Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(LinaB. @ 2008 10 28, 19:06)
zinot, ka... Daznai, kai susipykstam mane sumusa, ir ne seip pastumdo, o buna taip, kad taip pastumia ir nukrentu i zeme, tada spardo, arba smaugia..... tada jam kazkas  atsitinka ir tampa neatpazystamas, kai pradedu kukcioti, po truputi apsiramina.... po keliu dienu atsipraso... tada ir vel laukiu ispuolio ir tos pacios pabaigos: kada sumus, kada vel likes melynes, kad negalesiu normaliai paeiti, nes sakudes nugara ar kojas.....
Manau su laiku turetu viskas pareiti......
o is vis tai nezinau, ka daryti....  doh.gif

Jeigu tau patinka kentėti, tai sėdėk rankas sudėjus, maskuok mėlynes, vaidink gerą žmoną ir lauk, kol šie "desertai" taps kasdieniai.

Gal per grubiai pasakysiu, bet turbūt jums per smarkiai trinkteli, kad galit galvoti apie ką nors kita, išskyrus santykių nutraukimą su tokiais gyvuliais.

QUOTE(pupux @ 2008 10 28, 19:11)
Skaitau ir pastebiu, kad vyrai po smurto ispuoliu atgailauja, sliauzioja ant keliu..., o MV(MB net ranka nekyla rasyti), sake, net nesigaili, kad pyle taip jog auskaras is ausies iskrito, pasiteisindamas,jog taip padare, nes as ji stumtelejau.Tai kur pastumimas, o kur toks smugis? I toki klausima atsake mazdaug taip:"gal nepradesim smugio stiprumu skaiciuot?" 
bet man ta antausi prisiminus, tokia neapykanta sukyla!!!

Dėk su keptuve ir paklausk to paties wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 29 spalio 2008 - 03:28
Trenkė vieną kartą,tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Turbūt tokio dalyko nemokėsiu atleisti, nes per didelę baimę turiu,jog antras ar N-tasis gali ir lemtingas būt unsure.gif
Kaimynės pavyzdys įtaką padarė-gyveno mušama, kol invalido vežimėly atsidūrė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 29 spalio 2008 - 08:56
Nėra niekada mušęs ar kaip nors kitaip žeminęs. Jo nuomone, žmogus turi būti labai žemai puolęs, kad muštų moterį. 4u.gif
Atsakyti
Skaitau jūsų pasisakymus ir nuo kai kuru net šiuras nukrato doh.gif . Kaip galima iki tokio lygio dasileisti?
Prieš mane vieną katrą pakėlė ranką ir daugiau nebekėle. Susikroviau savo kelis rūbelius ir išėjau, nors turėjome savo verslą, namą įrengtą, turto daug ir t.t. Palikau jį su tuo visu verslu, turtu ir tegu. Po to šliaužinėjo prieš mane keliais ir prašė atleidimo. Nesakau, kad man nebuvo skaudu, bet neatleidau. Pakėlė vieną kartą ranką pakels ir kitą kartą ranką.
Atsakyti
Vyras yra mane mušęs. Ir du vyrai yra mane mušę. Kartą teko patirtį keturių vyrų prievartą. Beje du iš jų mane spardė.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 10 31, 01:10)
Prieš mane vieną katrą pakėlė ranką ir daugiau nebekėle. Susikroviau savo kelis rūbelius ir išėjau, nors turėjome savo verslą, namą įrengtą, turto daug ir t.t. Palikau jį su tuo visu verslu, turtu ir tegu. Po to šliaužinėjo prieš mane keliais ir prašė atleidimo. Nesakau, kad man nebuvo skaudu, bet neatleidau. Pakėlė vieną kartą ranką pakels ir kitą kartą ranką.

taip. tokie atleidimo negali būti

QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 01:19)
Vyras yra mane mušęs. Ir du vyrai yra mane mušę. Kartą teko patirtį keturių vyrų prievartą. Beje du iš jų mane spardė.

komandiruotės tau kenkia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėk su keptuve ir paklausk to paties wink.gif
[/quote]

Oi gerai pasakyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Perskaiciau viska, siaubas kaip baisu unsure.gif , Na bet kodel kai kurios is Jusu taip leidziates save niekinti? Nejaugi saves visai nemylit? blink.gif Nejaugi jie, TIE KURIE JUS TAIP SKAUDINA YRA DAUG VERTESNI UZ JUS PACIAS???? Na pamastykit moterys kaip jus griaunate savo gyvenimus del tu, kurie jo nevertina. Jiems nusispjauti, kaip jus jauciates, o jus su jais dar ruosiates gyventi. Tai koks tas jusu gyvenimas bus...Is tiesu gaila man, kad gadinate savo gyvenimus pacios, vietoj to, kad kurtumete laiminga gyvenima, jus pasirenkate smurta, pasirenkate buti aukomis. Ir tikrai tik pacios esate kaltos, nes su jais dar gyvenate. Jie niekada nepasikeis, bet ir jus nieko nekeiciate. Vis delto linkiu sekmes jums, ir is sirdies linkiu, kad save myletumet bei gerbtumet, niekas to nepadarys geriau uz jus pacias mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 31 spalio 2008 - 04:57
QUOTE(Donatute @ 2008 10 31, 01:10)
Pakėlė vieną kartą ranką pakels ir kitą kartą ranką.

visiskai pritariu tam posakiui ir pati gyvenime tuo vadovaujauosi, draugem ta pati sakau, kurios gauna i skura ir vistiek gyvena,sako gal pasikeis, nu nesamone is kur dar tokiu naivuoliu atsiranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 02:19)

ooo todėl tu toks tamsta šaižus, ne tik mušė, bet ir prievartą patyrei....užjaučiu labai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 01:19)

Nu ir kaip - atleidot jiems? Ar "vis dar" kartu gyvenat? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 spalio 2008 - 10:42
Niekada nėra sudavęs 4u.gif Šiaip galvoju, kad niekada neatleisčiau. Nors kaip būtų po to sunku pasakyti unsure.gif
Iš vaikystės yra išlikę prisiminimų kaip tėvas pakėlė ranką prieš mamą verysad.gif(labai pasisekė tai buvo vienas vienintelis kartas) Pati tokio gyvenimo nenoriu gyventi. Pritariu visoms kurios sako, kad tai yra didžiulė trauma vaikams. Su kiekvienu tėvo smūgiu vaikai praranda pasitikėjimą, saugumą šeimoje verysad.gif

Kaip gerą gyventi ir jaustis saugiam 4u.gif Visoms šito linkiu 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas renkasi, su kuo ir kaip gali, pajegia gyvent... na ir taip gyvena.... kas gali - gyvena su musanciu, kas - su gerianciu ir ttt.... g.gif
Atsakyti