Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(.greitai. @ 2008 11 25, 22:32)
Mes su vartais irgi suklydom, bet... Buvome dave avansa, kai derino spalva pacio vadybininko nebuvo, o mano vyras kodo nezinojo. Sendintas azuolas skiriasi nuo auksinio, jam pasirode kad tai vienas ir tas pats. Rezultate gavome rizius, auksinio azuolo vartus. 

Taciau, buome sumokeje tik avansa 1000lt atrodo, tai sakiau lai ima tuos vartus atgal.Neiznau ar ishgasidno tai juos, dar nuvaziausi buvau, skambinau.Blogiausiu atveju sakiau situs pasiima su visais 1000lt ir as uzsakau naujus. Bet vadybininkas matyt turejo kur juos nukishiti ar cia as taip gresmingai atrodziau su dviem vaikais  lotuliukas.gif  Bet dabar turime sendinto azuolo vartus kaip ir langus tongue.gif

ZOdziu tikrai dekinga tam vadybininkui kad prisieme kazkiek ir sau kalte, nes tikrai jeigu jis butu buves butu uzrases koda kurio reikia, nes sakem kodo nezinom, darykite kaip musu langai.

g.gif blush2.gif doh.gif gal ir mums reikejo taip padaryti, bet... vartus jau sumontavo, vyras pasirase ir tik , kai darbininkai isvaziavo, jisai isejo i lauka pasiziuret(nes su montuotojais patikrina tik pati mehanizma)... tad mums butu saukstai po piet... gal jei buciau as vietoj iskart pamatyciau... deja, yra kaip yra. be to langai pas mus balti!! tik lauko durys ir garazo langelis(jie salia) kitos spalvos... tad ziuresim.. tikriausiai jai baisiai erzins balta spalva, perdazysim ir viskas! 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Na jau kad užsipuolėt vargšiuką MB, tai skubu jį pateisinti.Tikriausiai per žiauriai išsireiškiau su tuo sniego valymu, paprasčiausiai aš rečiau važinėju.O šiaip geras jis pas mane ax.gif kol aš miegalė lovoj vartausi ir baka užpildo ir mašiniuka nuplauna. Tiesiog sakau kad dvivietis garažas geriau butu. Nes dabar ten statom geresne mašiną t.y JO(kaip bebutu gaila).

Prisiminiau dar keleta klaidu kurių nebedarysiu...
1. Nors daug kas darosi skalbyklą pirmame aukšte man labai buvo nepatogu lakstyti su skalbiniais pirmyn atgal, dabar atsirado galimybė pasidaryti antrame tai labai džiaugiuosi.
2. Na tai tik detalė, bet nebetiesiu kilimo po valgomuoju stalu svetainėje, nes kad ir kaip aš jį prižiūrėčiau, dažnai apsilanko svečių kurie netokie dėmesingi, tai tekdavo dažnai vežti į valyklą, o tai yra labai nepatogu, ir po kelių valymų vaizdą savo praranda.
3. Jei tęsti kilimų temą tai būtinai dėsiu kažkokį, gal plonytį į darbo kambalį, nes nuo kėdės su ratukais žiauriai suvariau savo parketą.
4. Padarėm medinę terasą iš plačių lentų ir nenumatėm nuolydžio.Tai dabar palijus vanduo bėga link lango, po kelių metų teko keisti visą langą (kas kainuoja tikrai nemažai) nes nuo vandens išpuvo lango atramos ir išsilenkė visas rėmas,pradėjo užsikirtinėti atidarymo mechanizmas.

Tai tiek, na gal kam padės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 11 26, 21:05)
biggrin.gif Na jau kad užsipuolėt vargšiuką MB, tai skubu jį pateisinti.Tikriausiai per žiauriai išsireiškiau su tuo sniego valymu, paprasčiausiai aš rečiau važinėju.O šiaip geras jis pas mane  ax.gif  kol aš miegalė lovoj vartausi ir baka užpildo ir mašiniuka nuplauna. Tiesiog sakau kad dvivietis garažas geriau butu. Nes dabar ten statom geresne mašiną t.y JO(kaip bebutu gaila).

nu vat as ir atspejau kad reciau vazineji ax.gif
Atsakyti
siandien dar viena savo klaida atradau...

