Ir papliurpiam abi kartu-kiekviena apie savo gyvenimą-man labai įdomūs jos pasakojimai.Tiesiog nuoširdus,teisingas žmogus,kurio pasiilgstu ir kuriam linkiu visko,kas geriausia.
O mano anyta-liuks moteriškė-kaimo žmogelis,daug vargo mačius,pati viena 4 vaikus gražiai išauginus,išauklėjus.Žinau,kad ji labai mane myli ir visada palaikys-ne auksinis jos sūnus,mano vyras-ir jinai savo sūnelio niekad negina.Visad už mane-aš jai geriausia martelė
Ir papliurpiam abi kartu-kiekviena apie savo gyvenimą-man labai įdomūs jos pasakojimai.Tiesiog nuoširdus,teisingas žmogus,kurio pasiilgstu ir kuriam linkiu visko,kas geriausia.
QUOTE(lututė @ 2009 04 24, 16:01)
O mano anyta-liuks moteriškė-kaimo žmogelis,daug vargo mačius,pati viena 4 vaikus gražiai išauginus,išauklėjus.Žinau,kad ji labai mane myli ir visada palaikys-ne auksinis jos sūnus,mano vyras-ir jinai savo sūnelio niekad negina.Visad už mane-aš jai geriausia martelė
Vajej, iš tikrųjų kaip smagu skaityti tokius post'us apie anytą
QUOTE(lututė @ 2009 04 24, 16:01)
Kaip šaunu
Aš pradžioj su anyta buvom kaip geros dragės, kol vieną kartą labai labai mane įskaudino. Sutariam mes ir dabar, bet artima taip kaip anksčiau jau nebūsiu
O musu su anyta santykiai geri. As negaliu pasakyti kad mes artimos drauges, bet pagarba viena kitai tikrai egzistuoja.
Sveikos merginos
Prisijungsiu ir aš į pokalbius apie anytas
Manoji yra nuostabus žmogus, esu labai laiminga, kad ją pažinau. Mes su vyru bendraujam nuo mokyklos laikų, tai galima sakyti kad visa paauglystė praėjo augant mamos , o kartu ir anytos globoje . Esu labai dėkinga jai už tai kokia dabar esu, jaučiu pagarba ir labai didžiuojuosi ja.
Prisijungsiu ir aš į pokalbius apie anytas
Manoji yra nuostabus žmogus, esu labai laiminga, kad ją pažinau. Mes su vyru bendraujam nuo mokyklos laikų, tai galima sakyti kad visa paauglystė praėjo augant mamos , o kartu ir anytos globoje . Esu labai dėkinga jai už tai kokia dabar esu, jaučiu pagarba ir labai didžiuojuosi ja.
QUOTE(marinatas @ 2009 04 22, 18:05)
aš irgi kartais savo MB iškeliu kokią pavydo sceną, kai "radnia" (giminė) per daug, mano manymu, visko iš jo užsimano... aš šiaip esu gana savarankiška ir viską galiu, jei reikia, pasidaryt pati viena arba suorganizuot, kad kas padarytų, bet man taip pat malonu, kad manimi kas pasirūpintų, arba kad už mane ką suorganizuotų, o dažnai susiklosto taip, kad aš mudviejų ūkio reikalus turiu spręsti viena, nes jis tuo metu turi rūpintis dažnai labai elementariais savo šeimos reikalais. nesakau, kad saviems nereikia padėti, bet kartais tas pagalbos poreikis darosi toks piktybinis 
Va, va, pas mus tas pats. Aš irgi savarankiška moteriškė, bet kartais nervas paima, kai pati pasiruošusi kalnus nuversti, o MB tuo metu vežioja savo mamą po parduotuves, kirpyklas ir drauges. Arba jau susiplanuojam, ką veiksim savaitgalį abu, tai ji jau skambina, kad jai reikia ten kokius stalus sustumdyti ar kėdes sunešiot. Nu ... , tai yra uošvis, jo tegul ir prašo. Nesuprantu.
Man anyta geriausia, kai mes viena nuo kitos toli ir retai tesusimatom
Tada ir santykiai puikus ir viskas ok
Tada ir santykiai puikus ir viskas ok
Kai buvau gimdymo namuose, dar karta isitikinau, kad mano anyta nuostabus zmogus, labai rupestingas. Drasiai galiu ja vadint antra mama. Nematau joje svetimo zmogaus
kaip smagu skaityti, kad yra geru, supratingu anytu...
Deja, man nepasiseke
Nepatinku as jai, ir uz akiu kalba negraziai, svetimi zmones pasako
Nors i akis tai sypsos...
Deja, man nepasiseke
QUOTE(wilija7 @ 2009 04 25, 10:22)
kaip smagu skaityti, kad yra geru, supratingu anytu...
Deja, man nepasiseke
Nors i akis tai sypsos...
Deja, man nepasiseke
Atrodo apie manaja rasytumet
Nekreipkit demesio, tegu kalba. Kaip sakoma karavanas vaziuoja sunes loja
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.