galvos iki kojų" , kad net varvėjo.
oi tai gerai, rytoj jiems vonia darysiu
Aš visada šiek tiek stipresnę pasidarau...
, kad garantuočiau būtų...