Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Samira @ 2008 09 18, 13:59)
Žinau atvirkštinį variantą, kai marti parėjusi namo randa anytos nesuplautus ir pridžiūvusius indus. O norint pasigaminti valgyti reikia puodus prasigremžti, nes švarių indų nėra. O anytai juk nieko nepasakysi. 

Mano mama taip pat tokį malonumą kadaise turėjo. Atvažiuoja su mano tėvu į kaimą (į anytos namus) ir atsiveža produktų, kad galėtų savo šeimai pietus pagaminti ir uošviams dar išvažiuojant palikti. Vasarą vykdavo metinis skalbimas (nešvarūs drabužiai renkami visus metus ir metami ant aukšto). Tad savaitė atostogų pas anytą atrodė maždaug taip: 1 diena purvinų drabužių ir skalbinių rinkimas nuo visų kampų, pečių ir palėpių, mirkymas spec. milteliuose, dulkių ir voratinklių valymas, grindų ir palovių gremžimas, čiužinių dulkinimas. 2 diena: skalbimas (mašina ir rankomis) 3 ir 4 diena skalbinių džiovinimas, 5 diena: skalbinių lyginimas ir dėliojimas į anytos spintą. Per tą laiką reikia ir valgyti pasidaryti ir papildomus darbus nudirbti. O anyta tik sėdi ant sofos ir šypsosi, kokia tu martele gera. Kaip jums tai patinka, o jūs skundžiatės.

O jeigu rimtai, tai mano anyta netokia kaip mano mama, bet kita vertus nėra piktybinė zirzeklė bei gerbia mūsų sprendimus.

O kas is tu indu valge?- jei patys jaunavedziai- tai tegu patys ir plauna. O jei anyta- tai jau jos asmeninis reikalas, kad lekstes plaus. Nors ir po metu rolleyes.gif
O kas vercia vaziuot i ta kaima skalbiniu skalbt? Nesuprantu.
Jei nepatinka(o as manau, kad ne) tai ko ten svetimus rubus plaut, lygint?
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 09 18, 12:38)
O tu ar tikrai visada visada indus plauni iskart pavalgius? Visada visada? biggrin.gif  blink.gif Netikiu smile.gif
Parinkau pati paprasciausia atveji, nes ju buvo visokiu. Nesu pedante ir man tikrai neskauda, jeigu tas puodukas pastoves truputi ilgiau neplautas, tame as nematau bedos ir nesuprantu, kodel reiktu matyti...  blush2.gif  g.gif

kai gyveni viena, puodeliai gali buti neplauti ir niekas neprikaisioja biggrin.gif
Atsakyti
Negyvenau su anyta ir duok dieve netektu tokio pragaro gyventi,,,bet patyriau daug kanciu,daug asaru-per ''mylima''anyta.
Dabar galiu atsipusti nes nebendrauju -nenoriu as jos akyse matyti ir siek tiek dusele atsigauna nuo jos,ir tikiuosi nebeteks jos pamatyti.
Galiu tik vienu zodziu dabar pasakyti nekenciu as jos.
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2008 09 20, 00:06)
Anyta-velnio pramanyta
Apie savo jei viska surasyt noreciau kazin ar nakties uztektu.Bendraut bendrauju,bet ajajajaj kiek visko buvo.Labiausiai mane izeide-sukrete ir ko niekada nepamirsiu,kad ji palinkejo mums susilaukt nesveiko leliuko.
As savo vaikui to linket negaleciau
Negaleciau niekam

Ji nesuvokia, kad to linki ir savo vaikui, ne tik tau. Nesuprantu, iš kur žmonėse tiek pykčio, neapykantos? Kartais pagalvoju - negi ir aš tokia savo marčiai būsiu ir tuo pačiu sūnų skaudinsiu? Nenoriu aš taip.
Mano anyta irgi labai stengėsi, kad dukrytė negimtų. verysad.gif
Atsakyti
Oi kokia tu slykscia anyta turi April-Aries doh.gif verysad.gif kaip jai liezuvis apsivercia to linketi,,,o as turiu ne ka geresne ji savo vaikams isvis linki viso kas blogiausia-prakeikia ir sake kad jums niekada nesisektu tai mano vyrui ir jo broliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 21, 14:05)
Oi kokia tu slykscia anyta turi April-Aries doh.gif  verysad.gif kaip jai liezuvis apsivercia to linketi,,,o as turiu ne ka geresne ji savo vaikams isvis linki viso kas blogiausia-prakeikia ir sake kad jums niekada nesisektu tai mano vyrui ir jo broliui doh.gif

Taip,ne kokia anyta,bet bendraut vistiek turiu vis delto ji mano MB mama,ir dabar as jai vos ne a la geriausia martele.Baisu ko tik gyvenime nebuna.Manajai isvis nera geru marciu,visos atsieme savo dozes
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 09 20, 00:34)
O kas is tu indu valge?- jei patys jaunavedziai- tai tegu patys ir plauna. O jei anyta- tai jau jos asmeninis reikalas, kad lekstes plaus. Nors ir po metu rolleyes.gif
O kas vercia vaziuot i ta kaima skalbiniu skalbt? Nesuprantu.
Jei nepatinka(o as manau, kad ne) tai ko ten svetimus rubus plaut,  lygint?

