Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

Vedzioja elektrikai elektra ir skaiciuoja jungikliu auksti, kad zmogui nereiktu kelti rankos. O tada dar grindys dedasi ir taip gaunasi, kad kelti rankos nereikia, o dar ire pasilenkti reikia, kad uzdegti sviesa. Zinau kelis atvejus kam jungiklius padare per zemai............
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2008 11 17, 17:01)
verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif nezinau, kada mes su vyru nustosim aklai pasitiket visokiausiais vadybininkais ir pardavejais?!!! kiek kartu jau visi rase... ale vistiek... atrodo, jei tu taip nedarysi, tai ir kiti niekada taip nesielgs.. bet..
zodziu, vietoj rudos spalvos garazo vartu, gavom baltos... irodyt  negalim, nes pasiulyme nebuvo nurodyta musu pasirinkta tamsiai ruda spalva... doh.gif  doh.gif  doh.gif
mes puikiai prisimenam, kad sakem ruda spalva, o tas pardavejas sako, ne, uzsaket baltos spalvos.  doh.gif gun_bandana.gif 
guodzia tik tai , kad langai balti, bet vistiek............................... :verysad
ISVADA - be sutarties, kurioje nurodyti visi JUSU pageidavimai, JOKIU uzsakymu!!
p.s. zinau, kad patys kalti esam, bet taip pikta, tiesiog negaliu. tad ir galvoju, reikt dar karta visiem primint, bukit atidus!!!! 4u.gif
blush2.gif

Turejom ir mes baltus vartus, o langai rudi.Tai ilgai suke galva nusprendem perdazyti.Bet dazem ne pas "vartininkus" (nes uzsiprase nerealia kaina), o autoservise, tokiu principu kaip masinas dazo. biggrin.gif Tai esu labai labai patenkinta, nesitikejau kad taip super gausis.Nepamenu kiek mokejom, bet tikrai daug maziau nei uzsiprase "vartininkai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEISA: 25 lapkričio 2008 - 19:09
Na jei jau įsiterpiau.....
Šiuo metu rekonstruoju savo namą, kurį pirkome pastatytą, tai mano patirtis tokia.

1. Mūsų garažas 1-am automobiliui, nes kažkada teisų neturėjau, jau per vėlu kažka keisti, tai žiema aš šalu valydama sniegą, o MB isėda i šilta mašina koju nesušlapes.
2.Labai svarbu garaže numatyti nuolydi nubėgimui. Mes nebuvom numatę, o kadangi grindys buvo nelygios o "plytelčikai" svelniai sakant ne profesionalai, tai žiemą nutirpus sniegui nuo mašinos susidarydavo nemenkos balos garažo kraštuose, kurios nešdavosi i namus, teko viska perdarinėti.
3. Nepataupysiu geriems plaunamiems dažams svetainėje, tambūre, virtuvėje
(ten kur dažniausiai liečiama). Nes valant sunkesnes dėmes neretai nusivalo ir dažai, arba išblunka.
4.Vėl padariau pakartotiną klaida, lauko durys atsidaro i lauką, vienas jau pagavęs skersvėlis sulaužė. Nežinau kodėl bet architektai vėl taip suprojektavo, gal taip turi būti, bet aš būčiau dariusi į vidų, neapsižiūrėjau...
5. JOKIU BŪDU nebedaryčiau baltų matinių be jokių raštų grindų virtuvėje. Gražu, bet žiauriai nepraktiška.

Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 25, 14:36)
Vedzioja elektrikai elektra ir skaiciuoja jungikliu auksti, kad zmogui nereiktu kelti rankos. O tada dar grindys dedasi ir taip gaunasi, kad kelti rankos nereikia, o dar ire pasilenkti reikia, kad uzdegti sviesa. Zinau kelis atvejus kam jungiklius padare per zemai............

Mūsų atvejis blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 11 25, 20:02)

4.Vėl padariau pakartotiną klaida, lauko durys atsidaro i lauką, vienas jau pagavęs skersvėlis sulaužė. Nežinau kodėl bet architektai vėl taip suprojektavo, gal taip turi būti, bet aš būčiau dariusi į vidų, neapsižiūrėjau...

Juk duris galima įsistayti varstomas į bet kurią pusę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 11 25, 20:02)
1. Mūsų garažas 1-am automobiliui, nes kažkada teisų neturėjau, jau per vėlu kažka keisti, tai žiema aš šalu valydama sniegą, o MB isėda i šilta mašina koju nesušlapes.

