QUOTE(LinaB. @ 2008 10 28, 19:06)
zinot, ka... Daznai, kai susipykstam mane sumusa, ir ne seip pastumdo, o buna taip, kad taip pastumia ir nukrentu i zeme, tada spardo, arba smaugia..... tada jam kazkas atsitinka ir tampa neatpazystamas, kai pradedu kukcioti, po truputi apsiramina.... po keliu dienu atsipraso... tada ir vel laukiu ispuolio ir tos pacios pabaigos: kada sumus, kada vel likes melynes, kad negalesiu normaliai paeiti, nes sakudes nugara ar kojas.....
Manau su laiku turetu viskas pareiti......
o is vis tai nezinau, ka daryti....
Manau su laiku turetu viskas pareiti......
o is vis tai nezinau, ka daryti....

Jeigu tau patinka kentėti, tai sėdėk rankas sudėjus, maskuok mėlynes, vaidink gerą žmoną ir lauk, kol šie "desertai" taps kasdieniai.
Gal per grubiai pasakysiu, bet turbūt jums per smarkiai trinkteli, kad galit galvoti apie ką nors kita, išskyrus santykių nutraukimą su tokiais gyvuliais.
QUOTE(pupux @ 2008 10 28, 19:11)
Skaitau ir pastebiu, kad vyrai po smurto ispuoliu atgailauja, sliauzioja ant keliu..., o MV(MB net ranka nekyla rasyti), sake, net nesigaili, kad pyle taip jog auskaras is ausies iskrito, pasiteisindamas,jog taip padare, nes as ji stumtelejau.Tai kur pastumimas, o kur toks smugis? I toki klausima atsake mazdaug taip:"gal nepradesim smugio stiprumu skaiciuot?"
bet man ta antausi prisiminus, tokia neapykanta sukyla!!!
bet man ta antausi prisiminus, tokia neapykanta sukyla!!!
Dėk su keptuve ir paklausk to paties