Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 04 14, 21:39)
va va, sitaip ir bus, o kur gi daugiau apsigyvens  doh.gif

na jau ne jai jau nekarta buvo pasakyta kad iskarto buto ieskotu beto jis is siauliu ir ten jo mociute iskarto ji priims,o poto kaip nori.bet ka as cia sneku is esmes ji daro ka nori ir jai niekas nieko nesako... g.gif stebiuosi kodel...nes as kitaip buvau auklejama o ja mamyte gina visame kame... doh.gif
Atsakyti
geros istorijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2009 04 15, 22:07)
na jau ne jai jau nekarta buvo pasakyta kad iskarto buto ieskotu beto jis is siauliu ir ten jo mociute iskarto ji priims,o poto kaip nori.bet ka as cia sneku is esmes ji daro ka nori ir jai niekas nieko nesako... g.gif stebiuosi kodel...nes as kitaip buvau auklejama o ja mamyte gina visame kame... doh.gif

doh.gif Nu zinai juokas pro asaras paskaiciu, nepyk, bet iki kada "laikinai" anyta atsikrauste? Kaip i tai vyras reagavo? pas mane buvo biskuti panasi situacija, kai vyro sesej reikejo pagyventi laikinai. as kaip ir nieko pries, bet vyras.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 04 16, 13:06)
doh.gif Nu zinai juokas pro asaras paskaiciu, nepyk, bet iki kada "laikinai" anyta atsikrauste? Kaip i tai vyras reagavo? pas mane buvo biskuti panasi situacija, kai  vyro sesej reikejo pagyventi laikinai. as kaip ir nieko pries, bet vyras.... ax.gif

pati suprantu kad kosmaras bet kaip visa tai sustabdyti kaip padaryti gala.nes jai gyvensiu viena su vyru tai isvis prapulsiu...sita zinau.
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2009 04 17, 11:30)
pati suprantu kad kosmaras bet kaip visa tai sustabdyti kaip padaryti gala.nes jai gyvensiu viena su vyru tai isvis prapulsiu...sita zinau.

tai gal geriau gyvent be vyro?
Atsakyti
sveikos merginos.jungiuos ir as prie jusus.turiu ir as bausme- anyta. deja,mano vyras vienturtis. kariaujam jau 6 metus. tiksliau as nekariauju as visai nebendrauju su ja.kariauja ji visais imanomais budais. pvz.visai neseniai gavau zinute arba ateini su manim pasikalbet arba as nuvaziuosiu pas tave i darba ir pasakysiu visiems kokia esi. dar zadejo i laikrasti parasyt kokia as brudas. atvirai jau bloga nei graziuoju nei piktuoju su ja niekaip neimanoma.Ji man pasake tu is manes atemei mano vieninteli sunu .va taip Tiesiog terorizuoja psichologiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvytei: 17 balandžio 2009 - 15:53
As nebegaliu. Gal as ne visai i tema, mane ne tiek pati anyta nervina, kiek mb prisirisimas prie jos ir saip, visur ji svarbiausia. Jau pries kelias savaites pranesiau, kad savaitgali planuoju staigmena- ekskursija. Tai spekit, siandien pasakau, kad 10h isvaziuojam, tai pareiskia, kad geriau veliau, nes jis mama pazadejo i parduotuves nuvezti. Iskart visa net uzviriau, nesuprantu, negi negali tos motinos tevas nuvezt i parduotuves !!!!!!!! nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 04 17, 12:18)

vat as irgi taip galvoju. Vyras mano geras, bet jo motina velnio sesuo tikriausiai. O blogiausia, kad vyras pats tai pripazista, bet nuo jos sijono atsiplest negali. Tai ir as pagalvoju...gal be jo geriau...

QUOTE(zuvytei @ 2009 04 17, 15:51)
pvz.visai neseniai gavau zinute arba ateini su manim pasikalbet  arba as nuvaziuosiu pas tave i darba ir pasakysiu visiems kokia esi.

siulau niekur neit ir nesikalbet (kam nervus sau gadint). Jei ji visgi nueitu i darba ir pradetu jus smeizt, itariu, kad visi pagalvotu, kad ji psichiskai nesveika. O cia tik jai paciai minusas.

QUOTE(dajnuze @ 2009 04 17, 19:43)
mane ne tiek pati anyta nervina, kiek mb prisirisimas prie jos ir saip, visur ji svarbiausia.

Jau pries kelias savaites pranesiau, kad savaitgali planuoju staigmena- ekskursija.

