Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

Tina, grazi tavo palme.
Del opunciju recepto nera- vyrai jas megsta. Fui... ir kodel?
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 11 08, 17:22)
Tina, grazi tavo palme.

Ne tik vyrai. Ir as megstu biggrin.gif Tiesa, tik kai kurias rusis ax.gif
Atsakyti
Aš jei turėčiau žiemos sodą, opuncijų irgi ne vieną turėčiau. Ir stulpų biggrin.gif Tie mėgstu/nemėgstu į galimybes labai remiasi biggrin.gif
Maniškiai dar balkone. Svarstau, ar palikt juos dar dviems savaitėms, ar neštis į namus g.gif Šalnų kaip ir nenumato, sniego irgi, gal paliksiu dar irnesakyk.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as irgi megstu opuncijas, o jei dar ir zydi tai visai wub.gif, beje turiu opunciju 7 rusiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 08 lapkričio 2008 - 22:04
Man ir opuncijos patinka tik va vietos joms reikia tureti thumbup.gif
Dabar isigijau kur lauke auga ir ziema tai ziuresiu kas ten is jos gausis 4u.gif
Atsakyti
Jei butu ziemos sodas mano gyvenime tai auginciau daug tefrokaktusu, ceropegiju ir kokias 5 havortijas biggrin.gif blush2.gif , o dabar- 2 tefrokaktusai ir begale havortiju doh.gif

O opunciju tai vaziuociau apziurineti gamtoje - ten kur jos auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 11 09, 11:01)
Dabar isigijau kur lauke auga ir ziema tai ziuresiu kas ten is jos gausis  4u.gif

As irgi gundausi, bet neatrandu kur jos pas mane deretu.
Papildyta:
Noriu patikslinti, kad opuncijos lauke man visai nieko, skirtingai nuo kambariniu. Nes lauko opuncijos garantuotai zydi.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 11 09, 12:01)
Man ir opuncijos patinka tik va vietos joms reikia tureti  thumbup.gif
Dabar isigijau kur lauke auga ir ziema tai ziuresiu kas ten is jos gausis  4u.gif

Prasom, pasirodom, pasirodom, kas per ziemojancios opuncijos?

QUOTE(Crassula @ 2008 11 09, 12:22)
Jei butu ziemos sodas mano gyvenime tai auginciau daug tefrokaktusu, ceropegiju ir kokias 5 havortijas biggrin.gif  blush2.gif , o dabar- 2 tefrokaktusai ir begale havortiju doh.gif

O opunciju tai vaziuociau apziurineti gamtoje - ten kur jos auga bigsmile.gif

Aha, ir as apie tai svajoju... Va, praeis krizes, pataupysim pinigeliu, gal Kanaru kainos atpigs... biggrin.gif
Atsakyti
Kanarai ir mano tikslas smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Tina* @ 2008 11 10, 15:38)
Kanarai ir mano tikslas  smile.gif

Tai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikslas!!!!

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 07, 22:31)
O kad kas pasakytu neskausminga buda atsikratyti opuntiju. Stovi pas mus viena gigante seriuota remonto dulkese ir nemirsta nors pasiusk  blink.gif MB jai akis ir sypsena :-) nupaise su markeriu ant vienos ausies. Sako - nemesk, grazi ji ir dar sypsosi  biggrin.gif

vat ir pas mane stovi dvi skirtingos, belekaip nuaugusios, jos tuom man ir nebepatinka, kad auga belekaip ir dar tie issausejimai-sumedėjimai doh.gif išmest gaila, laikyt jau nebenoriu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Crassula @ 2008 11 08, 16:22)
Tina, grazi tavo palme.

BŪTENT blink.gif kaip suprast...MB sako nemesk, gera yra...o kas prižiūri? kas laisto? kas jai vietos ieško? aš aišku mad.gif kur dėkingumas... išnešiu į laiptinę ant palangės, gal kam labai patinka, galės pasiimt, mest į konteinerį gaila blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 10 lapkričio 2008 - 16:03
Aha. Darom spaudima- ziemos sodas, arba opuncijos lauk!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti