Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(laureta @ 2008 09 26, 00:45)
Pakeisti save ir pamegti anyta, kuri nemegsta marcios? Manau neverta net diskutuoti tokia tema. bent is saves praktikos galiu pasakyti, kad jeigu anyta elgiasi netaktiskai, nederamai ar dar kaip nors kitaip, as nesielgsiu, nes man taip tiesiog nepatogu, galop net geda.

Vat kad situos zodzius girdetu anytos... pradeti nuo saves.

Na, galiu paguosti. Tu tapsi uošve. Tačiau tai tas pat... Matai, lengva kalbėti, sunkiau padaryti. Galiu tave patikinti, kad idealia netapsi. Tik tiek. Ar tu nori širdingai bendrauti su savo mergaitėmis - nežinau. Tačiau labai gali būti, kad jų vyrai bus tokie, kokių tu net sapne nesapnavai. Man eilę metų anyta irgi buvo sunkiai suvokiama.. Todėl ir sakau, kad viskas tik nuo mūsų pačių suvokimo ir priklauso. Mes lengvai teisiam kitus žmones (ypač - vyresnius), kol neatsistojam į jų vietą. Kažkada tai vadindavo kartų konfliktu, dabar - nežinau kaip. Bet teisti kitą yra lengviausia. o save - sunkiausia. Nesutinki?

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 26, 01:08)
Na, galiu paguosti. Tu tapsi uošve. Tačiau tai tas pat... Matai, lengva kalbėti, sunkiau padaryti. Galiu tave patikinti, kad idealia netapsi. Tik tiek. Ar tu nori širdingai bendrauti su savo mergaitėmis - nežinau. Tačiau labai gali būti, kad jų vyrai bus tokie, kokių tu net sapne nesapnavai. Man eilę metų anyta irgi buvo sunkiai suvokiama.. Todėl ir sakau, kad viskas tik nuo mūsų pačių suvokimo ir priklauso. Mes lengvai teisiam kitus žmones (ypač - vyresnius), kol neatsistojam į jų vietą. Kažkada tai vadindavo kartų konfliktu, dabar - nežinau kaip. Bet teisti kitą yra lengviausia. o save - sunkiausia. Nesutinki?

Na jeigu istekes tai tapsiu oficialia uosve, kitu atveju busiu neoficiali hihihi.gif As apie tai negalvoju dar. Toli. Ideali nesu dabar, todel apie idealuma negali buti ir kalbos. Savo mergaitems vyru tikrai nerinksiu. I mano pareigas tai neieina. Jos gyvens su savo isrinktaisiais, ne as. Ir galiu patikinti, kad negyvens ir su tevais. nes cia nepriimta. Be to kitoks bendravimas tarp seimu. Ir man jis priimtinas.
Negaliu pasakyti, kad su buvusia anyta buvom priesais. Isties santykiai buvo normalus iki tol, kol neprasitariau apie skyrybas... Kartų konflikto negali buti, nes as nebegyvenu ten, kur pastoviai "kariaujama" smile.gif Teisti zmogu lengviausia. O pati apie save susimastai forume kai rasai?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 26, 01:57)
Kartų konflikto negali buti, nes as nebegyvenu ten, kur pastoviai "kariaujama"  smile.gif Teisti zmogu lengviausia.

Kur begyventum - nuo savęs nepabėgsi. Kaip ir kur priimtina - sprendžiam tik mes patys.
QUOTE(laureta @ 2008 09 26, 01:57)
O pati apie save susimastai forume kai rasai?

Na jeigu istekes tai tapsiu oficialia uosve, kitu atveju busiu neoficiali hihihi.gif As apie tai negalvoju dar. Toli. Ideali nesu dabar, todel apie idealuma negali buti ir kalbos. Savo mergaitems vyru tikrai nerinksiu. I mano pareigas tai neieina. Jos gyvens su savo isrinktaisiais, ne as. Ir galiu patikinti, kad negyvens ir su tevais. nes cia nepriimta. Be to kitoks bendravimas tarp seimu. Ir man jis priimtinas.
Negaliu pasakyti, kad su buvusia anyta buvom priesais. Isties santykiai buvo normalus iki tol, kol neprasitariau apie skyrybas...

Visada tik apie save ir mąstau smile.gif Rašau iš asmeninių perspektyvų. Mano dukra didelė. Juk pati matai. Oficialumas čia neturi jokios įtakos. Aš esu liberali. Bent jau savo dukrai. Tačiau man labai norėtųs, kad spyglių ji pririnktų kuo mažiau. Patirtis rodo, kur ji gali ant jų užlipti. Anytos dažnai irgi mato tuos spyglius. Tik marčios dar yra jaunos...

