Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(sticho @ 2008 10 22, 08:50)
Jau 8 metai kaip pazistamos ir is ju 4 metai kaip gyvename kartu.. aisku mudu su vyru esam isirenge atskirai palepe: iejimas bendras, bet kiekviena turim po virtuve, po vonia ir sonais nesitrinam..  gal todel taip sutariam, bet siuo metu tikrai neturiu kuo skustis..  blush2.gif tikiuosi ir nebus kuo skustis  biggrin.gif

To jums ir linkiu, tikrai labai smagu, kad būna tokių anytų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 22, 08:56)
Man tai žiauru skaityti unsure.gif Kai maniškis ilgiau su mama nebendrauja, pati liepiu jam paskambinti ar skype'u parašyti, kad gyvas, sveikas, kad viskas tvarkoj. Jei jam neišeina, paklausiu ką perduoti (nes jei ilgiau nesusisiekia, ji man parašo). Vien todėl, kad ji mama ir aš žinau, kad ji nori žinoti kaip sekasi jos vaikui, ji nori jo dėmesio, ji nori pabendrauti ir t.t. ir pan. Ir nesuprantu kaip tai gali būti problema.
Jūs kalbate kaip mažas išlepintas vaikas.

Blyn, taip ir norisi pasilinkėti, kad mano vaikas tokios panos nesusirastų...

drinks_cheers.gif na, man netenka prašyt, kad paskambintų, nes pati po kelis kartus į dieną skambina hihihi.gif bet matyt jei vis dar sunku jį "paleisti", ar kaip čia išsireikšti g.gif ne vieną straipsnį skaičiau apie mamos ir sūnaus santykius, tai stengiuos bent jau dabar į viską žiūrėt ramiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2008 10 21, 21:10)
O nemanot, kad ir marti, atejusi i nauja seima turetu bandyt uzsitarnaut pagarbos. Kazkaip reikia save parodyti, kad tavo nuomone vertintu ir isvis girdetu.

jeigu marti nori dalyvauti anytos seimos gyvenime ir tenais buti pilnateise nare, tai taip - tai jinai turi "nusipelnyti".
Bet dazniausia problema yra atvirkscia - tai anyta nori dalyvauti naujai susikurusios seimos gyvenime, daryti jai itaka, nori kad i jos nuomone butu atsizvelgiama, kad su ja butu taremasi ir derinamasi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 22, 10:08)
jeigu marti nori dalyvauti anytos seimos gyvenime ir tenais buti pilnateise nare, tai taip - tai jinai turi "nusipelnyti".
Bet dazniausia problema yra atvirkscia - tai anyta nori dalyvauti naujai susikurusios seimos gyvenime, daryti jai itaka, nori kad i jos nuomone butu atsizvelgiama, kad su ja butu taremasi ir derinamasi ir t.t.

Bet kuriuo atveju, susituokus sustinka ir į vieną krūvą sueiną dvi šeimos, jos ir jo, ir nori ar nenori tenka taikytis. Atstumdama anyta atgrąsiu elgesiu tik dar labiau paskatinsi ją kištis į jūsų gyvenimą, nes ji galvos, kad ir su jos sūnum taip pat elgies. Mokėti ir sugebėti bendrauti su vyro mama yra menas.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 22, 10:08)

Betgi ta anyta - tai vyro mama doh.gif Ar vaikui sukūrus šeimą staiga turi tykiai ir paslapčia pasitraukti, kad tik šventajai marčiai kurioje nors vietoje nesutrukdžius? doh.gif Ar Jūsų vyras (draugas) reguliuoja kiek kartų Jums turi skambinti mama, ką ji gali sakyti, apie ką gali kalbėti, kokiu tonu privalo kažko paklausti, kiek ji gali sau leisti pabandyti patarti ir t.t.? mastau.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif
Ir man teko "laimė" gyventi su uošviais unsure.gif , ir taip jau astunti meteliai, buna visko. O anyta savo nuomone pareiskia pas mus dar ir todel, kad priziuri musu mergaite, tai tenka isklausyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 22, 10:42)
Betgi ta anyta - tai vyro mama doh.gif Ar vaikui sukūrus šeimą staiga turi tykiai ir paslapčia pasitraukti, kad tik šventajai marčiai kurioje nors vietoje nesutrukdžius? doh.gif

Vyras ir jo mama nera tas pats - tai du atskiri asmenys.
Vienas is tu asmenu yra naujai susikurusios seimos narys, o kitas ne.
Ir taip - naujai susikurusios seimos srityse anyta turi "dingti" - ne jos reikalas kada yra sumastomi vaikai ar kiek ju yra sumastoma tureti, ne jos reikalas yra kaip seimos nariai sumasto pasidalinti buities darbus, ne jos reikalas yra i kokia ugdymo istaiga ir keliu metu nauja seima veda savo vaikus, ne jos reikalas yra ar nauja seima krikstys savo vaikus ir ka kvies buti ju krikstateviais ir t.t.

QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 22, 10:42)
Ar Jūsų vyras (draugas) reguliuoja kiek kartų Jums turi skambinti mama, ką ji gali sakyti, apie ką gali kalbėti, kokiu tonu privalo kažko paklausti, kiek ji gali sau leisti pabandyti patarti ir t.t.? mastau.gif

Beje kazka maisai - yra kalbama ne tai, kiek as arba vyras norime bendrauti su savo tevais (jisai su savo, o as su savo), o apie tai, kiek jie turi teise kistis ir itakoti musu ir musu vaiku gyvenima.