Skaityk įdėmiau, marti plauna anytos indus, nes nėra iš ko valgyti. Jos gyvena kartu ir anyta ima visus indus iš eilės kol švarių nelieka.

O dėl anytos skalbinių skalbimo, tai anksčiau žmonės kitaip pareigą uošviams suvokdavo. Mano abu tėvai važiuodavo į kaimus tėvams padėti ir to net nekvescionavo. Laikė tai savaime suprantamu dalyku. Be to tai buvo mano tėvo idėja, nes jam gaila buvo savo nevalos mamos.

Pasiskaitau, kokios žiaurios jūsų anytos. Užuojauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 21 rugsėjo 2008 - 18:45
neduok dieve gyventi sukūrus savo šeimą nei su uošviais, nei su tėvais, kad ir kokie geri jie būtų ax.gif Pati su anyta negyvenau, gal todėl mūsų santykiai yra geri g.gif Ji nesikiša į mūsų šeimą, mes - į jos ir puiku, pasimatom retakrčiais, retkarčiais pasišnekame telefonu ir to užtenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 09 21, 20:44)
Skaityk įdėmiau, marti plauna anytos indus, nes nėra iš ko valgyti. Jos gyvena kartu ir anyta ima visus indus iš eilės kol švarių nelieka.

O dėl anytos skalbinių skalbimo, tai anksčiau žmonės kitaip pareigą uošviams suvokdavo. Mano abu tėvai važiuodavo į kaimus tėvams padėti ir to net nekvescionavo. Laikė tai savaime suprantamu dalyku. Be to tai buvo mano tėvo idėja, nes jam gaila buvo savo nevalos mamos.
Pasiskaitau, kokios žiaurios jūsų anytos. Užuojauta.

Atsidalinkit indus.
Jei man butu sunku plauti svetimus indus neplauciau.

Nezinau tokiu tradiciju senu, bet siems laikams tai skamba kaip nesamone. Vis delto nezinau, kodel jus is karto nepasakot savo tevams ir vyro tevams- esat suauge zmones, esat pora. T.y. jusu yra kita buitis, kitas gyvenimas... Jus esat priklausomi vienas nuo kito, o jei bendravimo nekeis tos anytos, ar tos mamos, tai bendravimo gali visai nelikti. Ir labai kvaila bendravima nustumti i plaunamu puoduku lygi. Istikruju skaudu. Skaudu, kad tenka taip vat trintis svetimuose namuose...ir griauti savaji vyro ir zmonos gyvenimo intymuma,privatuma ir buities grozi. Netgi puodu sveitima.
Aisku, turedama omeny nekuriuos zmones is savo aplinkos suprantu, kad gali tekti kam nors tooookia anyta... Bet yra galimybe apsiriboti.

Atsakyti
Kartais atsiribojimas baigiasi savotišku šantažu. Pavyzdžiui, neįvykdžius vienos jos užgaidos, anyta kelioms dienoms dingo. Išvyko nesakiusi kur, visi ieškojo, pergyveno, o ji pas dukrelę svečiavosi, telefoną išjungusi. Kiek nervų kainavo, o ji tuo mėgavosi. doh.gif
Atsakyti
keistos anytos is ties. Aciudie, kad as sunu neturiu, tai nebusiu bjauri anyta.

Mano anyta nesipainioja man po kojom, kaip ir as jai. biggrin.gif Ryt vyro gimtadienis, o ji jau siandien ji pasveikino ax.gif , t.y viena diena anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 09 21, 23:24)
Kartais atsiribojimas baigiasi savotišku šantažu. Pavyzdžiui, neįvykdžius vienos jos užgaidos, anyta kelioms dienoms dingo. Išvyko nesakiusi kur, visi ieškojo, pergyveno, o ji pas dukrelę svečiavosi, telefoną išjungusi. Kiek nervų kainavo, o ji tuo mėgavosi.  doh.gif

O, geras!!! Bet neturi ji ko veikti. Kita syki pradekit jaudintis po 3 dienu.
Gal istikruju, beda ne tame, kad jos anytos, o tame, kad joms truksta sirdziai mielos veiklos.
Kokie hobi anytu?
Atsakyti