Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 30, 23:51)
Jei turiu laiko, man kartais patinka pavažiuot galiuką paskui tokį ir pastebėt paspėliojant, ko jis ten miega ax.gif  biggrin.gif
Kaip tik šiandien iš darbo taip iš įdomumo važiavau paskui šliaužiantį apynaujį BMV, kurį vairavo gana jaunas tokis vyrukas, šalia merginą pasitupdęs bigsmile.gif  Nu laabai man buvo įdomu, ko jis taip ir kiek ilgai. Numeriai lietuviški, telefonu nekalba, sukt nežada (važiavo vidurine juosta)... Apvažiavau, pasirodo, mergina dažosi, todėl ją ir reikėjo lygiai atsargiai,  nepurtant vežt  bigsmile.gif

thumbup.gif biggrin.gif as tai dar tokiu nelenkiu biggrin.gif slenku paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
labos mirksiukas.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2008 10 01, 00:51)
Jei turiu laiko, man kartais patinka pavažiuot galiuką paskui tokį ir pastebėt paspėliojant, ko jis ten miega ax.gif  biggrin.gif
Kaip tik šiandien iš darbo taip iš įdomumo važiavau paskui šliaužiantį apynaujį BMV, kurį vairavo gana jaunas tokis vyrukas, šalia merginą pasitupdęs bigsmile.gif  Nu laabai man buvo įdomu, ko jis taip ir kiek ilgai. Numeriai lietuviški, telefonu nekalba, sukt nežada (važiavo vidurine juosta)... Apvažiavau, pasirodo, mergina dažosi, todėl ją ir reikėjo lygiai atsargiai,  nepurtant vežt  bigsmile.gif

aplenkiu ir as jei tik galimybe yra ax.gif teko ir man karta paskui bmw vilktis, bet tas ne tik kad letai vaziavo bet dar ir "plaukiojo"tarp juostu( gatve tuscia buvo ) tai pirmai galvojau gal girtas uz vairo bo labai jau neprognzuojamai jis ten varinejo, tai kuri laika bijojau lenkt , bet po kiek laiko aplenkiu, pasiziuriu i ta masina, o ten sedi sau vairuotojas mobiliakiu zaidzia doh.gif
Atsakyti
As tai daznai pastebiu, kad visokie apynaujai bmw ir kiti is tos pacios operos megsta gatves slifuot letai. Juk reikia pasirodyt, saligatviais einancias mergas apziuret doh.gif O lenkiu tai visus is eiles, kas tik nors kiek leciau vaziuoja ir mane nervuoja blush2.gif Kartais net ir be dideles butinybes, bet labai patinka po juostas nardyt ax.gif Tik aisku stengiuosi niekam netrukdyt. Siaip jau manau, kad ant manes tikrai labai retai kas nors pasako 'boba uz vairo".
O mano bendradarbis tai turi teorija, kad visos masinos, kuriu numeryje antra raide yra z, vaziuoja neprognozuojamai ir jis visas jas turi aplenkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 01, 10:35)
1. As tai daznai pastebiu, kad visokie apynaujai bmw ir kiti is tos pacios operos megsta gatves slifuot letai.
2. O mano bendradarbis tai turi teorija, kad visos masinos, kuriu numeryje antra raide yra z, vaziuoja neprognozuojamai ir jis visas jas turi aplenkt doh.gif

1. Istikruju esu pastebejusi,kad "BACHURIUKAI" su bmw vazineja taip lyg kelias butu jo nuosavybe doh.gif doh.gif Tokie ir sudaro bloga nuomone apie "visus bmw vairuotojus". Nors pati su bmw vaziuoju ir dar su lapu,tai mane lenkia is tolo jauciu visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
2. visiska nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 01, 12:22)
1. Istikruju esu pastebejusi,kad "BACHURIUKAI" su bmw vazineja taip lyg kelias butu jo nuosavybe  doh.gif  doh.gif  Tokie ir sudaro bloga nuomone apie "visus bmw vairuotojus". Nors pati su bmw vaziuoju ir dar su lapu,tai mane lenkia is tolo jauciu visi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as dar cia mersus priskirciau (lai neisizeidzia tos kurios vairuoja bmw ir mersus 4u.gif ) ....is tiesu kai pasiziuri kaip jie vazineja, tai atrodo kad jie mano kad tai ju kelias ir visi kiti cia niekas blink.gif net nezinau ar cia tik man tenka susidurti su tokiais kurie privercia garsiai nusikeikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 01, 11:28)
as dar cia mersus priskirciau (lai neisizeidzia tos kurios vairuoja bmw ir mersus  4u.gif ) ....is tiesu kai pasiziuri kaip jie vazineja, tai atrodo kad jie mano kad tai ju kelias ir visi kiti cia niekas  blink.gif net nezinau ar cia tik man tenka susidurti su tokiais kurie privercia garsiai nusikeikti  blush2.gif

Tai cia ne apie moteras biggrin.gif O jie gi "Sustrekai" gi su bmw,tik nesuprantu ko cia pustis,juk tu bmw'u pilni keliai ir pakeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 01, 10:35)
As tai daznai pastebiu, kad visokie apynaujai bmw ir kiti is tos pacios operos megsta gatves slifuot letai. Juk reikia pasirodyt, saligatviais einancias mergas apziuret doh.gif  O lenkiu tai visus is eiles, kas tik nors kiek leciau vaziuoja ir mane nervuoja blush2.gif  Kartais net ir be dideles butinybes, bet labai patinka po juostas nardyt ax.gif  Tik aisku stengiuosi niekam netrukdyt. Siaip jau manau, kad ant manes tikrai labai retai kas nors pasako 'boba uz vairo".
O mano bendradarbis tai turi teorija, kad visos masinos, kuriu numeryje antra raide yra z, vaziuoja neprognozuojamai ir jis visas jas turi aplenkt :oh

dar tokios nesamones neesu girdejus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 01, 14:53)
dar tokios nesamones neesu girdejus lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nesenai užmačiau jūsų temą, norėčiau ir aš prisijungti smile.gif vairuoju nuo 2008.05.27d. bet nuo pat tos dienos vairuoju kasdien ir visur, kur reikia..
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 10 02, 09:18)
labas rytas  4u.gif
nesenai užmačiau jūsų temą, norėčiau ir aš prisijungti smile.gif vairuoju nuo 2008.05.27d.  bet nuo pat tos dienos vairuoju kasdien ir visur, kur reikia..

sveika prisijungusi prie mūsų mirksiukas.gif į sąrašiukau jau įtraukiau ir tave smile.gif labai smagu skaityti, kad vairo nepaleidi nuo pat pirmos dienos thumbup.gif

smagaus pasiplepėjimo pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 10 02, 09:18)
labas rytas  4u.gif
nesenai užmačiau jūsų temą, norėčiau ir aš prisijungti smile.gif vairuoju nuo 2008.05.27d.  bet nuo pat tos dienos vairuoju kasdien ir visur, kur reikia..

sveika prisijungus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
A tai kad mane irasytumete,reik data parasyti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti