Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 09 18, 19:44)
voveriuk
o tave ne tas pats is to salutinio praleidineja?
mazu koks slaptas gerbejas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif visko gali buti hihihi.gif
Atsakyti
priimsit mane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moonvenera @ 2008 09 18, 19:46)
priimsit mane? 4u.gif

prasom prasom mirksiukas.gif prasom pasipasakot nuo kada teises turi,is kelinto karto islaikei ir t.t lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 20:48)
prasom prasom mirksiukas.gif  prasom pasipasakot nuo  kada teises  turi,is kelinto karto islaikei ir t.t lotuliukas.gif  cool.gif

dar neturiu vakar teorija issilaikiau tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 19:44)
voveriuk
o tave ne tas pats is to salutinio praleidineja?
mazu koks slaptas gerbejas  lotuliukas.gif

Oho blush2.gif Reiks atkreipt dėmesį. Jam tikriausiai patinka moteriškės vairuojančios dideles mašinas, nes su opeliu važiuojančios tai nepraleidžia. Ot niekšas. Reiks rytoj, jei ką, sustot ir paklaust lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 19:46)
lotuliukas.gif  visko gali buti hihihi.gif

Na jau baikit baikit blush2.gif , negi rimtai reiks pasiduoti vyro provokacijoms ir keist savo Opapa į visureigį...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 19:52)
Oho blush2.gif  Reiks atkreipt dėmesį. Jam tikriausiai patinka moteriškės vairuojančios dideles mašinas, nes su opeliu važiuojančios tai nepraleidžia. Ot niekšas. Reiks rytoj, jei ką, sustot ir paklaust lotuliukas.gif

hihihi.gif o ten tikrai neturi praleisti? 100% ? cool.gif nu ai as tai tik dziaugciaus jai mane praleidinetu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moonvenera @ 2008 09 18, 19:52)
dar neturiu vakar teorija issilaikiau tik smile.gif

mes zinoma is cia nevejam
bet cia bendrauja praejusios regitros vargus
o tau turbut smagiausia butu regitros temoje-ten plepa tos kurios 'kelyje' vairuotojo pazymejimui gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 19:54)
hihihi.gif  o ten tikrai neturi praleisti? 100% ? cool.gif  nu ai as tai tik dziaugciaus jai mane praleidinetu biggrin.gif  mirksiukas.gif

100 procentų pioneer.gif Aš džiaugiuos, bet logikos tame nematau tai ir įdomu.
O šiandien kai nuvažiavau į Klaipėdą ir reikėjo prisiparkuoti vienoj vietoj tai buvo žiauriai juokinga lotuliukas.gif Tarp dviejų lengvųjų stačiausi, priekiu, nes taip buvo paprasčiau. Ir matau kaip vieno dieduko, sėdinčio vienoje iš tų lengvųjų, snukelis tysta mega_shok.gif Jis taip sulėtintai atsidaro langą ir savo veidrodėlį prilenkia... Uch, net neįsižeidžiau, taip juokinga buvo lotuliukas.gif Jis matyt iš tų kur galvoja - boba už vairo....na žinot pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 20:00)
100 procentų pioneer.gif  Aš džiaugiuos, bet logikos tame nematau tai ir įdomu.
O šiandien kai nuvažiavau į Klaipėdą ir reikėjo prisiparkuoti vienoj vietoj tai buvo žiauriai juokinga lotuliukas.gif  Tarp dviejų lengvųjų stačiausi, priekiu, nes taip buvo paprasčiau. Ir matau kaip vieno dieduko, sėdinčio vienoje iš tų lengvųjų, snukelis tysta mega_shok.gif  Jis taip sulėtintai atsidaro langą ir savo veidrodėlį prilenkia... Uch, net neįsižeidžiau, taip juokinga buvo lotuliukas.gif  Jis matyt iš tų kur galvoja - boba už vairo....na žinot pabaigą.

as itariu kad tavo agregato dydzio issigando ir tiek lotuliukas.gif
nes man pvz ir nejauku kai koks gigantas salia prie sviesoforo sustoja,ar aikstelej,kazko susiguziu lotuliukas.gif
Atsakyti
o as tai zinot dziaugiuos kad mano kiemas kiaurai pravaziuojamas blush2.gif nes buna taip kad kartais is vienos puses patogiau i savo vieta prisparkuot, o kartais atvaziavus is tos puses tiesiog neimanoma doh.gif tai as pravarau kiaurai- tada gatvej apsisuku, ir griztu is kitos puses, tai jei kas mato, tai tikriausiai galvoja- ot durna boba- apsisprest negali lotuliukas.gif nu bet o ka- jau geriau apsisukt kur laisviau ir statyt kaip patogiau, negu penkioms minutems uzkimst gatve kol prisparkuociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 20:02)
as itariu kad tavo agregato dydzio issigando ir tiek  lotuliukas.gif
nes man pvz ir nejauku kai koks gigantas salia prie sviesoforo sustoja,ar aikstelej,kazko susiguziu  lotuliukas.gif

Va taip va new_russian.gif Dabar sakysiu saviškiui - vairuok tu opelį, o aš tavo fordą paeksplotuosiu tongue.gif Tegu bijo manęs yu.gif
Na maniškis savo "agregatą" šiek tiek papiktino, tai jis atrodo šiek tiek agresyviai. Reik man juodus akinius ant nosies, juodai apsirengt, gumą būtinai kramtyt ir spjaudytis pro langą dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 20:00)
100 procentų pioneer.gif  Aš džiaugiuos, bet logikos tame nematau tai ir įdomu.
O šiandien kai nuvažiavau į Klaipėdą ir reikėjo prisiparkuoti vienoj vietoj tai buvo žiauriai juokinga lotuliukas.gif  Tarp dviejų lengvųjų stačiausi, priekiu, nes taip buvo paprasčiau. Ir matau kaip vieno dieduko, sėdinčio vienoje iš tų lengvųjų, snukelis tysta mega_shok.gif  Jis taip sulėtintai atsidaro langą ir savo veidrodėlį prilenkia... Uch, net neįsižeidžiau, taip juokinga buvo lotuliukas.gif  Jis matyt iš tų kur galvoja - boba už vairo....na žinot pabaigą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif eina sau nu vyrukas pavaro,buciau jam ka nors pasakius,neislaikius biggrin.gif o merginos musu taip mazai albumely? cia bendrauja tikrai daugiau gi g.gif nebutina tos deti auto foto jai neturi blush2.gif
Atsakyti