QUOTE(laureta @ 2008 09 22, 19:04)
vyra zmona irgi i namus priima, vyras irgi diktuoja salygas, bet zmona vyro needa kiekviena diena.
zmona ateina gyventi pas vyra, ne pas anyta.
Yra pagarba, o ne anyta ir kaip noriu taip elgiuos.
zmona ateina gyventi pas vyra, ne pas anyta.
Yra pagarba, o ne anyta ir kaip noriu taip elgiuos.
Mano tupu supratimu, vyras gyvena tuose namuose pagal tuose namuose gyvenančias taisykles ir vyras prašo leidimo gyventi tuose namuose su jo šeima. LEIDIMAS yra privelegija, kurią suteikia vyro tėvai ir kurios galima atsisakyti, jei ji jūsų netenkina. Vyras nediktuoja tuose namuose JOKIŲ sąlygų. Sąlygas namie diktuoja tėvai, t.y. motina ir tėvas, o ne vaikas, kad ir koks jis suaugęs jau būtų.
Užaugote, tai būkite malonųs, bent jau tėvams senatvėje ant sprando nelipkite. Jų pareiga vaikus išleisti į gyvenimą, o ne auginti dar ir visą jo šeimą.
QUOTE(laureta @ 2008 09 22, 19:04)
nepades, anytos taip moka suvadovauti telefonu, kad maza nepasirodo
zmona sako, pasilik su manim ir vaiku per savaitgali, o anyta sako, man tos kereplos nereik mano namuose, o tu vaziuok darzo kast. ka vyrui ir sunui daryt?
zmona sako, pasilik su manim ir vaiku per savaitgali, o anyta sako, man tos kereplos nereik mano namuose, o tu vaziuok darzo kast. ka vyrui ir sunui daryt?
Važiuotų daržų kasti. Ir dar įsiprčiau, kad važiuotų pas tėvus. Su manimi prisibūs dar daug savaitgalių. O aš pas savo tėvus išdumčiau, proga atsirastų kaip tik.
Papildyta:
QUOTE(Marijai @ 2008 09 22, 19:58)
Jeigu jau taip kerovai - mesk.
Papildyta:
QUOTE(domina @ 2008 09 22, 20:25)
as su anyta nuolat negyvenu, bet vasara gyvenom sode, kur ji atvaziuodavo kiekviena diena. Valgyt gamindavo, pabudavo ir namo. Atrodo, kad mes mazi vaikai, kurie turi savo vaikus ir badu mirsim, nes patys nieko nesugebam. <...>
Aš jau seniai įkopusi į 4 dešimtį, mano mama po šiai dienai atvažiavusi į svečius būtinai turi sutvarkyti visus kambarius, padaryti valgyt visam kareivių bataljonui, pastebėti, kad mes baisiai kūdi, kad aš nesirūpinu vyru, kad vaikas (anūkas) visada kažkuom serga (ligų randa visada) ir t.t.
Bet ji tokia yra, ji visada tokia buvo ir aš su tuo susitaikiau, net nesiruošiu keisti nieko. Ir netgi ne anyta, bet vis tiek žentas yra geriausiais, mylymiausias, o aš - karvė, kuri vargšą vaiką engia, skriaudžia ir verčia visokius moteriškus darbus daryti.