Tačiau aš puikiai suvokiu, kad dukra rinks SAVUOSIUS SPYGLIUS. Ir nieko čia nepakeisi. Su būsimąja anyta kol kas ji sugyvena puikiai. Tai teikia vilties, kad neauklėjau jos blogai (tai rašau kiek žaismingai, nes šioje temoje buvo užsiminta apie gerą ir blogą auklėjimą tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 26, 02:39)
Kur begyventum - nuo savęs nepabėgsi. Kaip ir kur priimtina - sprendžiam tik mes patys.

Visada tik apie save ir mąstau smile.gif  Rašau iš asmeninių perspektyvų. Mano dukra didelė. Juk pati matai. Oficialumas čia neturi jokios įtakos. Aš esu liberali. Bent jau savo dukrai. Tačiau man labai norėtųs, kad spyglių ji pririnktų kuo mažiau. Patirtis rodo, kur ji gali ant jų užlipti. Anytos dažnai irgi mato tuos spyglius. Tik marčios dar yra jaunos...

Tačiau aš puikiai suvokiu, kad dukra rinks SAVUOSIUS SPYGLIUS. Ir nieko čia nepakeisi. Su būsimąja anyta kol kas ji sugyvena puikiai. Tai teikia vilties, kad neauklėjau jos blogai (tai rašau kiek žaismingai, nes šioje temoje buvo užsiminta apie gerą ir blogą auklėjimą  tongue.gif )

sutinku, kad nuo saves nepabegsi, bet skirtumas yra tarp ko gyveni smile.gif

Oficialuma kaip uosves as turejau toki - santuokoje ar susidejus gyvens mano mergaites.

Tavo dukrai pasiseke su busimaja anyta. Tik vat kas bus jeigu, tarkim, tavo dukte neitiks anytai veliau? As linkiu kad santykiai tarp marcios ir anytos klostytusi kuo puikiausi kaip besusiklostytu vaiku gyvenimai.

Gera ir bloga auklejima mes suprantame skirtingai. Net neverta diskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 09 26, 00:11)
O tai ko vaiką į darželį vedi, jei pati nedirbi? Na ne mano reikalas, bet?

tikrai ne jūsų blink.gif ir čia ne ta tema. Ir dar pasidomėkite darželių situacija Vilniuje. Ir nemanote, kad vaiką reikia pratinti prie darželio po truputį, o ne įmesti pirmą dieną visai dienai rėkiantį? Galite neatsakyti. smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie tu moteru kurios turi ne kokias anytas.as irgi turiu labai jau slykscia anyta kuri gal butu ir gera ir pakenciame jei ne alkoholis verysad.gif ,seip gaila zmogaus.....
Kai bendravau tai ji pati pirmutine kuri pamokins pabres kas jai nepatinka,ir labai norejo kad soktume pagal jos dudele bet ne as ne toks zmogus kad taip dgyvenciau....
Idealiu vyru g.gif man irgi pasidare labai jau smalsu o tokiu yra?
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 09 26, 10:46)
tikrai ne jūsų  blink.gif ir čia ne ta tema. Ir dar pasidomėkite darželių situacija Vilniuje. Ir nemanote, kad vaiką reikia pratinti prie darželio po truputį, o ne įmesti pirmą dieną visai dienai rėkiantį? Galite neatsakyti.  smile.gif

Tai ir neatsakysiu tongue.gif Galėjai ir tu neatsakyti, nebūtina gi. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 26, 12:44)

Idealiu vyru g.gif man irgi pasidare labai jau smalsu o tokiu yra?

Nėra, visi turime trūkumų. Yra tik gerų vyrų. O idealių moterų yra?
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 09 26, 09:48)
Nėra, visi turime trūkumų. Yra tik gerų vyrų. O idealių moterų yra?

Tai juk ankstesnese zinutese rasei kad tavo vyras idealus mirksiukas.gif ,o geru vyru aisku yra,,,,,
Idealiu moteru nera,aplamai nei vyru,nei moteru,nei seimu---idealiu NERA!!!!
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 25, 14:35)
Jūs žiūrite tik iš savo varpinės. Pabandykite pažvelgti į save anytos akimis:

o kam? Man svarbu, kad man ir mano seimai butu gerai, todel as ziuriu ( ir turiu ziureti) is savo puses. Nes koks skirtumas, jeigu kitiems bus gerai, o man ne?