susiklijavau miegamajam viena siena tapetais... gana ryskiais, geletais... nu zodziu kaip dabar visos daro... o tas tapetas pasirodo labai "kaprizingas"... uzuolaidu salonuose tieeeek graziu audiniu, o man nei vienas netinka... ateity geriau jau deciau grazias, mandrias uzuolaidas ir jokiu geletu mandru tapetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 26, 22:37)
siandien dar viena savo klaida atradau...

susiklijavau miegamajam viena siena tapetais... gana ryskiais, geletais... nu zodziu kaip dabar visos daro... o tas tapetas pasirodo labai "kaprizingas"... uzuolaidu salonuose tieeeek graziu audiniu, o man nei vienas netinka... ateity geriau jau deciau grazias, mandrias uzuolaidas ir jokiu geletu mandru tapetu biggrin.gif

Nu jau neee schmoll.gif kiek ten tos uzuolaidos matosi, o tapetas wub.gif be to manau, kad uzuolaidos tikras vaizdas pasimato tik "pamatavus" ja kambaryje, tai nebutinai, tai kas grazu salone, tiks ir namuose.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 26, 21:24)
Nu jau neee schmoll.gif  kiek ten tos uzuolaidos matosi, o tapetas wub.gif be to manau, kad uzuolaidos tikras vaizdas pasimato tik "pamatavus" ja kambaryje, tai nebutinai, tai kas grazu salone, tiks ir namuose.

cia tokiom kaip tu tinka tongue.gif o as tingiu -niolika kartu su medziagom pirmyn atgal varineti... nes jau atrodo salone viskas tiko... parvezu namo - ne per kur...
vot nueiciau, nupirkciau kokia nerealiai grazia medziaga... kokiu visokiu rastuotu dabar yra wub.gif ... ir butu grazu...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 26, 21:43)
cia tokiom kaip tu tinka tongue.gif o as tingiu -niolika kartu su medziagom pirmyn atgal varineti... nes jau atrodo salone viskas tiko... parvezu namo - ne per kur...
vot nueiciau, nupirkciau kokia nerealiai grazia medziaga... kokiu visokiu rastuotu dabar yra  wub.gif ...  ir butu grazu...

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 26, 23:43)
vot nueiciau, nupirkciau kokia nerealiai grazia medziaga... kokiu visokiu rastuotu dabar yra  wub.gif ...  ir butu grazu...

nu pavarei blink.gif kibinu prikepti tiek, kad net statybininku brigada prisiestu, tai ji gali, o su uzuolaidom pabegioti, tai jai matai sunku blink.gif TINGINE tongue.gif
Atsakyti
Labas. Kas projaktuojasi kaminus zidiniui , nepamazinkit diametro , reikia ne maziau 20 cm.
Atsakyti
QUOTE(daivaa @ 2008 11 27, 14:36)
Labas. Kas projaktuojasi kaminus zidiniui , nepamazinkit diametro , reikia ne maziau 20 cm.

O tai cia ne nuo kapsules priklauso?

O katilinei lygtai reikia 25cm. ??
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 27, 14:49)
O tai cia ne nuo kapsules priklauso?

O katilinei lygtai reikia 25cm. ??

Nuo kapsulės priklauso smile.gif Ir katilinėj tikrai nebūtina 25 schmoll.gif Priklauso nuo katilo - jei kieti kuro, tai berods nuo 16, jei katilas dujinis, priklausomai nuo modelio gali būti ir 12, ir kt. Pas mus katilinėje 14, bet Wiessman atstovai sakė, kad mūsų pasirinkto katilo prijungimo diametras tik 8 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 11 27, 15:32)
Nuo kapsulės priklauso  smile.gif Ir katilinėj tikrai nebūtina 25  schmoll.gif Priklauso nuo katilo - jei kieti kuro, tai berods nuo 16, jei katilas dujinis, priklausomai nuo modelio gali būti ir 12, ir kt. Pas mus katilinėje 14, bet Wiessman atstovai sakė, kad mūsų pasirinkto katilo prijungimo diametras tik 8  rolleyes.gif

Pas mus kieto kuro, bet cia velgi priklauso dar nuo namo kvadraturos g.gif , pas mus 350 kvadratu g.gif .
Atsakyti