Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(tsima @ 2008 10 11, 19:47)
O čia kiek suprantu kaktusiukai balkone? O tiems kur apačioje saulės ar užtenka? Nes aš irgi kažkaip žadu beny jau nuo pavasario juos dėlioti balkone ant žemės, kas netilps ant palangės.. Todėl ir domiuosi. ax.gif

taip kaktusai balkone, balkonas i pietu puse (skaitosi i pietu, bet kiek pastebejau tai nelabai ta puse yra pietine, tai saule vasara kai pasikelia ji ant palanges(kambario lango) visai nesviecia, tai tie kur zamiau stovi (ant dezes nivea) tai jie kaip tik daugiausia gauna saules, o seip tai as visdelto tikiuosi kad kita vasara MB padarys palange prie balkono lango tai ten jiems manau geriau bus
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 10 12, 11:45)

Auge sakai, kad kai kurie pas tave stovi siltnamiuke ax.gif  kokios rusies dar palieki lauke?

na palikau nemylimus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 12, 14:41)
Gal tokiam žaliam maiše rušiškas? Tokias buvau nusipirkus, tai taspats buvo, nieko negėrė, palieji ir stovi vanduo paviršiuje pusę dienos doh.gif

ne tas rusiškas nupirkau , bet kaktusu nesodinau , nes man ji iš kart pasirodė labai prasta
Atsakyti
Krasula, jūsų aukgaliukų kompozicija puode jau kelios dienos stovi man prieš akis bigsmile.gif
Tina, koks geras jausmas apima žiūrint į tavo kaktusus wub.gif Jaučiu užsikrėsiu blush2.gif lotuliukas.gif
Tiesa, norėjau paklausti kokios firmos žemes perkate, nes aš, kai persodinonau į kaktusų žemę, tai man jis ne tik kad nustojo žydėti, bet ir augti unsure.gif Kai palieju, tai vanduo nežinia kiek laiko nesusigeria... Durpių substrate su smėlio priemaiša augo puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 12 spalio 2008 - 18:34
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 12, 19:30)

Tiesa, norėjau paklausti kokios firmos žemes perkate,

Vilniaus žalumos žemė laikoma geriausia
bet ir ji kartais būna nelabai g.gif , tada biškutuką maišau smėlio

viename puslapyje skaičiau , kad reik 50% molingo dirvožemio smėlio ir 25% perlito , gal kuri bandėt tokį variantą ? įdomu kaip patiktu kaktusams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 10 12, 21:45)
Vilniaus žalumos  žemė laikoma geriausia
bet ir ji kartais būna nelabai  g.gif , tada biškutuką maišau  smėlio

viename puslapyje skaičiau , kad reik 50% molingo dirvožemio  smėlio ir  25% perlito , gal kuri bandėt tokį variantą ? įdomu kaip patiktu kaktusams  g.gif

Perlita pakeisciau ceolitu ir dar durpiu ideciau... Reikia pamegint, idomu.
Atsakyti
Ačių mergaitės už atsakymus 4u.gif
Su perlitu tenka susidurti, o su ceolitu, deja, ne schmoll.gif Kur jo gaunat?
Aš jau sakiau, kad anksčiau auginau durpes sumaišius su smėliu (vat be ceolito tongue.gif ), tai kaktusams patiko.
Atsakyti
Naujokas:

user posted image user posted image
Atsakyti
Gražučiai naujokėliai thumbup.gif

O apie molingą juodžemį, kad kai kuriems kaktusams labai tinka ir aš ne kartą esu skaičiusi ir vis žadu išmėgint, bet vis neprisiruošiu pasivaikščiot pajesiais ir prisikast doh.gif apsiledimas kažkoks doh.gif
Jaučiu parduotuvėj tokią žemę pardavinėtų tai jau senai išbandžius būčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 12, 19:30)
Tina, koks geras jausmas apima žiūrint į tavo kaktusus  wub.gif Jaučiu užsikrėsiu blush2.gif  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Pats laikas uzsikrest. Tada jau matysi, kad kieme ir namie uki vedant gali pasiust lotuliukas.gif Bet kaktusai savo ziedais viska atperka wub.gif
Papildyta:
JuzTea, kur nukovei sita grozi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 12, 20:30)
Krasula, jūsų aukgaliukų kompozicija puode jau kelios dienos stovi man prieš akis  bigsmile.gif
Tina, koks geras jausmas apima žiūrint į tavo kaktusus  wub.gif Jaučiu užsikrėsiu blush2.gif  lotuliukas.gif
Tiesa, norėjau paklausti kokios firmos žemes perkate, nes aš, kai persodinonau į kaktusų žemę, tai man jis ne tik kad nustojo žydėti, bet ir augti unsure.gif Kai palieju, tai vanduo nežinia kiek laiko nesusigeria... Durpių substrate su smėlio priemaiša augo puikiai.

blush2.gif blush2.gif labai dekui uz komplimentus... O mano nickas, nu, klicke :
http://images.google...a...sa=N&tab=wi

blush2.gif labai megstu savo pravarde wub.gif wub.gif Daug auginu wub.gif wub.gif,
Malonu butu uzkresti ir siais augaliukais...

O durpes ir smelio misinys man irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
Nepamenu ar gyriaus siuo savo naujoku wub.gif
http://public.fotki....1005083616.html
Radau Senukuose visa sumirkinta, pusiau nurautom saknim. Isgelbejau. Cia gi michanovichi wub.gif
Atsakyti
O kokias jūs randate durpes, kad vandenį normaliai sugertų? Į durpes sodinti nesiruošiu, bet kiek jų turėjau, tai vandens visai nesugeria. Aš dedu dirvožemio, panašu kad molingo, nes jis nėra labai juodas ir smulkus - kažkur apie 50% Visa kita - žvyras, prelitas, anglies gabaliukai. Man atrodo, kad geras mišinys gaunasi - kaktusai auga gerai. O kaip tas ceolitas atrodo irgi įdomu būtų pamatyti smile.gif
Atsakyti