Maniskis irgi toks. Pakeisti tokio vyro neimanoma verysad.gif

O praneset vyrui ar anytai? Jei anytai, tuomet aisku, kad megina jus atitolint nuo vyro. O jei vyrui, tai...na ne taip jam jau ir rupite... Siulau vaziuoti vienai ir jo nelaukti, o jei paklaus kur buvai ir su kuo atsakyti: ten kur planavau ir net radau su kuo!
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2009 04 17, 16:51)
pvz.visai neseniai gavau zinute arba ateini su manim pasikalbet  arba as nuvaziuosiu pas tave i darba ir pasakysiu visiems kokia esi. dar zadejo i laikrasti parasyt kokia as brudas. atvirai jau bloga nei graziuoju nei piktuoju su ja niekaip neimanoma.J

neištrinkit, bet parodykit vyrui, kad jis negalvotų, jog jūs viską išsigalvojat.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2009 04 17, 22:01)
vat as irgi taip galvoju. Vyras mano geras, bet jo motina velnio sesuo tikriausiai. O blogiausia, kad vyras pats tai pripazista, bet nuo jos sijono atsiplest negali. Tai ir as pagalvoju...gal be jo geriau...
siulau niekur neit ir nesikalbet (kam nervus sau gadint). Jei ji visgi nueitu i darba ir pradetu jus smeizt, itariu, kad visi pagalvotu, kad ji psichiskai nesveika. O cia tik jai paciai minusas.
Maniskis irgi toks. Pakeisti tokio vyro neimanoma  verysad.gif

O praneset vyrui ar anytai? Jei anytai, tuomet aisku, kad megina jus atitolint nuo vyro. O jei vyrui, tai...na ne taip jam jau ir rupite... Siulau vaziuoti vienai ir jo nelaukti, o jei paklaus kur buvai ir su kuo atsakyti: ten kur planavau ir net radau su kuo!

Taigi va, kad vyrui ( nu siaip dar draugui, bet gyvenam tai kartu). O jis pastoviai ta mama visur vezioja, skambinejasi kas vakara, nors net neturi ka pasakyt, bet kur tau nepaskambins. Siaip nemanau, kad ji kazka turi pries mane, mazai mes dar pazistamos, bet tas mano mb turbut jai net nesake, kad as kazka planuoju ir panasiai. ( jo tevai net nezino, kad kartu gyvenam), nors pas ji isvecius einu, pazistu tevus ir panasiai, bet jie turbut galvoja, kad musu santykiai gan rimti. Ir nesuprantu, ar tevai kalti, kad sunus nepasako, ar sunus visiskai nerimtai i musu draugyste ziuri ar dar kas per velniava. Pvz mano tevai tai nuo pirmos dienos zino, kad kartu gyvenam, o tiksliau tai dar net su mamos pagalba buta radom issinuomot ... O tokia meile kazkada buvo, dabar dazniau nekenciu as sios draugystes...
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 04 17, 12:18)

tai jau sia galimybe svarsciau gal mes dar per jauni savarankiskai gyventi...bet ir jo gaila nes myli sako o vaika tai beviltiskai myli sako kad negali be musu gyventi...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2009 04 17, 20:01)
Maniskis irgi toks. Pakeisti tokio vyro neimanoma  verysad.gif

pas mus lygiai tas pats dedasi,atrodo as niekas o ji vadas ka as suplanuoju tai niekam nerupi o ji uzsimane i parduotuve tai meskit viska ir lekit,tai vyras ir lekia.o as ko paprasau tai vos ne maldauti reikia,uzknisa nors ir stengiesi nekreipti demesio...isleidzia paskutinius pinigus tada vaiksto skundziasi kad pinigu nera g.gif
Atsakyti
tik as labai dziaugiuosi kad pagaliau po kokiu 4 metu mano vyras pradejo visiskai palaikyt mane. o tai ivyko tik po to kai as visiskai nieko blogo apie ja nekalbejau neskambinau nevaziavau pati vyras su dukra pas nuvaziuodavo aplankydavo- o mano anytele vis tiek sugalvodavo progu kaip mane apkalbeti igelti ir tt. Tada jam tarsi akys atsivere biggrin.gif bet dabar kita problema mano anyta karaliene sumaste kad sunelis jos nebemyli tik del mano kaltes.savo kaltes ji niekur nemato. taip ir supratau kad tokios anytos niekas nepakeis ir dar ilgai ji man tasys nervus schmoll.gif
Atsakyti