Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

Pas mane sukulentai žydi wub.gif Trys smile.gif Viena Haworthia ir dvi Crassulos ax.gif

O Crassulos pasirodo dar ir kvepia thumbup.gif Tokie smulkučiai žiedukai, o kvepia kaip žymiai didesni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 07 spalio 2008 - 17:38
Laputaityte,labai grazus ziedeliai.Pas mane ir trys hawortijos zydi.
prazydo ilgai lauktas Orbea hardyi ziedelis. Augino ji du menesius!
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 10 07, 17:51)
Aš visada šiek tiek stipresnę pasidarau...  blush2.gif , kad garantuočiau būtų...

Aš irgi daugiau dedu biggrin.gif Viena karta kai buvo jau galutinai užknisę skydmariai tai trigubai didesnę norma pridėjau biggrin.gif Dingo iškarto cool.gif
Atsakyti
aciu visoms, tikiuosi ir man pades, nes mane irgi jau uzkniso tai vieni tai kiti tai treti, ir taip be galo, kasmet vis ka nors naujo atsiranda, o sako kad kaktusai tai maziausiai demesio reikalaujancios geles, aga... noretusi kad taip ir butu, bet as siais metais jau uzsiknisau persodineti
Papildyta:
kokie ziedai mmm, tikiuosi kad ir mano kada nors prazis biggrin.gif
Atsakyti
Dakor thumbup.gif wub.gif

Laputaityte,kaip faina wub.gif antroji ne capitella kartais? g.gif Maniškė pražydo pirmuoju žiedeliu....kukliu,mažu... ir pati visiškai miniatiūrinė smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Taniushka @ 2008 10 07, 20:43)
as siais metais jau uzsiknisau persodineti

O kiek tu jų turi,kad užsiknisai g.gif Dėl to,kad kaktusai mažiausiai dėmesio reikalaujančios dėmesio galėčiau pasiginčyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 10 07, 21:10)

Laputaityte,kaip faina  wub.gif antroji ne capitella kartais?  g.gif  Maniškė pražydo pirmuoju žiedeliu....kukliu,mažu... ir pati visiškai miniatiūrinė smile.gif

Capitella 4u.gif Tik atsirado mano namuose, tik pasodinau, ir kokiam mėnesiui nepraėjus pradėjo žiedkotį leist smile.gif
O pas mane kaip tik viršūnėje esantys žiedai paskutiniai skleisis smile.gif Dabar daugiau iš apačios žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 10 07, 20:10)
Papildyta:
O kiek tu jų turi,kad užsiknisai  g.gif  Dėl to,kad kaktusai mažiausiai dėmesio reikalaujančios dėmesio galėčiau pasiginčyti  biggrin.gif

tiesa sakant as net nezinau, bandziau suskaiciuoti bet suklydau, bandysiu dar kai sodinsiu i vazonus, bet tikrai daugiau uz 50 gal net 70
Papildyta:
user posted image
user posted image
va kiek turiu ir cia dar ne visi... kiti kambaryje stovi ir ant grindu kur nenufotografavau
ir juos visus reikia persodinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 07 spalio 2008 - 21:57
70 persodinti tai jau yra ka veikti.... Taniuchka labai grazu...

Sekmes persodinant... O tas kilimukas... Jetau, as nuosirdziai zaviuosi tvarkingais zmonemis biggrin.gif wub.gif Pas mane aplink ti zvyras, vietoj kilimuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Dacor, grazu wub.gif

Taniushka, tavo tvarkingumas ir mane suzavejo, nes pati esu pedante doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 10 08, 07:18)
70 persodinti tai jau yra ka veikti.... Taniuchka labai grazu...

Sekmes persodinant... O tas kilimukas... Jetau, as nuosirdziai zaviuosi tvarkingais zmonemis biggrin.gif  wub.gif Pas mane aplink ti zvyras, vietoj kilimuko lotuliukas.gif

hihihi.gif aciu, bet pas mane irgi zvyras..... ant kilimuko, bet kai vyras is darbo turi grizti tai turiu susitvarkyti kitaip sake mano kaktusai skris pro langa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 08 spalio 2008 - 08:37
merginos puikūs žiedukai thumbup.gif
smagu kai rudenį jų tiek daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 10 07, 21:21)

O pas mane kaip tik viršūnėje esantys žiedai paskutiniai skleisis smile.gif Dabar daugiau iš apačios žydi ax.gif

Kaip skirtingai bigsmile.gif pas mane nuo pat viršaus ax.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 10 07, 23:03)
tiesa sakant as net nezinau, bandziau suskaiciuoti bet suklydau, bandysiu dar kai sodinsiu i  vazonus, bet tikrai daugiau uz 50 gal net 70

Su tokiu kiekiu jau yra kas veikt.Kantrybės 4u.gif
Atsakyti