Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

Sveikos merginos, 4u.gif
pamaciau, kad baigesi musu tema apie Anytas tad nusprendziau ja pratesti. Jug kartais labai reikia tiesiog issipasakoti. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Nieko blogo, nieko gero negaliu pasakyt apie anyta.
Atsakyti
Na as kol kas geru zodziu jos mineti negaliu. Nesu konfliktiskas zmogus ir niekada nesu jai pasakius blogo zodzio, visada ramiai isklausydavau isakymu ir ramiai priimdavau pamokymus. Kuri laika net laikiau puikiu zmogumi, kol ji nepradejo kedziu i mus svaidyti ir mane keksem ir nevalom vadinti.... Gal ir nebuvau pedantiska, bet kad nesistengiau ji tikrai negali sakyti. Net verkdavau savajam ant peties, kai ji eilini karta skusdavosi, kad per ilgai puodukas buvo neplautas.... As visko vienu metu speti negaliu. Dabar dziaugiames abu issikraute is jo namu.
Taigi.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 09 17, 15:19)
Na as kol kas geru zodziu jos mineti negaliu. Nesu konfliktiskas zmogus ir niekada nesu jai pasakius blogo zodzio, visada ramiai isklausydavau isakymu ir ramiai priimdavau pamokymus. Kuri laika net laikiau puikiu zmogumi, kol ji nepradejo kedziu i mus svaidyti ir mane keksem ir nevalom vadinti.... Gal ir nebuvau pedantiska, bet kad nesistengiau ji tikrai negali sakyti. Net verkdavau savajam ant peties, kai ji eilini karta skusdavosi, kad per ilgai puodukas buvo neplautas.... As visko vienu metu speti negaliu. Dabar dziaugiames abu issikraute is jo namu.
Taigi....  blush2.gif  ax.gif

puodukas gales but neplautas dar ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 09 17, 15:19)
Taigi....  blush2.gif  ax.gif

Nu nieko sau doh.gif kaip buna... blink.gif
Nors su savaja irgi konfliktavau smarkiai (net pabegom i kita sali nuo jos perdetos globos smile.gif ), bet tai tokiu dalyku kaip pas jusiske, net neisivaizdavau esant... Tik issikrauscius is jos namu (o kartu pragyvenom 4 metus), galiu pripazinti pati sau, kad ji yra tikrai rupestingas ir labai geros sirdies zmogutis, tik, aisku, savotiskas (o kuris gi mes be nuodemes ax.gif )...
Bet jei reiktu grizti ir kartu vel gyventi tai schmoll.gif nesutikciau .... Nes labai susigadino tie grazus santykiai tarp musu doh.gif
Atsakyti
na i mane ir kedziu nesvaidau, bet jau tas jos kisimasis visur ir landumas ir visos kitos nesamones baigia per gerkle islyst doh.gif o atrodo ir atskira virtuve ir san. mazgas
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 17, 17:07)
puodukas gales but neplautas dar ilgiau biggrin.gif

O tu ar tikrai visada visada indus plauni iskart pavalgius? Visada visada? biggrin.gif blink.gif Netikiu smile.gif
Parinkau pati paprasciausia atveji, nes ju buvo visokiu. Nesu pedante ir man tikrai neskauda, jeigu tas puodukas pastoves truputi ilgiau neplautas, tame as nematau bedos ir nesuprantu, kodel reiktu matyti... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 09 18, 12:38)
O tu ar tikrai visada visada indus plauni iskart pavalgius? Visada visada? biggrin.gif  blink.gif Netikiu smile.gif
Parinkau pati paprasciausia atveji, nes ju buvo visokiu. Nesu pedante ir man tikrai neskauda, jeigu tas puodukas pastoves truputi ilgiau neplautas, tame as nematau bedos ir nesuprantu, kodel reiktu matyti...  blush2.gif  g.gif

Žinau atvirkštinį variantą, kai marti parėjusi namo randa anytos nesuplautus ir pridžiūvusius indus. O norint pasigaminti valgyti reikia puodus prasigremžti, nes švarių indų nėra. O anytai juk nieko nepasakysi.

Mano mama taip pat tokį malonumą kadaise turėjo. Atvažiuoja su mano tėvu į kaimą (į anytos namus) ir atsiveža produktų, kad galėtų savo šeimai pietus pagaminti ir uošviams dar išvažiuojant palikti. Vasarą vykdavo metinis skalbimas (nešvarūs drabužiai renkami visus metus ir metami ant aukšto). Tad savaitė atostogų pas anytą atrodė maždaug taip: 1 diena purvinų drabužių ir skalbinių rinkimas nuo visų kampų, pečių ir palėpių, mirkymas spec. milteliuose, dulkių ir voratinklių valymas, grindų ir palovių gremžimas, čiužinių dulkinimas. 2 diena: skalbimas (mašina ir rankomis) 3 ir 4 diena skalbinių džiovinimas, 5 diena: skalbinių lyginimas ir dėliojimas į anytos spintą. Per tą laiką reikia ir valgyti pasidaryti ir papildomus darbus nudirbti. O anyta tik sėdi ant sofos ir šypsosi, kokia tu martele gera. Kaip jums tai patinka, o jūs skundžiatės.

O jeigu rimtai, tai mano anyta netokia kaip mano mama, bet kita vertus nėra piktybinė zirzeklė bei gerbia mūsų sprendimus.
Atsakyti
Taip... lotuliukas.gif blink.gif g.gif Yra pasaulyje visko, bet kiekvienam sava beda didziausia ax.gif smile.gif
Dabar kai nuo issikraustymo praejo mazdaug menuo laiko ir mes ganetinai pailsejom nuo jos, galiu jau pasakyti, kad tie metai nepraejo be pasekmiu. Geru ir blogu. Tapau irzlesne, labiau priekabi del smulkmenu, labiau priekaistauju saviskiam del svaros,pastoviai isitempusi, ka zmones pasakys, kad mes po darbo veliau gyztam, kad namuose ziuredami filma alaus ar kokio kokteilio atsigeriam, snekam garsiai, pagaliau kad mylimes.... Del viso to pas anyta turedavom problemu kasdien. I pabaiga net namo gryzdavom ant pirstu galiuku, nes juk moteris pirmos grupes invalide, serga, o tik paskui suvokem kad nuo pirmos akimirkos leidom jai mums ant sprando uzsikarti ir patogiai isitaisyti..... g.gif schmoll.gif
O geros... pradejau labiau vertinti tai, ka turiu-laisve. smile.gif Nes ten jauciausi kaip kalejime, o turejau vadinti namais.
Atsakyti
O as anytos neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tofifi @ 2008 09 19, 19:35)
O as anytos neturiu  unsure.gif

Ir aš nebeturiu smile.gif Yra kažkur, bet mano mintyse jau nebe. Po visko, ką padarė niekada gyvenime jai neatleisiu.
Atsakyti
Anyta-velnio pramanyta
Apie savo jei viska surasyt noreciau kazin ar nakties uztektu.Bendraut bendrauju,bet ajajajaj kiek visko buvo.Labiausiai mane izeide-sukrete ir ko niekada nepamirsiu,kad ji palinkejo mums susilaukt nesveiko leliuko.
As savo vaikui to linket negaleciau
Negaleciau niekam
Atsakyti