Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 02, 00:41)
Paprastai moterys linkusios įsimylėti panašaus tipo vyrus. Tad nieko nuostabaus.

Vargu, ar čia tinka žodis "įsimylėti". Greičiau jau čia kažkoks aukos sindromas, priklausomybė, netvarka su savo asmenybe, tai ir gaunasi užburtas ratas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 25, 00:18)
O jeigu gautum, pateisintum vyrą, gal pati kalta buvai?  g.gif
O jeigu mėlynė po akim? Lūžęs šonkaulis? Matyt smarkiai prisidirbt žmonai reikia, kad taip gauti  g.gif

Jeigu ir Gal cia jau kita tema cool.gif
Kai gausiu pranesiu pateisinau ar ne hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 02, 01:41)
Paprastai moterys linkusios įsimylėti panašaus tipo vyrus. Tad nieko nuostabaus.

O tu isimtis is visu tu moteru, kaip supratau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 11 02, 02:24)
Jeigu ir Gal cia jau kita tema cool.gif
Kai gausiu pranesiu pateisinau ar ne hihihi.gif
Papildyta:

O tu isimtis is visu tu moteru, kaip supratau hihihi.gif

Aha, vadinasi klausimas buvo ne itin patogus, nes nenorite atsakyti g.gif Įtariu, kad nepateisintumėt.

Subjektyvi, manau, norėjo pasakyti ne tai, kad visos tokius vyrus įsimyli, o tai, kad moteris, turėjusi vyrą smurtautoją, dažnai bus linkusi vėl tokį susirasti. Iš pradžių ir aš buvau ne taip supratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 22:18)
Todėl, kad jiems gerai, bokšteli... KAip ir moterims - gerai. Kas, kad skundžiasi, bobos visada skundžiasi. Bet puikiai supranta, kad geriau niekur neras. Ir viskas..

Nuosirdziai gaila tamstos zmonos(o gal bobos?).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupux: 02 lapkričio 2008 - 11:26
QUOTE(pupux @ 2008 11 02, 11:23)
Nuosirdziai gaila tamstos zmonos(o gal bobos?).

Mhm... Žinot, ji tikrai paklius į rojų... Tiek žmonių žemėje jos gailisi, kad ir kiek nuodėmių ji turėtų, žmonių gailestis ir užuojauta viską atpirks. O kas svarbiau - keliasdešimt metelių žemėje ar amžinybė rojuje? Tai va... Ji man dėkoti turi už tokį gyvenimą. Ir dėkoja kartais...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 02, 13:13)
Mhm... Žinot, ji tikrai paklius į rojų... Tiek žmonių žemėje jos gailisi, kad ir kiek nuodėmių ji turėtų, žmonių gailestis ir užuojauta viską atpirks. O kas svarbiau - keliasdešimt metelių žemėje ar amžinybė rojuje? Tai va... Ji man dėkoti turi už tokį gyvenimą. Ir dėkoja kartais...

Jei daug jos gaili, tai reiškia pati kalta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 02, 09:46)
Aha, vadinasi klausimas buvo ne itin patogus, nes nenorite atsakyti  g.gif  Įtariu, kad nepateisintumėt.

Subjektyvi, manau, norėjo pasakyti ne tai, kad visos tokius vyrus įsimyli, o tai, kad moteris, turėjusi vyrą smurtautoją, dažnai bus linkusi vėl tokį susirasti. Iš pradžių ir aš buvau ne taip supratus  blush2.gif

Ne tai, kad nenoriu, bet kai nesi patyręs tokios sitacijos ir nežinai kokios gali būti aplinkybės sunku kažką ir atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 11 02, 13:54)
Ne tai, kad nenoriu, bet kai nesi patyręs tokios sitacijos ir nežinai kokios gali būti aplinkybės sunku kažką ir atsakyti 4u.gif

Bet rašėt, kad niekada nebūna kalta tik viena pusė. Iš kur žinot, jeigu niekad to nepatyrėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 02, 12:53)
Jei daug jos gaili, tai reiškia pati kalta ax.gif

tai kodėl jums jos gaila, jei ji pati kalta?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 02, 13:13)

Kiekvienas savo nuodemes turi ispirkti pats, o ne kiti.

O jus savo zmonai kada nors esate sudaves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 11 02, 13:52)
Kiekvienas savo nuodemes turi ispirkti pats, o ne kiti.

O jus savo zmonai kada nors esate sudaves? g.gif

kol kas ne. Bet galiu tai padaryti ir ji tai žino.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 02, 14:48)
tai kodėl jums jos gaila, jei ji pati kalta?

Man ištikrųjų nei šilta nei šalta,aš jos nepažystu, bet jei daug apilnkinių žmonių jos gaili, ji nieko nedaro, kad tai nepasikeistų, kas dar gali būti, jei ne jos pasirinkimas.
Atsakyti