Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(wikne @ 2008 09 18, 21:27)
as taip ir galvojau  ax.gif  blush-anim-cl.gif

Aha g.gif Vadinasi reik keist. Kokį tarakoną užmest...

Va dar ką norėjau papasakot. Šiandien kai važiavau iš Klaipėdos tai geras kelio gabalas iki Palangos 50 km/h ribojamas. Mat vyksta kelio remonto darbai. Aš važiavau tvarkingai - ne daugiau 50. O mane, kad lenkia, kad lenkia doh.gif Lapų tai nėra ant fordo, ką jie visi apie mane galvojo g.gif
Ir vat, nors nesinori linkėt kam nors blogo, vis žvilgsniu nurūkstančius palydėdama pagalvodavau - neduok die užsimušti jums, bet mentams į nagus - reikėtų. Va, kokia aš blush2.gif . Blogos mintys materealizuojasi - vienoje vietoje matau stovi jau pareigūnai, krūva mašinų susistabdę....
Papildyta:
QUOTE(cami @ 2008 09 18, 21:31)
na tai ka, gal darom myta 27d? ka manot? net nezinau kaip ten kauna iki to jachtklubo nuvaryt, bet reiks issiaiskint g.gif

Aš tai numirsiu tuoj verysad.gif Lėkčiau lėkčiau kad galėčiau... Uch... Gaila, kad negaliu. Gal jau būsiu paleista, o gal dar ne. Antradienį mane guldo pjaustyt verysad.gif Tai bet kokiu atveju - būsiu "nevažinėjimosi" stadijos...
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 18, 21:31)
na tai ka, gal darom myta 27d? ka manot? net nezinau kaip ten kauna iki to jachtklubo nuvaryt, bet reiks issiaiskint g.gif

pasakokit, ar visom tinka?

man tinka smile.gif

iš kurios Kauno vietos važiuosi?
Atsakyti
Kaune bunu apsistojus netoli Sauletekio.. iki akropolio tai gerai zinau kaip nuvaziuot, dar iki silainiu:) esu buvus tam jauchtklube daug kartu, bet as kaip visada: kai veza tai ir vaziuoju patenkinta ir neziuriu i kelia.. o taip praverstu dabar...
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 18, 21:50)
Kaune bunu apsistojus netoli Sauletekio.. iki akropolio tai gerai zinau kaip nuvaziuot, dar iki silainiu:) esu buvus tam jauchtklube daug kartu, bet as kaip visada: kai veza tai ir vaziuoju patenkinta ir neziuriu i kelia.. o taip praverstu dabar...

flirt.gif visai prie pat manęs biggrin.gif

aš irgi niekada kai veža kelio neatsimenu doh.gif
Atsakyti
aš taip pat norėčiau gauti albumėlio duomenis, net nežinojau, kad toks yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 18, 22:04)
flirt.gif  visai prie pat manęs  biggrin.gif

tai gal galesim kazkur susitikt ir kartu nuvaryt, bus drasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 18, 22:08)
tai gal galesim kazkur susitikt ir kartu nuvaryt, bus drasiau  blush2.gif

aišku ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 19:54)
hihihi.gif  o ten tikrai neturi praleisti? 100% ? cool.gif  nu ai as tai tik dziaugciaus jai mane praleidinetu biggrin.gif  mirksiukas.gif

reikia laukiant žiūrėt atvažiuojantiems į akis ir plačiai šypsotis, tikrai padeda thumbup.gif

QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 20:00)
100 procentų pioneer.gif  Aš džiaugiuos, bet logikos tame nematau tai ir įdomu.
O šiandien kai nuvažiavau į Klaipėdą ir reikėjo prisiparkuoti vienoj vietoj tai buvo žiauriai juokinga lotuliukas.gif  Tarp dviejų lengvųjų stačiausi, priekiu, nes taip buvo paprasčiau. Ir matau kaip vieno dieduko, sėdinčio vienoje iš tų lengvųjų, snukelis tysta mega_shok.gif  Jis taip sulėtintai atsidaro langą ir savo veidrodėlį prilenkia... Uch, net neįsižeidžiau, taip juokinga buvo lotuliukas.gif  Jis matyt iš tų kur galvoja - boba už vairo....na žinot pabaigą.

į mane kažkada irgi žiūrėjo galvą iškišęs net vyriokas, pasijaučiau taip, lyg braukčiau per šoną, nors atstumas toks nemažas buvo.... biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš tai sergu doh.gif tai niekaip neina pasivažinėt, bet per daug dėl to neliūdžiu blush2.gif biggrin.gif
Man tai geriau vienai važiuot, net negalėčiau važiuot jei kas nors šone sėdėtų, o dar jei pradėtų aiškint tai iš vis išlaipintas būtų biggrin.gif
Beje aš irgi norėčiau albumo duomenų ax.gif
Atsakyti
Aš tai taip ir negavau albumo nuorodos ir prisijungimo duomenų sad.gif
27 d. tinka. Tik nežinau kur tas Jachtklubas ax.gif Nesu ten buvusi.
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 18, 21:50)

visai salia manes bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 19, 08:35)
Aš tai taip ir negavau albumo nuorodos ir prisijungimo duomenų  sad.gif
27 d. tinka. Tik nežinau kur tas Jachtklubas  ax.gif Nesu ten buvusi.

oi ten nesunku rasti
atvarai prie mariu,uzkyli link pazaislio,desiniau yra aikstele o keliuku kairiau vaziuojant per miskiuka privaziuosi jach kluba mirksiukas.gif beje man rodos netgi nuoroda yra,bijau pameluoti unsure.gif
Atsakyti
pusę ryto skaičiau ką čia prirašėt bigsmile.gif
kas dėl praleidinėjimo, tai aš puikiai prisimenu kai gzaminą laikiau, visi sustoję stovėjo, gal patys prisiminė kada egzaminą laikė? g.gif
o šiaip visas galingesnes brangesnes mašinas praleidžiu blush2.gif kai pagalvoju kiek kainuotų jos remontas,net prislobstu unsure.gif žinau, kad būčiau nekalta, bet nevisada tai būna lengva įrodyti, ypač kai koks su 2006 hameriu važiuoja cool.gif , nuo to tai stengiuos ne per pusė spidometro parodymų laikytis o per visą schmoll.gif
Atsakyti