Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(zuvytei @ 2009 04 18, 10:20)
taip ir supratau kad tokios anytos niekas nepakeis ir dar ilgai ji man tasys nervus schmoll.gif

tasys? tas kas kalba, juk liezuvio nepatrumpinsi... neverta nervuotis. 4u.gif
Atsakyti
Baltai ir juodai pavydžiu toms, kurios moka gražiai su anytomis sugyventi 4u.gif Maniškė ne velnio sesuo, bet nemėgstu jos. Nuvažiavus aplankyti pastoviai siekia glostyti ir apsimestinai meilikauti mano MB doh.gif Na, suprantu, sūnus, bet jau seniai užaugęs, nebereikia jo maitinti ar maudyti.
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 04 20, 09:36)
Baltai ir juodai pavydžiu toms, kurios moka gražiai su anytomis sugyventi  4u.gif Maniškė ne velnio sesuo, bet nemėgstu jos. Nuvažiavus aplankyti pastoviai siekia glostyti ir apsimestinai meilikauti mano MB  doh.gif Na, suprantu, sūnus, bet jau seniai užaugęs, nebereikia jo maitinti ar maudyti.

manau tu paprasciausiai pavydi.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu myliu aš savo dabartinę anytą, nors tu ką man. biggrin.gif Ji ir graži ir protinga, ir bambeklė, ir auklėja , ir moko ,ir anūką myli , ir mane sugebėjo priimti į savo šeimą, nors aš už jos sūnų vyresnė 14 metų, nors du mano vaikai jau suaugę.
Vis pagalvoju, o kaip aš būčiau reagavusi, jei mano vaikas susirastų moterį vyresnę , su 2 vaikais ir nusprendęs gyventi kartu pasakytų man. Manau nelabai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 21 balandžio 2009 - 12:29
QUOTE(Daiva41 @ 2009 04 21, 13:27)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu myliu aš savo dabartinę anytą, nors tu ką man. biggrin.gif  Ji ir graži ir protinga, ir bambeklė,  ir auklėja , ir moko ,ir anūką myli , ir mane sugebėjo priimti į savo šeimą, nors aš už jos sūnų vyresnė 14 metų, nors du mano vaikai jau suaugę.
Vis pagalvoju, o kaip aš būčiau reagavusi, jei mano vaikas susirastų moterį vyresnę , su 2 vaikais ir nusprendęs gyventi kartu pasakytų man. Manau nelabai... lotuliukas.gif

Taigi, jūs (nedrįstu vadint tu ax.gif ) jau matyt turėjot vieną anytą, todėl ir mokat vertint. Gal aš ir ne į temą čia, bet tikra šaunuolė esat 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif uj anyta..anyteleeee...as tokias net dvi turiu..pirma ir dabartine biggrin.gif jazzzzzzz..apsaugok viespateliau..apsauga dviguba biggrin.gif viena pries langus gyvena kita uz 3 km..bet vaizdas kad abi mano namuose gyvena istisa para biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 04 21, 16:10)
Taigi, jūs (nedrįstu vadint tu  ax.gif ) jau matyt turėjot vieną anytą, todėl ir mokat vertint. Gal aš ir ne į temą čia, bet tikra šaunuolė esat  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galima ir tu biggrin.gif
Taip. Čia antroji mano anyta. Bet vertinu, ne todėl, kad antra, o kad metelių man jau šiek tiek blush2.gif, ir proto jau šiek tiek turiu biggrin.gif
Jauna būdama, tai oi kokius reikalavimus kėliau anytai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2009 04 21, 13:11)
manau tu paprasciausiai pavydi.

aš irgi kartais savo MB iškeliu kokią pavydo sceną, kai "radnia" (giminė) per daug, mano manymu, visko iš jo užsimano... aš šiaip esu gana savarankiška ir viską galiu, jei reikia, pasidaryt pati viena arba suorganizuot, kad kas padarytų, bet man taip pat malonu, kad manimi kas pasirūpintų, arba kad už mane ką suorganizuotų, o dažnai susiklosto taip, kad aš mudviejų ūkio reikalus turiu spręsti viena, nes jis tuo metu turi rūpintis dažnai labai elementariais savo šeimos reikalais. nesakau, kad saviems nereikia padėti, bet kartais tas pagalbos poreikis darosi toks piktybinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 04 21, 21:52)
biggrin.gif uj anyta..anyteleeee...as tokias net dvi turiu..pirma  ir dabartine  biggrin.gif jazzzzzzz..apsaugok viespateliau..apsauga dviguba  biggrin.gif viena pries langus gyvena kita uz 3 km..bet  vaizdas kad abi mano namuose gyvena istisa para  biggrin.gif

Prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2009 04 22, 16:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Galima ir tu  biggrin.gif
Taip. Čia antroji mano anyta. Bet vertinu, ne todėl, kad antra, o kad metelių man jau šiek tiek  blush2.gif, ir proto jau šiek tiek turiu biggrin.gif
  Jauna būdama, tai oi kokius reikalavimus kėliau anytai doh.gif

manau cia nevien nuo meteliu vertinimas anytu priklauso g.gif as jaunute budama nekeliau absoliuciai jokiu reikalavimu schmoll.gif ,norejau tiesiog ramiai su vyru gyventi,bet tai buvo neimanoma,kol toli nuo jos neatsidurem doh.gif bet ir dabar as jos nepradejau vertinti,tik skirtumas tas kad dabar as jau po tiek meteliu ir kaip tu rasai turedama jau siek tiek daugiau proto neleisciau sitiek saves skaudinti,kiek leisdavau tada,o kai niekas nematydavo ir nubraukdama asara.
taigi manau kad jei anyta gera(aisku marti irgi neturi buti uzsispyrusi ozka biggrin.gif )ja gerbi ir vertini bet kokiame amziuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 04 20, 09:36)
Baltai ir juodai pavydžiu toms, kurios moka gražiai su anytomis sugyventi  4u.gif Maniškė ne velnio sesuo, bet nemėgstu jos. Nuvažiavus aplankyti pastoviai siekia glostyti ir apsimestinai meilikauti mano MB  doh.gif Na, suprantu, sūnus, bet jau seniai užaugęs, nebereikia jo maitinti ar maudyti.

va va pazystama situacija ax.gif Man tai ir juokinga ir kartais nervas ima, kai jau perdetai rupinasi savo sunumi.
Visuomet kai sveciuojames pas uosvius, anytele pirmiausia sunaus paklausia ka jis valgys, kaip jis laikosi, ar neserga ir pan ir pan. Ilga laika net nelabai tikejo, kad as valgyti sugebu pagaminti biggrin.gif
Ir kartais erzina tie sms susirasinejimai ir skambinejimaisi. Karta kai vyro telefonu as atsiliepiau, anyta pasimete, sako:,,o kodel tu atsiliepei?''. As tik nusijuokiau. Na ka gali sakyti smile.gif
Ir kartais nuspresti uz mane megsta. Jeigu ju gimines baliukas, o as sergu, pasako: ,,tegul ji pasveiksta, gi svente tada ir tada''. Jau si karta ir as atsibumbejau jai i akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2009 04 24, 14:23)
va va pazystama situacija  ax.gif  Man tai ir juokinga ir kartais nervas ima, kai jau perdetai rupinasi savo sunumi.
Visuomet kai sveciuojames pas uosvius, anytele pirmiausia sunaus paklausia ka jis valgys, kaip jis laikosi, ar neserga ir pan ir pan. Ilga laika net nelabai tikejo, kad as valgyti sugebu pagaminti  biggrin.gif
Ir kartais erzina tie sms susirasinejimai ir skambinejimaisi. Karta kai vyro telefonu as atsiliepiau, anyta pasimete, sako:,,o kodel tu atsiliepei?''. As tik nusijuokiau. Na ka gali sakyti  smile.gif
Ir kartais nuspresti uz mane megsta. Jeigu ju gimines baliukas, o as sergu, pasako: ,,tegul ji pasveiksta, gi svente tada ir tada''. Jau si karta ir as atsibumbejau jai i akis  doh.gif

jooo ji akivaizdziai tave diskriminuoja,as irgi ta patyriau nemalonu ziauriai, atrodo kad tave zmogum nelaiko.dabar truputi pasitaise...o dar kai pinigu duodu tai visai svyti pries mane,nes jauciu turi priklausomybe apsipirkineti,o jai dar akcija ar ispardavimas.... lotuliukas.gif
Atsakyti