Atsisakyti bendravimo su marčia ar žentu yra beveik neįmanoma, nes tai daugeliu atvejų, reikštų ir atsisakyti bendravimo su savo vaiku.

Tai jeigu negali atsiriboti, tegul keicia elgesi, kad kiti neatsiribotu.
Jeigu zmogus man yra svarbus, as kiek sugebu stengiuosi prie jo taikytis.

Nejaugi nesat dėkinga anytai už vyrą? Ar ir vyru skundžiatės?

o uz ka as jai tureciau buti dekinga? Augino ji ne man, o todel kad norejo vaiku, norejo save kaip motina realizuoti - lygiai taip pat ir as auginu savo vaikus, nes noriu, o ne todel kad kazkas uz tai man bus ( ar turetu buti) dekingas.
O kaip isauklejo vyra as isklotiniu jai neteikiu. Jeigu paklausia is musu sasmeninio gyvenimo, tai kelias zodziais ( kaip imanoma trumpiau) atsakau. O be to, jinai nera akla - pastebi vyro elgesi.
QUOTE(namiseda @ 2008 09 25, 16:22)
Taip,tikra tiesa drinks_cheers.gif Bet jeigu žmona ir vyras sutaria,tai vyras tikrai sugeba savo motinai išaiškint,kad dabar jis pirmiausiai tarsis su savo žmona,vaikais ir motinos žodis čia gali būti tik patariamasis,bet neįsakomasis :

tai kad buvo sakyta ( nesikisk, ne tavo reikalas, darai skubotas isvadas ir t.t.)...
Pro viena ausi iejo, pro kita isejo.

QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 25, 23:32)
. Anytos nepakeisit. Galit pakeisti save, tada jums taps labai gera ir lengva.
Nieko aš neišvartau. Pasižiūrėkit, kiek metų mano vaikams. Suprasit ką kalbu.
Pagalvokit, ar galit pakeisti pagyvenusį žmogų ir ypač, jo įsitikinimus? Jei norit nesikankinti - galit tiesiog bet ką pakreipti kita linkme. Pradėti nuo savęs.

o ka toliau daryti reikes, jeigu anytai nepatiks kaip marti pasikeis - t.y. jeigu jinai pasikeis, bet ne taip kaip anyta to nori?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 26, 13:04)
Tai juk ankstesnese zinutese rasei kad tavo vyras idealus mirksiukas.gif ,o geru vyru aisku yra,,,,,
Idealiu moteru nera,aplamai nei vyru,nei moteru,nei seimu---idealiu NERA!!!!

Šiaip tai ne į temą. Miego vakar norėjau. Be to parašiau, koks mano supratimu idealus, o menkų silpnybių galima ir nepastebėti. Nepriekabi aš.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 25, 23:32)
Nepykit, aš jums paprieštarausiu. Idealų nebūna. Gerų vyrų būna. Labai gerai, jei iš tiesų jaučiatės laiminga. Tačiau, kažin ar jūs laiminga su vyru, jei bloga jūsų anyta..

Dabar jau ir aš paprieštarausiu. Idealų būna, idealių nebūna smile.gif
O apie blogos anytos gerus sūnus galiu pasakyti - tikrai būna Kai susipažinau su MB, jo mamą įsivaizdavau vienaip, kai susitikom pamačiau visišką mano vaizduotės ir MB priešingybę. Beje, mano vaikai už jūsiškius vyresni, tai jau tos patirties kaip ir turiu. Anytos nemylėjau, bet gerbiau
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 09 26, 21:01)
Dabar jau ir aš paprieštarausiu. Idealų būna, idealių nebūna smile.gif
O apie blogos anytos gerus sūnus galiu pasakyti - tikrai būna Kai susipažinau su MB, jo mamą įsivaizdavau vienaip, kai susitikom pamačiau visišką mano vaizduotės ir MB priešingybę. Beje, mano vaikai už jūsiškius vyresni, tai jau tos patirties kaip ir turiu. Anytos nemylėjau, bet gerbiau

Tai va ir nesuprantu, kodėl ji teigia, kad anyta jei bloga, tai ir vyras toks. O gal vyras ne į mamą, o į tėvą panašus. Be to gi kiekvienas žmogus kažkuo skiriasi nuo kito. Net ir šeimos nariai nėra visi vienodi. Brolių ir seserų charakteriai, temperamentas taip pat labai skiriasi.
Atsakyti