Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(Tina* @ 2008 11 06, 20:04)
Zinot, prisipazinsiu - as tingiu  blush2.gif juos migdyt, isnesinet, ir taip jau dziaugiuos, kad sutalpinus ant palangiu. Kiekvienam milimetropkem "sklypus" atidalinus. Tai ne vienos dienos logistika! Stummdymai, perdeliojimai, kad kuo daugiau sutalpint . O cia dabar pernest, nea.  schmoll.gif Ziemos jie taip kaip yra.
Zaviuosi jusu begaliniu atsidavimu kaktusais uztat  4u.gif

vat vat drinks_cheers.gif ir aš neturiu jų kur nešt, ir beto nebežinau ar poto besudėčiau atgal doh.gif
Atsakyti
Crassula, ar gyvi taviskiai po sios nakties salnos? Ar spejai sutempti i vidu?
Atsakyti
Gyvi. Ir ko gero nesupuve biggrin.gif
Dar ir verandoje ju yra.
Atsakyti
Crassula extrym'a savo kaktusams daro biggrin.gif O tiem, kurie pas tave verandoj, manau nebaisu.
Atsakyti
Mano pahypodiumas balkone arba nušąlo,arba nukepė lapus doh.gif sausom dėmėm išsibarstė...keistai kaip unsure.gif gal greičiau nukepė saulėj šiandien g.gif minuso tai nėr balkone-apie 10 laipsnių unsure.gif
Atsakyti
Jei tai juodos demes ant lapu, tai nebijok. Numes jis tuos lapus, o veliau naujus uzsiaugins. Jis kaip medis rudeni. As pvz. kai penesdavau is balkono i kambari, tai visada visus numesdavo ir stovedavo toks juokingas daiktas lotuliukas.gif Paskui balkone vel visa veduokle uzsiaugindavo. O dabar kai visada buna kambari, tai kuokstas ant galvos nuolatinis. Bet siaip gal tu jau ji nesk silumon, vistiek ziedu is jo kazin ar besulauksi biggrin.gif
Papildyta:
Stai mano palme smile.gif http://public.fotki....um_lamerei.html
Atsakyti
maniškiai du kaktusai likę nestiklintam balkone blush2.gif , ir dar kol kas jie ten bus , praneša atšilimą bigsmile.gif
tai opuncija , niu tikiuos , kad ji nušals blush2.gif ir notikas , toks varganas , ana žiemą ko gero nukepė o gal erkutė pasidarbavo g.gif , tai toks negražus , na šitas gal išgyvens , nes nešiu namo , per kitas šalnas
save paguodžiu kad ne visai esu blogietė , juk šie kaktusai pakelia net šalnas
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 07, 20:33)
Jei tai juodos demes ant lapu, tai nebijok. Numes jis tuos lapus, o veliau naujus uzsiaugins. Jis kaip medis rudeni. As pvz. kai penesdavau is balkono i kambari, tai visada visus numesdavo ir stovedavo toks juokingas daiktas  lotuliukas.gif Paskui balkone vel visa veduokle uzsiaugindavo. O dabar kai visada buna kambari, tai kuokstas ant galvos nuolatinis. Bet siaip gal tu jau ji nesk silumon, vistiek ziedu is jo kazin ar besulauksi  biggrin.gif

Mano ne toks wink.gif apie lapų juodavimą ir naujų atauginimą žinau biggrin.gif čia grynai viršūnėj,kur siekė saulės spinduliai,arba arčiausiai stiklo buvę lapai- kaip išdegę pilkos,sausos dėmės unsure.gif Nieko,atsigaus... bet kokiu atveju jam pavasarį gresia operacija,negražiai nuaugo šiemet cool.gif
Atsakyti
Darau palangiu laisvinima, gal ka sudomintu ax.gif , galiu padaryt nuolaidu
http://public.fotki....odamos-ir-dova/
nebetelpa pas mane verysad.gif
AZ, universe@inbox.lt arba skype: nicaragva-romena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzerse: 07 lapkričio 2008 - 22:20
QUOTE(Augė @ 2008 11 07, 21:07)
tai opuncija , niu tikiuos , kad ji nušals  blush2.gif

O kad kas pasakytu neskausminga buda atsikratyti opuntiju. Stovi pas mus viena gigante seriuota remonto dulkese ir nemirsta nors pasiusk blink.gif MB jai akis ir sypsena :-) nupaise su markeriu ant vienos ausies. Sako - nemesk, grazi ji ir dar sypsosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 07, 22:31)
grazi ji ir dar sypsosi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 07, 22:31)
Sako - nemesk, grazi ji ir dar sypsosi  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

Atsakyti