Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(Medinis @ 2008 11 07, 23:20)
Ar tai reiškia, kad jei moteris vieną kartą pakėlė isteriją, tai reiškia, kad su ja jau tikrai nebebus įmanoma gyventi? Kad reikia duot per nosį ir tegu bėga tvarkyt skyrybų dokumentų?

Jei isterikavo vienąkart - isterikuos ir toliau smile.gif Iš asmeninės patirties biggrin.gif
Per nosį duot nereikia, bet jei isterijos nepatinka, tai anksčiau ar vėliau besikartojančios isterijos šeimyninį gyvenimą gerokai apkartins. Bent jau mano asmeninė patirtis tai byloja. Apie skyrybas vis pasišnekame, bet kad esame kartu, tai tik vyro kantrybės dėka. Aš jo vietoje, tai tiek neiškęsčiau..pripažįstu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 07 lapkričio 2008 - 23:35
Mano patirtis kitokia... Pasakykit savo vyrui, kad jūs isterikuosit iki gyvenimo (kurio nors iš jūsų) pabaigos. Gal tai padės jam apsispręsti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 07, 23:38)
Mano patirtis kitokia... Pasakykit savo vyrui, kad jūs isterikuosit iki gyvenimo (kurio nors iš jūsų) pabaigos. Gal tai padės jam apsispręsti...

Esu pakankamai savikritiška, kad taip ir pasakyt biggrin.gif Sakiau...Jei neapsisprendžia, tai matyt kažkas dar sulaiko...
Suaugęs žmogus jau nepasikeis (nei smurtaujantis vyras, nei isterikuojanti moteris) ax.gif
Kad ir kaip norėčiau, būna situacijų, kai tikrai neiškęsiu nesuisterikavusi blush2.gif , nes būtent tokiais gyvenimo periodais, kai būna labai sunku, kažkas nesiseka, tai vieni žmonės susitelkia ir "pasiremdami į artimą" išgyvena, kiti žmonės (kaip aš) - nieko nenori matyt šalia..iš to kyla, bent jau mano, isterijos.
Bet čia jau offtopic..atsiprašau.

Taip ir vyrai, jei moteris sugebėjo taip išvest iš pusiausvyros ir jis mušė savo moterį, tai dar bus daug situacijų, kur tos kantrybės pritrūks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 07 lapkričio 2008 - 23:57
QUOTE(Rasma @ 2008 11 07, 23:46)
Taip ir vyrai, jei moteris sugebėjo taip išvest iš pusiausvyros ir jis mušė savo moterį, tai dar bus daug situacijų, kur tos kantrybės pritrūks..

O gal jei gautumėt isterijos metu per gražujį veidelį, tai artimiausiam penkmečiui praeitų noras isterikuot? Nes dabar jaučiatės puikiai - išsikraunat ant brangiausiojo ir toliau laimingai gyvenat...
Atsakyti
Tikrai ne. Nepraeitų. Kokiu būdu? Įgyčiau baimės, kad vėl duos? g.gif Nelaukčiau. Tiesiog pasakytume viens kitam "atia" smile.gif Nepateisinu nei vaikų auklėjimo diržu, nei vyrų mosikavimosi rankomis, kojomis.
Visi turim savų trūkumų ir jei tie artimo žmogaus trūkumai labai trukdo gyventi - tiesiog išeini.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 11 08, 00:13)
Visi turim savų trūkumų ir jei tie artimo žmogaus trūkumai labai trukdo gyventi - tiesiog išeini.

Taip. Bet prieš išeinant galima "trinktelėti durimis". Kad nebūtų noro sugrįžti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 08, 00:32)
Taip. Bet prieš išeinant galima "trinktelėti durimis". Kad nebūtų noro sugrįžti.

Durimis galima patrinksėti, bet nereikia muštis..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 08, 00:00)
O gal jei gautumėt isterijos metu per gražujį veidelį, tai artimiausiam penkmečiui praeitų noras isterikuot? Nes dabar jaučiatės puikiai - išsikraunat ant brangiausiojo ir toliau laimingai gyvenat...

Klausimas ne man. Atsiprašau. Bet kai kabina - negaliu nesakyt...

Jei gaučiau, tada atsirastų tiesiog baimė. Ir mano poreikių ji nenuslopintų. Dabar aš jau nebeturiu noro isterikuot, dėkui kantriam žmogui.. Jis laukė ilgai. Gal net pats nesuprato, jog išlauks...

Baimės šaknis pažįstu nuo vaikystės. Man jos kelia siaubą - tai ne skambus žodis. Tai - tiesa...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 08, 00:20)
Ar tai reiškia, kad jei moteris vieną kartą pakėlė isteriją, tai reiškia, kad su ja jau tikrai nebebus įmanoma gyventi? Kad reikia duot per nosį ir tegu bėga tvarkyt skyrybų dokumentų?

Kodėl isterija būtinai turi iššaukti smurtą?

QUOTE(Rasma @ 2008 11 08, 00:34)
Jei isterikavo vienąkart - isterikuos ir toliau smile.gif Iš asmeninės patirties biggrin.gif
Per nosį duot nereikia, bet jei isterijos nepatinka, tai anksčiau ar vėliau besikartojančios isterijos šeimyninį gyvenimą gerokai apkartins. Bent jau mano asmeninė patirtis tai byloja. Apie skyrybas vis pasišnekame, bet kad esame kartu, tai tik vyro kantrybės dėka. Aš jo vietoje, tai tiek neiškęsčiau..pripažįstu... blush2.gif

Aš irgi ne dovanėlė blush2.gif Bet MB greičiau įjungs ignorą, apsisuks, išeis... Bet kad trenkti g.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 11 08, 01:00)

Isterikuočiau ir toliau. Arba kitam vyrui, arba nors mintyse.
Bet brangiausiasis man prieš gražųjį veidelį jau nebešmėžuotų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 08, 00:45)
Kodėl isterija būtinai turi iššaukti smurtą?

O ką ji gali iššaukti? Fizinis smurtas - vienas iš akivaizdžiausių ir visiems suprantamų. Aš naudoju kitokį- daug rafinuotesnį ir dėl to daug skaudesnį.
Bet nesu sudavęs savo žmonai... Geras aš, caca lialia...
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 08, 00:42)
Jei gaučiau, tada atsirastų tiesiog baimė. Ir mano poreikių ji nenuslopintų. Dabar aš jau nebeturiu noro isterikuot, dėkui kantriam žmogui.. Jis laukė ilgai. Gal net pats nesuprato, jog išlauks...

Jūs labai šauniai, labai taikliai parašėte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 11 08, 00:52)
Jūs labai šauniai, labai taikliai parašėte drinks_cheers.gif

Ką būtent ji parašė šauniai ir taikliai?

Beje... ar vyrų ar moterų isterijas aš vertinu taip pat, kaip mažo vaiko kritimą ant grindų prekybos centre ir daužymą rankomis ir kojomis... Ar tai reiškia, kad nieko nereikia daryti? Priepuolio metu ir po jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 08 lapkričio 2008 - 00:57