Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

užtat aš rami smile.gif
geriau perku tada kai pamatau tikrą nuolaidą. pvz dabar taurėm nuolaida, šampanines kainuoja 30 lt, ir minus 30 proc nuolaida.
bet aš jas pirkau kai buvo būtent joms išpardavimas, ir jos buvo išparduotos po 9,99 lt
taigi per tuos procentus daznai tik apsigauni. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 11 28, 21:00)
užtat aš rami  smile.gif
geriau perku tada kai pamatau tikrą nuolaidą. pvz dabar taurėm nuolaida, šampanines kainuoja 30 lt, ir minus 30 proc nuolaida.
bet aš jas pirkau kai buvo būtent joms išpardavimas, ir jos buvo išparduotos po 9,99 lt

pritariu visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 11 28, 21:00)
užtat aš rami  smile.gif

tie 99 centai, tai marketinge vadinama psichologine kaina, kai pirkėjas pirmiausiai pasižiūri ir užakcentuoja pirmą skaičių ir jei kaina bus 9,99, jis būtinai pasakys, kad kaina buvo 9 litai, o ne be 1 ct 10 litų.
nesakau, kad visi, bet dauguma
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 12 01, 12:16)
tie 99 centai, tai marketinge vadinama psichologine kaina, kai pirkėjas pirmiausiai pasižiūri ir užakcentuoja pirmą skaičių ir jei kaina bus 9,99, jis būtinai pasakys, kad kaina buvo 9 litai, o ne be 1 ct 10 litų.
nesakau, kad visi, bet dauguma

man tas niekada negaliojo, nes pirma žiūriu i i kainą nuo galo, ir jei kaina 9,99, iškart sakau kad 10 lt

bet o kodėl tai tu parašei i mano postą lyg atsakydama. g.gif bigsmile.gif aš gi ne apie tai laugh.gif
parašiau apie nuolaidas, o ne psihologines kainas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 01 gruodžio 2008 - 12:48
QUOTE(zbara @ 2008 12 01, 13:46)
bet o kodėl tai tu parašei i mano postą lyg atsakydama.  g.gif  bigsmile.gif aš gi ne apie tai laugh.gif
parašiau apie nuolaidas, o ne psihologines kainas laugh.gif

netaikiau pačiai, tiesiog apskritai parašiau biggrin.gif
o pačios postą panaudojau, kad tiesiog buvo skaičiukai 9,99 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2008 11 26, 21:43)
gryzau namo, patikrinsiu mat kiek nuolaidos saldainiams dave, ogi spyga taukuota, nieko negavau, vepla kasininke pebrauke kortele ir nepamate, kad jos nenuskanavo  doh.gif

uztat kita karta atidziau ziuresi mirksiukas.gif as jau pasimokiau, tai visada ziuriu ar nukrenta suma kai paduodu kortele baigus skenuoti prekes blush2.gif

QUOTE(vilmak @ 2008 11 28, 19:32)
Norfoje 30 proc. nuolaida buitinei technikai....ir ka..Tevai pirko pries  menesi sulciaspaude, kuri kainvo 49.99, dabar ji Norfoje- 59.99 doh.gif

jau ne tu pirma pastebi toki dalyka... doh.gif zmoniu apgaudinejimas, kaip ir su 0,99...

QUOTE(Yyy @ 2008 11 28, 19:57)
vyras brendi IKI pirko cia su nuolaida.. tipo su nuolaida jau ten 16lt su centais.. o nuejo i Norfa, o ten be nuolaidos tiek pat kainuoja...

tas pats su Maxima - Gtant's su nuolaida kainavo tiek pat, kiek Norfoje be lotuliukas.gif

QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 28, 21:00)
prie mūsų namų yra IKI, tai ten stengiuosi eiti tik būtiniausių-pritrūkusių dalykų. IKI su nuolaida, kaip kitoj parduotuvėj be jos  doh.gif bet čia kaip ir ne apgaulė, tiesiog tokios "prancūziškos" kainos  lotuliukas.gif

as ir i IKI einu tik tada, kai labai reikia, bet tingisi i centra vaziuoti arba kai ta preke butent is IKI ir kitur nera ax.gif ne kainos ten prancuziskos, o antkainiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Baby Born visada kainavo 219 lt. Paskutines 2-3 savaites kazkodel jau kainavo 249.. Pasirodo, kad dabar jiems 40 proc nuolaida Maximoj...
Atsakyti
Viena moteris pasakojo: Gariūnų turguje lėlės vežimėlis kainuoja 140,- , o toks pats "Senukuose" 100,- doh.gif Va tau ir turguje pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 12 03, 16:51)

tas pats su Maxima - Gtant's su nuolaida kainavo tiek pat, kiek Norfoje be  lotuliukas.gif

o kiek jis kainuoja dabar?
aš jo užsipirkau , labai mėgstam, kai buvo tik jam akcija mirksiukas.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 16:35)
Viena moteris pasakojo: Gariūnų turguje lėlės vežimėlis kainuoja 140,- , o toks pats "Senukuose" 100,-  doh.gif Va tau ir turguje pigiau...

bigsmile.gif g.gif kas tau sakė kad turguje pigiau. nebent tavo senelė biggrin.gif
seniai tie laikai praėjo biggrin.gif
Atsakyti
Kas man sakė? Man niekas nesakė, bet visuomet buvo tokia nuomonė. Gariūnuose nesilankau, paskutinį kartą buvau pirmą ir paskutinį kartą prieš berods 12 m.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 18:35)
Viena moteris pasakojo: Gariūnų turguje lėlės vežimėlis kainuoja 140,- , o toks pats "Senukuose" 100,-  doh.gif Va tau ir turguje pigiau...

jau seniai turguje viskas brangiau, o ypac kai parduotuvese akcija, tada isvis ten neapsimoka nosies kisti ax.gif
nebepamenu kiek tada uz Granta mokejom... bet tiek jis dabas Norfoje turetu kainuoti ax.gif man kadangi neaktualu, tai pamirsau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 17:26)
Kas man sakė? Man niekas nesakė, bet visuomet buvo tokia nuomonė. Gariūnuose nesilankau, paskutinį kartą buvau pirmą ir paskutinį kartą prieš berods 12 m.

tai vat kad tas buvo laaaabai senai biggrin.gif
dabar turguj žmogus negali padaryt tiek nuolaidų, kiek siūlo PC biggrin.gif
Atsakyti