Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(Mamce @ 2008 11 10, 10:45)
Prasom, pasirodom, pasirodom, kas per ziemojancios opuncijos?
Aha, ir as apie tai svajoju... Va, praeis krizes, pataupysim pinigeliu, gal Kanaru kainos atpigs...  biggrin.gif

Pasirodysiu bet neisvaizdi tokia sugriuvus dabar bet sake nebijoti nes jos ziema susirauksleja o paskui pavasariui atejus atsigauna ax.gif
Atsakyti
Na tai kur foto? rolleyes.gif
Papildyta:
As irgi zinau, kad jos ziemai "prigula". Cia normalu.
Atsakyti
Nu ir ka.
Nuododu. Parasykit dar ka nors....

Dabar tupiu tarp molio ir laikrasciu, klausaus ziniu radijo ir vistiek dar reikia kazko.... bigsmile.gif

Mano vienas astrphytumas uzmigo du ziedukus sukroves. Tai asterias texaso forma.
Kazin, nesusinervins del to miegojimo, kai sukrauti ziedai?

O fraileja uogyte dziovina,,,

O crassulos puciasi, na taip kaip as... as irgi jau mazdaug 1-2 kg. pasipuciau.
O crassula tomentosa- ziedelius labai elegantiskai sukrove. ( tipo, ir man reiktu sijono pasieskoti naujo, kad neatsilikti nuo tomentosos)

Siaip visi panasus i laimingus lotuliukas.gif

Gal kas auginat Crassula barbata ir kokios jos nuotaikos siuo metu laiku?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pas mane bloga naujiena verysad.gif mano viena pleiospila nukeipo cray.gif ir dabar nezinau ka su kitomis daryti g.gif nes jos penkios viename vazonike viena matosi kad paaugus wub.gif gal as galiu jas persodinti, nes kai nusipirkau tai dar nieko nedariau laukiu pavasario.patarkit ka nors aciuks.gif
Atsakyti
http://www.rojaussod...i...=128&t=4833
cia yra info apie pleospilas
Atsakyti
Pas mane kazkada pleospilas neisgyveno.
Atsakyti
Nežinau ką patarti apie pleospilas - turėjau kažkada vieną, bet irgi neišgyveno. Dabar auginu tik litopsus. Bandyk ką nors daryti -jei jau pradėjo po vieną mirti - blogiau vistiek nebus. Tik nelaistyk dabar.
Atsakyti
pas mane litopai irgi puikiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
o aš bandyčiau išskirti, gal dar ne į visus puvinys įsimetė (tai tik mano kukli nuomonė, man irgi su jais nepavyko verysad.gif ), už tai myliu dabar litopus lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus.bandysiu ryt persodinti.ale tas kur paauges tai irgi apatiniai lapai irgi jau padziuve,bet kiek supratau is straipsniu taip ir turetu buti.
Papildyta:
o litopu as irgi labai noriu ale niekur negaunu,man jie tokie wub.gif
Atsakyti
nu va persodinau savo pleiospilas wub.gif tkiuosi blogiau nebus,dabar augs po viena lotuliukas.gif laistyt tai nelaistysiu iki kaledu, o gal ir dar ilgiau,kad tik nepamirtu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2008 11 12, 11:51)
nu va persodinau savo pleiospilas wub.gif tkiuosi blogiau nebus,dabar augs po viena lotuliukas.gif laistyt tai nelaistysiu iki kaledu, o gal ir dar ilgiau,kad tik nepamirtu verysad.gif

Didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti