Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(ashiuke @ 2008 09 30, 12:19)
tai negerai tada...

O kodėl negerai? Gerai.
QUOTE(Signa... @ 2008 09 30, 12:21)
Sveikos mergaites,
katik uzmaciau sita temuke  4u.gif
As naujai iskepta vairuotoja irgi esu,dar tik savaite kaip turiu teises...... vaziuoju gerai kaip sako vyras,na ir jeigu nemokeciau niekas teisiu nebutu daves  doh.gif  biggrin.gif  bet zinokit bijau vaziuoti viena  doh.gif  Vat masina turiu,stovi kieme,o man vaziuoti kazkaip baisoskokoka. Na prisiverciau tris kart sessti ir vaziuoti,bet vyra salia kisau  biggrin.gif
Kaip iveiket baimes?

Sveika prisijungusi 4u.gif
Aš teises išlaikiau iš 3 karto (trečias kartas nemeluoja smile.gif ). Teisės gulėjo namie 4 metus. Pradėjau važinėti tik pernai lapkričio mėnesį. Baimės buvo pilnos kelnės. Dabar važinėti nebebijau, tik parkuotis. Jau juokas ima iš mano baimių. O baimę įveikti privertė likimas. Išsikraustėm iš miesto, darbas toli, reikia anksti išvažiuoti, niekas nepaveža. Taip ir pradėjau. Jau beveik metai laiko kaip už vairo aš. Vairuoju normaliai, net pačiai keista kaip nesugebėjau išlaikyti egzamino iš pirmo karto g.gif Išmokau vairuoti gana greitai, dabar lavinu įgūdžius, nes dar ne viskas sekasi gerai.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Negerai,nes mano tevui reik didele bauda moket,nes jis nesutiko su policijos parodymais..
Atsakyti
ashiuke,pikkolo aciu uz sutikima 4u.gif
As zinokit,kai ejau pasiimti teisiu girdejau kaip dvi moterytes kalbejosi,tai pokalbio pabaiga buvo tokia: TAU GERAI AS TAI VA DESIMTA KARTA DABAR EINU LAIKYTI doh.gif doh.gif
Siaubas,tai kur pasitikejimas zmogaus savim turi buti nukrites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 09 30, 15:14)
Negerai,nes mano tevui reik didele bauda moket,nes jis nesutiko su policijos parodymais..

Tai čia jokio skirtumo ar iš galo, ar iš prieko "nušaus". Tik ne su visais radarais gali važiuodami greitį išmatuot.
Atsakyti
O as pastebejau, kad jau i darba veliau isvaziuoju, nes is pradziu tai ir puse 8h atvaziuodavau, kad tik maziau masinu butu, dabar jau dzin kazkaip. Ir kad masinu daugiau... Drasiau jauciuosi, ir netgi vaziuodama ant visu bambu biggrin.gif Siandien vienas kokius 300m. vaziavo apsizerges 2 juostas, tai bambejau biggrin.gif Net juokas is saves ima biggrin.gif
O siandien dar i tokia "klizma" buvau ilindusi doh.gif Centre prie parduotuves i aikstele ivaziavau, o ten jau nei pirmyn nei atgal, nu atgal dar galima jei kas neuzsimane paskui ivaziuoti biggrin.gif Tai buvo juokinga, nes tie kas isvazinejo ir kurie ivazinejo, "stumdesi" kaip tam zaidime, kur vienas laisvas langelis, per kuri reikia sustumdyti visus kvadratukus pagal sunumeravima biggrin.gif
Atsakyti
nu kazkaip grizau
tiesa is darbo smukau anksciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
hm normaliai,tik kad netoli namu ciut babos nenumusiau wacko.gif verysad.gif verysad.gif
kamstis buvo priesingoj juostoj,o mano laisva,tai moterele toj priesingoj juostoj sau patenkinta begtute per pereja tarp nejudanciu masinu ir tiesiai priesais mane bigom doh.gif verysad.gif tai staigiai ja prasokau kiek apvaziuodama,jei buciau staigiai stabdzius buciau gavus subinen nuo rimto merso,nes pereja netoli sviesoforo,ir visi nori prasokt pro ji greiciau tai vaziuoja greiciau ir arciau
ir vel stresas verysad.gif unsure.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 30, 18:59)
nu kazkaip grizau
tiesa is darbo smukau anksciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
hm normaliai,tik kad netoli namu ciut babos nenumusiau wacko.gif verysad.gif  verysad.gif
kamstis buvo priesingoj juostoj,o mano laisva,tai moterele toj priesingoj juostoj sau patenkinta begtute per pereja tarp nejudanciu masinu ir tiesiai priesais mane bigom  doh.gif  verysad.gif tai staigiai ja prasokau kiek apvaziuodama,jei buciau staigiai stabdzius buciau gavus subinen nuo rimto merso,nes pereja netoli sviesoforo,ir visi nori prasokt pro ji greiciau tai vaziuoja greiciau ir arciau
ir vel stresas  verysad.gif  unsure.gif    frusty.gif

