Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

O as tai saviskius beveik visus i tuos didelius lovius sutupdziau, tai dabar bent laistymas maziau laiko uzima.
Atsakyti
Aš norėčiau visus susodinti į milžinišką vazoną biggrin.gif bet tai tik norai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kaip pabuvoji pas Crassulyte sveciuosi tai atgauni vilti ir susigrazini meile siems maziems spygliuotukams wub.gif wub.gif wub.gif
Ir vel norisi juos sodinti i mazus dailius sios auksarankes vazonelius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 08 spalio 2008 - 20:34
As tai pavargau nuo laistymo i kiekviena vazoneli atskirai. Viso dienos beveik reik doh.gif
Atsakyti
Aš tai visus palaistau max per valandą. Naudoju tą purškiklį iš MAximos ir senukų. Nustatau tiesioginę srovę, ne purškimą ir valio bigsmile.gif Užtrunka minimaliai, nereikia vazonų kilnoti. Žodžiu super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
As tai pedantiskai visus suslapimus nusausinu, tai ir uzsizaidziu doh.gif Turiu omeny, jei kur koks lasas koks nutyksta. O cia snai vandenuko i lovi ir tvarka thumbup.gif
Atsakyti
Man tai taip cia niekas ir neatsako kaip daznai laistot kaktusiukus. Zinau, kad reik retai dabar, bet kad palaisciau sestadieni, o vakar ziurejau jau sausut sausuteliai unsure.gif Tai ir nezinau laistyt dabar ar palaukt truputeli g.gif
Atsakyti
apie kaktusų laistymą rašoma visur smile.gif , reiktu pasiskaityti , ten bus paaiškinta plačiau
o aš
vasrą laistau kas 7-10 dienas, žiūrint nuo oro sąlygų ,
žiemą kaktusai nelaistomi , arba beveik nelaistomi , o jei stovi šiltai , bent papurkšt reiktu
maniškiai bando eit miegot , ko gero daugiau vandenuko negaus , tik sukulentai biški bus pamaloninti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 10 09, 12:10)
apie kaktusų laistymą rašoma visur  smile.gif , reiktu pasiskaityti , ten bus paaiškinta plačiau
o aš
vasrą laistau kas 7-10 dienas, žiūrint nuo oro sąlygų ,
žiemą kaktusai nelaistomi , arba beveik nelaistomi , o jei stovi šiltai , bent papurkšt reiktu
maniškiai bando eit miegot , ko gero daugiau vandenuko negaus , tik sukulentai biški bus pamaloninti  smile.gif

TAme reikalas kad skaiciau as apiejuos ir parasyta, kad laistyt maziau, tai ir nezinau kiek tas maziau, jei jie man issauseja per keleta dienu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 09, 12:22)
TAme reikalas kad skaiciau as apiejuos ir parasyta, kad laistyt maziau, tai ir nezinau kiek tas maziau, jei jie man issauseja per keleta dienu. schmoll.gif

Kaip dažnai reikia laistyti, tai niekas tiksliai nepasakys. Čia priklauso nuo to, kokios salygos - kokia temperatūra namuose, kokio dydžio vazonėliai, kiek vandens pripili laistant. Per pora dienų išsausėja gal tik paviršius, o viduje gal drėgna. O kaktusams tikrai negalima visą laiką būti drėgniems. Jiems labai sveika pastovėti sausai. Dabar jau tikrai reikia retinti laistymą, nes kitaip jie neužmigs. O kai užmigs, jei laikysi šiltai, tai kartą į mėnesį po truputį padrėkinsi.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 10 09, 16:41)
Kaip dažnai reikia laistyti, tai niekas tiksliai nepasakys. Čia priklauso nuo to, kokios salygos - kokia temperatūra namuose, kokio dydžio vazonėliai, kiek vandens pripili laistant. Per pora dienų išsausėja gal tik paviršius, o viduje gal drėgna. O kaktusams tikrai negalima visą laiką būti drėgniems. Jiems labai sveika pastovėti sausai. Dabar jau tikrai reikia retinti laistymą, nes kitaip jie neužmigs. O kai užmigs, jei laikysi šiltai, tai kartą į mėnesį po truputį padrėkinsi.

Aciu labai uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 09, 11:48)
Man tai taip cia niekas ir neatsako kaip daznai laistot kaktusiukus. Zinau, kad reik retai dabar, bet kad palaisciau sestadieni, o vakar ziurejau jau sausut sausuteliai  unsure.gif Tai ir nezinau laistyt dabar ar palaukt truputeli  g.gif

As kai nezinau ar jau galima laistyti, o atrodo, kad sausa blush2.gif ikisu pagaliuka (krapstuka dantu) i zeme, palaikau. Jei istraukus jis dregnas, vadinasi dar negalima laityti
Atsakyti