oi, koks nedžentelmeniškas vyras unsure.gif Jei jau neužleidžia garažo, tai bent rytais mašiniuką nuvalytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2008 11 17, 16:01)
verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif nezinau, kada mes su vyru nustosim aklai pasitiket visokiausiais vadybininkais ir pardavejais?!!! kiek kartu jau visi rase... ale vistiek... atrodo, jei tu taip nedarysi, tai ir kiti niekada taip nesielgs.. bet..
zodziu, vietoj rudos spalvos garazo vartu, gavom baltos... irodyt  negalim, nes pasiulyme nebuvo nurodyta musu pasirinkta tamsiai ruda spalva... doh.gif  doh.gif  doh.gif
mes puikiai prisimenam, kad sakem ruda spalva, o tas pardavejas sako, ne, uzsaket baltos spalvos.  doh.gif gun_bandana.gif 
guodzia tik tai , kad langai balti, bet vistiek............................... :verysad
ISVADA - be sutarties, kurioje nurodyti visi JUSU pageidavimai, JOKIU uzsakymu!!
p.s. zinau, kad patys kalti esam, bet taip pikta, tiesiog negaliu. tad ir galvoju, reikt dar karta visiem primint, bukit atidus!!!! 4u.gif
blush2.gif

Mes su vartais irgi suklydom, bet... Buvome dave avansa, kai derino spalva pacio vadybininko nebuvo, o mano vyras kodo nezinojo. Sendintas azuolas skiriasi nuo auksinio, jam pasirode kad tai vienas ir tas pats. Rezultate gavome rizius, auksinio azuolo vartus.

Taciau, buome sumokeje tik avansa 1000lt atrodo, tai sakiau lai ima tuos vartus atgal.Neiznau ar ishgasidno tai juos, dar nuvaziausi buvau, skambinau.Blogiausiu atveju sakiau situs pasiima su visais 1000lt ir as uzsakau naujus. Bet vadybininkas matyt turejo kur juos nukishiti ar cia as taip gresmingai atrodziau su dviem vaikais lotuliukas.gif Bet dabar turime sendinto azuolo vartus kaip ir langus tongue.gif

ZOdziu tikrai dekinga tam vadybininkui kad prisieme kazkiek ir sau kalte, nes tikrai jeigu jis butu buves butu uzrases koda kurio reikia, nes sakem kodo nezinom, darykite kaip musu langai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .greitai.: 25 lapkričio 2008 - 21:32
[quote=GEISA,2008 11 25, 22:02]

Na, klaidos nekomentuosiu. Tik labai jau kirminas uzkirbejo ax.gif , cia tu rimtai del vyro?? blink.gif Nu maniskis ir nuvalo ir uzveda, kad pasiltu. Garaze masina nestovi, nes garazas plytom uzkrautas doh.gif Bet net nepagalvociau kas turetu siltai i masina ilipti blink.gif Ale matai kokiu ciudu buna blink.gif Man didesne klaida toks diedas namie, negu garazas vienai masinai lotuliukas.gif Atsiprasau, nugis nesusilaikiau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Cobre,2008 11 25, 21:37]
[quote=GEISA,2008 11 25, 22:02]

Na, klaidos nekomentuosiu. Tik labai jau kirminas uzkirbejo ax.gif , cia tu rimtai del vyro?? blink.gif Nu maniskis ir nuvalo ir uzveda, kad pasiltu. Garaze masina nestovi, nes garazas plytom uzkrautas doh.gif Bet net nepagalvociau kas turetu siltai i masina ilipti blink.gif Ale matai kokiu ciudu buna blink.gif Man didesne klaida toks diedas namie, negu garazas vienai masinai lotuliukas.gif Atsiprasau, nugis nesusilaikiau ir tiek biggrin.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(.greitai. @ 2008 11 26, 00:27)

nu ir ko zvengi biggrin.gif
Taigi as dabar net isigudrinu issikviesti is kontoros, kad masinom apsikeisti, kai uzseku, kad maniskeje kuro per mazai. nepiktnaudziauju, zinoma ax.gif o kaipgis, as juk MOTERIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 25, 21:37)
Na, klaidos nekomentuosiu. Tik labai jau kirminas uzkirbejo ax.gif , cia tu rimtai del vyro?? blink.gif  Nu maniskis ir nuvalo ir uzveda, kad pasiltu. Garaze masina nestovi, nes garazas plytom uzkrautas doh.gif  Bet net nepagalvociau kas turetu siltai i masina ilipti blink.gif  Ale matai kokiu ciudu buna blink.gif Man didesne klaida toks diedas namie, negu garazas vienai masinai lotuliukas.gif  Atsiprasau, nugis nesusilaikiau ir tiek biggrin.gif

Super parasei thumbup.gif
Ir kaip dar tokiu diedu yra ir kaip yra tokiu moteru, kad leidzia vyrams taip su jom elgtis blink.gif . Esu apakus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 26, 03:33)
Super parasei  thumbup.gif
Ir kaip dar tokiu diedu yra ir kaip yra tokiu moteru, kad leidzia vyrams taip su jom elgtis  blink.gif . Esu apakus  doh.gif

panos nustokim peikti vyruka, geriau zmonike pakusyti smile.gif PVZ. mes arazo neturim, ryte MB iseina is namu pirmas, nuvalo mano masinuke nusivalo savo ir vaziuoja i darba. Net klausimo nekyla - tau masina valyt? jei ir as jau greit isbegu - ir masina uzvedes palieka. jei vaziuojam viena masina vistiek jis greiciau susisukes eina "ratu sildyt". Tad mokykis GEISA kaip reikia vyrus mustruoti blush2.gif
Atsakyti