va man buvo taip per egzamina wacko.gif tai net nusikeikiau tada blush2.gif nu nieko,ekstremalios situacijos tik gerina vairavimo igudzius biggrin.gif svarbiausia kad jau pati vazineji thumbup.gif
Atsakyti
Labas, vairuotojos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš jau antrą rytą važiuodama bambu lotuliukas.gif. Vis susitaikome su tokiu diedu važiuoti kartu, doh.gif važiuoja 30 - 35 km greičiu, doh.gif per vidurį gatvės. doh.gif Suprasčiau su ženklu 70 - 90 ar žaliu lapu, bet nieko nėra užklijuoto. schmoll.gif Šiandien jau neištvėriau, aplenkiau, tai vyras juokėsi, kad kiek čia senai pati taip važiavai. Nu važiavau, bet nekliudžiau važiuoti kitiems. Ką Jūs, mielosios, darote tokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 30, 21:01)
Labas, vairuotojos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O aš jau antrą rytą važiuodama bambu  lotuliukas.gif. Vis susitaikome su tokiu diedu važiuoti kartu, doh.gif  važiuoja 30 - 35 km greičiu, doh.gif  per vidurį gatvės.  doh.gif Suprasčiau su ženklu 70 - 90 ar žaliu lapu, bet nieko nėra užklijuoto. schmoll.gif  Šiandien jau neištvėriau, aplenkiau, tai vyras juokėsi, kad kiek čia senai pati taip važiavai. Nu važiavau, bet nekliudžiau važiuoti kitiems. Ką Jūs, mielosios, darote tokiais atvejais?

Aplenkiu aisku,bet stengiuosi tai daryti saugiai,tokie buna neprognozuojami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 30, 15:18)
Tai čia jokio skirtumo ar iš galo, ar iš prieko "nušaus". Tik ne su visais radarais gali važiuodami greitį išmatuot.

tai ne,man irgi nesvarbu ar is priekio ar is galo,vat buvo svarbu tas,kad ar patys vaziuodami gali pamatuoti 4u.gif
QUOTE(Daidute @ 2008 09 30, 20:01)
Labas, vairuotojos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O aš jau antrą rytą važiuodama bambu  lotuliukas.gif. Vis susitaikome su tokiu diedu važiuoti kartu, doh.gif  važiuoja 30 - 35 km greičiu, doh.gif  per vidurį gatvės.  doh.gif Suprasčiau su ženklu 70 - 90 ar žaliu lapu, bet nieko nėra užklijuoto. schmoll.gif  Šiandien jau neištvėriau, aplenkiau, tai vyras juokėsi, kad kiek čia senai pati taip važiavai. Nu važiavau, bet nekliudžiau važiuoti kitiems. Ką Jūs, mielosios, darote tokiais atvejais?

tai zinoma pralenkiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 30, 21:01)
O aš jau antrą rytą važiuodama bambu  lotuliukas.gif. Vis susitaikome su tokiu diedu važiuoti kartu, doh.gif  važiuoja 30 - 35 km greičiu, doh.gif  per vidurį gatvės.  doh.gif  Ką Jūs, mielosios, darote tokiais atvejais?

Jei turiu laiko, man kartais patinka pavažiuot galiuką paskui tokį ir pastebėt paspėliojant, ko jis ten miega ax.gif biggrin.gif
Kaip tik šiandien iš darbo taip iš įdomumo važiavau paskui šliaužiantį apynaujį BMV, kurį vairavo gana jaunas tokis vyrukas, šalia merginą pasitupdęs bigsmile.gif Nu laabai man buvo įdomu, ko jis taip ir kiek ilgai. Numeriai lietuviški, telefonu nekalba, sukt nežada (važiavo vidurine juosta)... Apvažiavau, pasirodo, mergina dažosi, todėl ją ir reikėjo lygiai atsargiai, nepurtant vežt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 30 rugsėjo 2008 - 22:51
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 30, 22:51)
/// Apvažiavau, pasirodo, mergina dažosi, todėl ją ir reikėjo lygiai atsargiai,  nepurtant vežt  bigsmile.gif

labas rytas biggrin.gif na bet kokiu gi situacijiu nebuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti