Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(laureta @ 2008 09 22, 19:04)
vyra zmona irgi i namus priima, vyras irgi diktuoja salygas, bet zmona vyro needa kiekviena diena.
zmona ateina gyventi pas vyra, ne pas anyta.
Yra pagarba, o ne anyta ir kaip noriu taip elgiuos.

Mano tupu supratimu, vyras gyvena tuose namuose pagal tuose namuose gyvenančias taisykles ir vyras prašo leidimo gyventi tuose namuose su jo šeima. LEIDIMAS yra privelegija, kurią suteikia vyro tėvai ir kurios galima atsisakyti, jei ji jūsų netenkina. Vyras nediktuoja tuose namuose JOKIŲ sąlygų. Sąlygas namie diktuoja tėvai, t.y. motina ir tėvas, o ne vaikas, kad ir koks jis suaugęs jau būtų.
Užaugote, tai būkite malonųs, bent jau tėvams senatvėje ant sprando nelipkite. Jų pareiga vaikus išleisti į gyvenimą, o ne auginti dar ir visą jo šeimą.

QUOTE(laureta @ 2008 09 22, 19:04)
nepades, anytos taip moka suvadovauti telefonu, kad maza nepasirodo
zmona sako, pasilik su manim ir vaiku per savaitgali, o anyta sako, man tos kereplos nereik mano namuose, o tu vaziuok darzo kast. ka vyrui ir sunui daryt? g.gif

Važiuotų daržų kasti. Ir dar įsiprčiau, kad važiuotų pas tėvus. Su manimi prisibūs dar daug savaitgalių. O aš pas savo tėvus išdumčiau, proga atsirastų kaip tik.

Papildyta:
QUOTE(Marijai @ 2008 09 22, 19:58)
Mesti darbą, viską ?  biggrin.gif

Jeigu jau taip kerovai - mesk. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(domina @ 2008 09 22, 20:25)
as su anyta nuolat negyvenu, bet vasara gyvenom sode, kur ji atvaziuodavo kiekviena diena. Valgyt gamindavo, pabudavo ir namo. Atrodo, kad mes mazi vaikai, kurie turi savo vaikus ir badu mirsim, nes patys nieko nesugebam. <...>

Aš jau seniai įkopusi į 4 dešimtį, mano mama po šiai dienai atvažiavusi į svečius būtinai turi sutvarkyti visus kambarius, padaryti valgyt visam kareivių bataljonui, pastebėti, kad mes baisiai kūdi, kad aš nesirūpinu vyru, kad vaikas (anūkas) visada kažkuom serga (ligų randa visada) ir t.t.
Bet ji tokia yra, ji visada tokia buvo ir aš su tuo susitaikiau, net nesiruošiu keisti nieko. Ir netgi ne anyta, bet vis tiek žentas yra geriausiais, mylymiausias, o aš - karvė, kuri vargšą vaiką engia, skriaudžia ir verčia visokius moteriškus darbus daryti.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 22, 20:04)
zmona ateina gyventi pas vyra, ne pas anyta.

Yra pagarba, o ne anyta ir kaip noriu taip elgiuos.

Nu baikit irnesakyk.gif Žmona ateina į anytos namus ir psio. Taškas. Pasakykit nuoširdžiai - kiek ilgai savuose namuose galėtumėte taikytis prie svetimo žmogaus ypatybių? M? Aš iš patirties žinau - mėnesį. Ir psio. Daugiau nebegaliu kad ir kaip stengčiausi. Ir pagarba čia nė prie ko. Galiu gerbt iki apsi... O dar jei pradėtų amsėti ar susiraukę vaikščioti dėl to, kad aš savo puodukus ar lėkštes plaunu ne pagal jų grafiką, tai doh.gif arba kad namie per garsiai vaikštau ar kad kanalą ne tą per savo tv žiūriu ar kad pasakau kažką, kas didžiai gerbiamiems nepatinka, mėnesio net nereiktų schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 23, 08:23)
Nu baikit irnesakyk.gif Žmona ateina į anytos namus ir psio. Taškas. Pasakykit nuoširdžiai - kiek ilgai savuose namuose galėtumėte taikytis prie svetimo žmogaus ypatybių? M? Aš iš patirties žinau - mėnesį. Ir psio. <...>

Nuomavom kamarį draugams, su kuriais bendrabučios ir komunos laikais dalinomes visi kampu. Ir ne taip puodą padėjo, ir per vėlai grįžo, ir lovoje tvatinosi per garsiai, vonioje užmigo kaimynus apliejo... ir dar n+1 priežasčių kodėl elementariai ERZINA svetimo žmogaus buvimas savame kampe.
O prieš tai komunoje išgyvenom 5 metus, niekas netrukdė. cool.gif

O marti, kad ir kaip bebūtų greudu, niekada nebus savas kraujas ir žmogus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 09 23, 09:30)
ir dar n+1 priežasčių kodėl elementariai ERZINA svetimo žmogaus buvimas savame kampe.
O prieš tai komunoje išgyvenom 5 metus, niekas netrukdė.  cool.gif

O marti, kad ir kaip bebūtų greudu, niekada nebus savas kraujas ir žmogus.  cool.gif

Pritariu. Ir dabar pagalvojau - tikriausiai sudėtinga tą jausmą suprasti toms, kurios niekada nepagyvenusios vien "savo" namuose mastau.gif Iš tėvų į bendrabutį (ar kartu nuomojamą su draugais butą), iš ten - pas vyrą... Gal sunku tada suprasti, koks didelis skirtumas derintis prie kitų būtent savuose namuose....

A man negraudu irnesakyk.gif By tik vyrui geri tėvai, o aš jau kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Mane stebina tai, kad visas šitas pamazgas "nuskriaustosios" marčios pila ant savo vyrų mamų. Kai kurios netgi ir juos sugeba įtraukti į karą su anytomis.

Jus juk pačios mamos esate, turite savo mamas ir anytos yra taipogi mamos. Negi taip sunku suprasti, kodėl jos taip neva perdėtai rūpinasi savo vaikais. Juk tai natūralu, nes jus taip pat juk mylite savo vaikus ir vargu ar norėtumėt, kad jie vieną gražią dieną pasakytų jums, kad tą meilė jiems ne tik, kad nereikalinga, bet dargi trukdo gyventi.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 23, 09:38)
Mane stebina tai, kad visas šitas pamazgas "nuskriaustosios" marčios pila ant savo vyrų mamų. Kai kurios netgi ir juos sugeba įtraukti į karą su anytomis.

Jus juk pačios mamos esate, turite savo mamas ir anytos yra taipogi mamos. Negi taip sunku suprasti, kodėl jos taip neva perdėtai rūpinasi savo vaikais. Juk tai natūralu, nes jus taip pat juk mylite savo vaikus ir vargu ar norėtumėt, kad jie vieną gražią dieną pasakytų jums, kad tą meilė jiems ne tik, kad nereikalinga, bet dargi trukdo gyventi.

Analogiškai galima pasakyti, kaip tos "beprotiškai" savo sūnelius mylinčios anytos pila pamazgas ant savo sūnaus žmonos? Ar jau čia pateisinamas dalykas, nes ji vyro mama, jau ji gali teršti savo sūnaus šeimos gyvenimą?Ar normalu, kad jos sūnaus vaikai visa tai mato ir girdi? g.gif
Tokia kaip mano anyta,pas kurią galvoje nėra smegenų, o tik raudonas siūlas, kur prilaiko ausis, niekada nepagalvos, kad vienoje ar kitoje vietoje geriau patylėti, arba savo komentarus aptarti su savo dukrele, kad marti ar anūkas negirdėtų-beliktų nuo jos bėgti 100 km spinduliu, kaip čia kažkuri pasiūlė, bet nesiruošiu važiuoti niekur iš savo namų, o gyvenant tame pačiame mieste nubrėžiau 1000 km spindulį, uždėjau ženklą "IGNORE".
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2008 09 23, 11:57)

Tokia kaip mano anyta,pas kurią galvoje nėra smegenų, o tik raudonas siūlas, kur prilaiko ausis, niekada nepagalvos, kad vienoje ar kitoje vietoje geriau patylėti,

Nežinau, kokie ten siūlai galvoje pas jūsų anytą, bet ko nematu tai temų: "Mano marti pati bjauriausia". Taip, kad tą patarimą apie patylėjimą galėtumėt retkarčiais ir sau pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 23, 12:11)
Nežinau, kokie ten siūlai galvoje pas jūsų anytą, bet ko nematu tai temų: "Mano marti pati bjauriausia". Taip, kad tą patarimą apie patylėjimą galėtumėt retkarčiais ir sau pritaikyti.

Anytos forumuose nesėdi, bent jau manoji nemoka iš viso kompu naudotis. Jei mokėtų, tai tikrai parašytų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 09 23, 13:21)
1. Anytos forumuose nesėdi.

2.  Jei mokėtų, tai tikrai parašytų.  tongue.gif

1. Jus tuo tikra?

2. čia iš serijos: "kas būtų, jeigu būtų"?...prieš tokius pasisakymus aš bejėgė
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 09 23, 12:21)
Anytos forumuose nesėdi, bent jau manoji nemoka iš viso kompu naudotis. Jei mokėtų, tai tikrai parašytų.  tongue.gif

Pažįstu asmeniškai 3 anytas sėdinčias čia SM (sūnums po 21-25 metus). Nė viena iš jų tikrai nepasakys nieko blogo apie marčias, nors būnant svečiuose apie tokias susidaro tam tikra nuomonė.
Yra pagarba bent jau savo šeimai, nenešti šiukšlių ir pamazgų iš namų. O tokios marčios, tas srutas ne tik išneša bet dar ir visiems kitiems užpila.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 09 23, 13:59)
Pažįstu asmeniškai 3 anytas sėdinčias čia SM (sūnums po 21-25 metus). Nė viena iš jų tikrai nepasakys nieko blogo apie marčias, nors būnant svečiuose apie tokias susidaro tam tikra nuomonė.
Yra pagarba bent jau savo šeimai, nenešti šiukšlių ir pamazgų iš namų. O tokios marčios, tas srutas ne tik išneša bet dar ir visiems kitiems užpila.

Na tai žinoma - anyta pati geriausia, marti - pati blogiausia. Net tada, kai ta gera anyta palinki anūkams ir vaikams mirties.
Yra visokių anytų, ir marčių. Bet man deja, su anyta nepasisekė, o kaip marti aš jai buvau per gera. Sūnaus, beje, ji irgi nemyli. Nežinant situacijos, per daug kategoriškai aiškini.
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2008 09 23, 14:05)
Sūnaus, beje, ji irgi nemyli.

Jus taip pat savo vaikų nemylite?
Atsakyti