Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(Gorada @ 2008 11 26, 11:15)
Tad mokykis GEISA kaip reikia vyrus mustruoti  blush2.gif

As nemustravau, man tiesiog myli blush2.gif
Siaip gal jis visame kitame labai geras, ane Geisa? mirksiukas.gif as vis dar tikiuosi, kad tu ten netiesa parasei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 26 lapkričio 2008 - 09:23
QUOTE(GEISA @ 2008 11 25, 21:02)
1. Mūsų garažas 1-am automobiliui, nes kažkada teisų neturėjau, jau per vėlu kažka keisti, tai žiema aš šalu valydama sniegą, o MB isėda i šilta mašina koju nesušlapes.

4.Vėl padariau pakartotiną klaida, lauko durys atsidaro i lauką, vienas jau pagavęs skersvėlis sulaužė. Nežinau kodėl bet architektai vėl taip suprojektavo, gal taip turi būti, bet aš būčiau dariusi į vidų, neapsižiūrėjau...

1. Na as sakyciau perdedi ax.gif Cia gal tik taip baisiai skamba. Gali buti juk kad tu ne kasdien vazineji, del to masina lauke.Nu bet jei ir kasdien, susitarkit kad viena savaite jis laiko lauke kita tu, bet jei tu laikai lauke jis tegul nuvalo ir pasildo. O siaip as ir pati nusivalau kartais tik pavalo mb, kai tikrai zino kad vaziuosiu.

4. lauko durys ir turi atsidaryti i lauka, taip reikalaujama pagal priesgaisrinius reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 11 25, 20:02)
4.Vėl padariau pakartotiną klaida, lauko durys atsidaro i lauką, vienas jau pagavęs skersvėlis sulaužė. Nežinau kodėl bet architektai vėl taip suprojektavo, gal taip turi būti, bet aš būčiau dariusi į vidų, neapsižiūrėjau...

pasakysiu pavyzdi, kaip daroma Vokietijoje - jokiu budu niekas niekada nedaro ir net neprojektuoja lauko duru, atidaromu i isore:
1. del skersvejo !
2. del uzpustymo sniegu,
3. kad nepartrenkti hihihi.gif uz duru stovincio, pvz. pastininko ar kaimyno.
Kai as uzsiminiau, kad galbut duris daryti atidaromas i isore, i mane labai keistai paziurejo - kokia as cia nesamone paskiau... blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 11 26, 12:29)
pasakysiu pavyzdi, kaip daroma Vokietijoje - jokiu budu niekas niekada nedaro ir net neprojektuoja lauko duru, atidaromu i isore:
1. del skersvejo !
2. del uzpustymo sniegu,
3. kad nepartrenkti  hihihi.gif uz duru stovincio, pvz. pastininko ar kaimyno.
Kai as uzsiminiau, kad galbut duris daryti atidaromas i isore, i mane labai keistai paziurejo - kokia as cia nesamone paskiau...  blush2.gif .

bet saugomu sumetymais , tokia durys labai lengva isdauzti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 11 26, 09:46)
bet saugomu sumetymais , tokia durys labai lengva isdauzti.  g.gif

dar lengviau langus isdauzti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 26, 11:23)
As nemustravau, man tiesiog myli

[COLOR=yellow]as irgi nemustravau, bet ka bepatarti jei tokia situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 11 26, 11:46)
bet saugomu sumetymais , tokia durys labai lengva isdauzti.  g.gif

kad pro paradines duris mazai kas lauziasi lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 26 lapkričio 2008 - 12:46
QUOTE(vida777 @ 2008 11 26, 11:29)
1. del skersvejo !
2. del uzpustymo sniegu,
3. kad nepartrenkti  hihihi.gif uz duru stovincio, pvz. pastininko ar kaimyno.
Kai as uzsiminiau, kad galbut duris daryti atidaromas i isore, i mane labai keistai paziurejo - kokia as cia nesamone paskiau...  blush2.gif .

Keblokas čia klausimas, nes į tuos pačius argumentus yra ir kontraargumentai ax.gif
1. Skersvejis aktualus, jei paliekate duris atviras, tačiau yra priemonių kaip tas duris padaryti "užsifiksuojančias". Be to atidarant į vidų, durys užima vietos viduje, kas neretai būna nepatogu (ypač jei šalia nori ką nors pastatyti, jei šalia yra durys ar aplamai, jei nedaug vietos yra)
2. jei bus užpūstytos durys ir jas atidarysite į vidų sniegas esantis prie durų sukris į vidų
3. Partrenkti galima ir žmogų esantį viduje, pvz. vaiką ar vyrą smile.gif

Jokiu būdu neteigiu, kad atidaromos į išorę durys yra patogiau, tiesiog kaip ir daugelyje dalykų, manau, žmogus turi pats pagal save ir savo situaciją pasirinkti kaip yra patogiau ir geriau, nes kiekvienas dalykas turi savų pliusų ir minusų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 26 lapkričio 2008 - 12:54
na as tai kazkada skaiciau ir kur nepamenu, kad lauko durys turi buti atidaromos i lauka, vonios toleto durys atidaromos irgi i isore jeigu taip galima issireiksti t.y. ne i patalpa, o kambariu durys kaip tik i patalpos vidu. ir su apsvietimu irgi kur deti jungiklius.
Atsakyti
Kas del skersvejo, tai pvz. Lietuvoje priimta daryti dar ir tambura, su dar vienom durim 4u.gif Tam jisai ir yra daromas, tai kad skersvejis ne problema smile.gif
O durys atsidarancios i lauka pvz. man butu patogu vien del to, kad tamburas pas mum nedidukas, tai jai ateitu iskarto daugiau sveciu, o kad ir patys (seima ir kokiu 3-4 asmenu), tai nebebutu vietos, kur visiem sutilpti doh.gif
Mano akim ziurint durys i lauka turi daugiau pliusu, negu dury i vidu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 26 lapkričio 2008 - 13:30
QUOTE(GEISA @ 2008 11 25, 20:05)
Turejom ir mes baltus vartus, o langai rudi.Tai ilgai suke galva nusprendem perdazyti.Bet dazem  ne pas "vartininkus" (nes uzsiprase nerealia kaina), o autoservise, tokiu principu kaip masinas dazo. biggrin.gif Tai esu labai labai patenkinta, nesitikejau kad taip super gausis.Nepamenu kiek mokejom, bet tikrai daug maziau nei uzsiprase "vartininkai"

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif ACIU uz ideja!!! pasidomesiu!!!
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 11 26, 13:29)
Kas del skersvejo, tai pvz. Lietuvoje priimta daryti dar ir tambura, su dar vienom durim  4u.gif  Tam jisai ir yra daromas, tai kad skersvejis ne problema  smile.gif
O durys atsidarancios i lauka pvz. man butu patogu vien del to, kad tamburas pas mum nedidukas, tai jai ateitu iskarto daugiau sveciu, o kad ir patys (seima ir kokiu 3-4 asmenu), tai nebebutu vietos, kur visiem sutilpti  doh.gif
Mano akim ziurint durys i lauka turi daugiau pliusu, negu dury i vidu

asmeniskai as, pritariu tau visu 100 pro 4u.gif .
Atsakyti