QUOTE(multti @ 2008 10 22, 10:40)
Bet kuriuo atveju, susituokus sustinka ir į vieną krūvą sueiną dvi šeimos, jos ir jo, ir nori ar nenori tenka taikytis. .

jokios dvi seimos i kruva nesusieina - susikuria trecia atskira seima, kuri kuria savo gyvenima, kazka atsinesa ir pritaiko is tu dvieju seimu, kazka susigalvoja savo naujo.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 22, 11:57)
apie tai, kiek jie turi teise kistis ir itakoti musu ir musu vaiku gyvenima.

Jie įtakos jūsų gyvenimą tik tiek, kiek jūs tą leisite. Ne daugiau.

O dėl viso kito... sėkmės.

Aš dar kartą pasvajosiu, kad mano sūnus kada susirastų į žmonas tiesiog normalų žmogų, o ne susireikšminusią egocentrikę... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 22, 11:57)
jokios dvi seimos i kruva nesusieina - susikuria trecia atskira seima, kuri kuria savo gyvenima, kazka atsinesa ir pritaiko is tu dvieju seimu, kazka susigalvoja savo naujo.

Būtent, kad sueina. Prisimink, vyras niekada nebus PRIEŠ savo MAMĄ, ir jei tu būsi priešiškai nusiteikus jos atžvilgiu, nemanau, kad vyras teigiamai į tave žiūrės. Nesistenk atsakinėt į mūsų postus, tiesiog pamąstyk. Nes kaip matau, kad ir ką tau berašytume, tu vietiek mali savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 10 22, 12:07)
Būtent, kad sueina. Prisimink, vyras niekada nebus PRIEŠ savo MAMĄ, ir jei tu būsi priešiškai nusiteikus jos atžvilgiu, nemanau, kad vyras teigiamai į tave žiūrės.

Vyras gali buti pries savo mama - buna ir tokiu situaciju, bet man to nereikia. Man uztenka kad jinai musu seimoje zinotu savo vieta, t.y. ne nario ( kuris turi teise itakoti seimos gyvenime), o svecio ( atejai, kavutes isgerei ir viso gero) ka reiskia perkeltine prasme manau supranti

Ir kad ir kaip tau butu gaila, tai vyro palaikymo tokiose situacijose as sulaukiu.

QUOTE(multti @ 2008 10 22, 12:07)
Nesistenk atsakinėt į mūsų postus, tiesiog pamąstyk. Nes kaip matau, kad ir ką tau berašytume, tu vietiek mali savo  doh.gif

lygiai taip kaip ir tu mali ta pati, tik del to niekas netampa teisesnis ( beje kaip matau tu santuokoje esi toli grazu maziau nei as), nes gyvenime keliu ir takeliu yra daug.

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 22, 12:07)
Aš dar kartą pasvajosiu, kad mano sūnus kada susirastų į žmonas tiesiog normalų žmogų, o ne susireikšminusią egocentrikę... unsure.gif

man priimtiniau gyvenima gyventi savo galva, o ne vadovaujantis kito asmens nuomone ir jeigu tau tai egocentrizmas tebunie. Man zmones kurie taip nori gyventi kitu gyvenimus - nemalonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 22 spalio 2008 - 12:43
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 22, 13:41)
Ir kad ir kaip tau butu gaila, tai vyro palaikymo tokiose situacijose as sulaukiu.
lygiai taip kaip ir tu mali ta pati, tik del to niekas netampa teisesnis ( beje kaip matau tu santuokoje esi toli grazu maziau nei as), nes gyvenime keliu ir takeliu yra daug.

Jei manai, kad santuokos laikas įtakoja žmogaus mąstymą, arba gyvenimo "matymą", labai klysti. Ir net galiu teigti, šiek tiek neįvertini žmonių. Tavo taip vadimas "svečias" kažkada sulauks garbaus amžiaus, ir gal tada gims pagarba žmogui doh.gif
Atsakyti
Aš esu dėkinga anytai, kad ji išaugino tokį puikų vyrą, kurio žmona esu. Vyrišką, gerbiantį moteris, santūrų, patikimą. Situacija, kai jinai laukėsi, buvo tikrai sudėtinga, ir nežinau, kaip jos vietoj būčiau pasielgusi aš, bet ji apsisprendė gimdyti ir auginti. Gerbiu ją už tai, nes dabar esu labai laiminga moteris. Dėka vyro, kurį ji užaugino.

Nesame draugės. Kažin ar tai įmanoma žmonėms, kurie yra labai labai skirtingi. Bet nekonfliktuojam, tikrai neriboju vyro apsilankymų pas ją, pati pasiūlau dažniau užvažiuoti. Savo ruožtu, ji irgi nesikiša į mūsų santykius, bet visada padeda, kuo gali. Nemanau, kad vyras leistų jai kištis, ir mus auklėti. Jis pirmiausia palaikytų mane, tuo jau esu įsitikinus ne kartą. Aš taipogi savo tėvams neleidžiu vyro auklėti, ir reikštis, kas ten jiems patinka, nepatinka. Jie žino - myliu jį, esu laiminga, ir nori nenori jie turi tai gerbti.

Taigi su tuo problemų kaip ir nėra smile.gif Gal čia daugelis ir nepritars, sakys - pirmiausia tėvai, paskui vyras/žmona. Pas mus yra kitaip, mes pirmiausia palaikom vienas kitą, niekada nelekiam skųstis pas tėvus, o tada ir tėvams nekyla per daug noro kritikuoti.
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 10 22, 13:51)
Tavo taip vadimas "svečias" kažkada sulauks garbaus amžiaus, ir gal tada gims pagarba žmogui  doh.gif

pagarba nuo amziaus nepriklauso - zmogus gerbiamas uz padarytus darbus, o ne uz tai, kad jisai yra pvz 70-ties.
Atsakyti