Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

QUOTE(Plumeria @ 2008 11 26, 10:56)

tai kaip supratau, kaip kasininkė sakė, kad dabar tas eglutes "išims" iš prekybos ir sutikrins. nu sistema, tai nėr kur. tai paiimk barkodą ir pakeis sistemoje, o ne prekes išiminėk iš ekspozicijos ir apkrauk salės darbuotojus darbais. kuo kalti jie, jei vadybininkai šmikiai nesužiūri savo darbo.

nu įdomiai unsure.gif

QUOTE(vaida39 @ 2008 11 26, 11:09)
vakar norfoj norejau vaikui nupirkt muzikos instrumenta(vargonelius).juos buvau nusiziurejus gal pries 2savaites.Tada jie kainavo 69lt(-40%=41.4)O vakar kainavo89lt(-40%=53.4).TAI KAIP CIAIIIIIIOIIKKK

ohoo doh.gif
Atsakyti
aš kalbu apie savąsias, kurias kaip tik pirkau per nuolaidų metą, nes šiaip gailėjau pinigėlių, mat jos 20 lt pakainuoja (kaži ar nuolaidą vis dėlto gavau) user posted image
Atsakyti
as siandien maximoje susiduriau su tokia apgaule, kad pirkau prekiu, tarp ju buvo ir saldainiu ir preke, uz kuria i kortele sugryzta pinigeliu...padaviau kasininkei kortele, ji perbrauke, atrodo viskas ir normaliai, gryzau namo, patikrinsiu mat kiek nuolaidos saldainiams dave, ogi spyga taukuota, nieko negavau, vepla kasininke pebrauke kortele ir nepamate, kad jos nenuskanavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2008 11 26, 19:43)
as siandien maximoje susiduriau su tokia apgaule, kad pirkau prekiu, tarp ju buvo ir saldainiu ir preke, uz kuria i kortele sugryzta pinigeliu...padaviau kasininkei kortele, ji perbrauke, atrodo viskas ir normaliai, gryzau namo, patikrinsiu mat kiek nuolaidos saldainiams dave, ogi spyga taukuota, nieko negavau, vepla kasininke pebrauke kortele ir nepamate, kad jos nenuskanavo  doh.gif

eina sau kaip nepasisekė laugh.gif
4u.gif
as tai mažiams M&M pripirkau. labai jie patinka nės turi tokį didelį tą MM zaisliuką, i ji supili žirniukus ir paskui jie byra thumbup.gif
Atsakyti
Visuomet tikrinu čekį ir ar perbraukus nuskanuoja, nes kartais kortelė net ir perbraukus nenusiskaito, reikia braukti su maišiuku.
Atsakyti
aš irgi IKI buvau susidūrus, kai su IKI kortele grįžta pinigai, tai gerai, kad patikrinau čekį, man tų 12 Lt nerodė, nes kasininkė negerai perbraukė kortelę, tai po to stovėjau ir įrodinėjau, kad čia ne mano kaltė, nors kasininkė sakė: 'nu neperbraukiau, tai ką dabar man daryti?'. Sakau: 'grąžinti pinigus', vis tiek išsikovojau, atidavė grynais, tik teko kitą kasininkę kviesti, nes toji nemokėjo paskaičiuoti kiek grąžinti doh.gif
Atsakyti
Norfoje 30 proc. nuolaida buitinei technikai....ir ka..Tevai pirko pries menesi sulciaspaude, kuri kainvo 49.99, dabar ji Norfoje- 59.99 doh.gif
Atsakyti
tai reikėtų jau taip turbūt nusiteikti, jog iš suteikiamos nuolaidos procentų reikėtų atimti kokius 10-15 % tada gausim tikrąją nuolaidą user posted image
Atsakyti
vyras brendi IKI pirko cia su nuolaida.. tipo su nuolaida jau ten 16lt su centais.. o nuejo i Norfa, o ten be nuolaidos tiek pat kainuoja... nu tai kuom tiket doh.gif
Atsakyti
Nei juoktis nei verkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 26, 18:42)
siaubas  user posted image  "pravalas" visiškas. o mes matai - durneliai grobiam, kaip išbadėję  doh.gif mačiau ir pati dalyvavau toj kojinių akcijoj doh.gif galvom, galvom visi kaip išprotėję

Tuo nuolaidom jau nepasitikiu schmoll.gif Daug kartų įsitikinau, kad nuolaidų metu kainos pakeliamos, o pasibaigus - nuleidžiamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2008 11 28, 18:57)
vyras brendi IKI pirko cia su nuolaida..

prie mūsų namų yra IKI, tai ten stengiuosi eiti tik būtiniausių-pritrūkusių dalykų. jau ne kartą įsitikinau, kad IKI "laužia" kainas. labai gerai galima palyginti, kai gaunami reklaminiai leidiniai. tai tikrai ne vieną kartą mačiau, kad IKI su nuolaida, kaip kitoj parduotuvėj be jos doh.gif bet čia kaip ir ne apgaulė, tiesiog tokios "prancūziškos" kainos lotuliukas.gif
Atsakyti